Para kazanmasi giden kanala adsense etkisi

• Kullanıcı Bakinec777
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Bakinec777

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, bir kanalimda telifden dolayi para kazanmasi 3 aylik sure icin gitmis durumda an itibarile ve o kanal adsense bagli, para kazanmasi giden kanalin adsense bir zarari olur mu?

olur hocam adsensenizde diğer kanallarında para kazanması gidebilir.

Etkisi oluyor... Adsensedeki diğer kanalların da gidiyor para kazanması bu hep böyleydi zaten.Bu son güncelleme ile birlikte max 12 saat süre var para kazanma 12 saat sonra gidiyor .1 -2 saat sonra da tüm adsense ye etki ediyor.2 saat olmadan Google+ verileri ile birlikte gmaili komple silmen gerekiyor.

Etkisi oluyor... Adsensedeki diğer kanalların da gidiyor para kazanması bu hep böyleydi zaten.Bu son güncelleme ile birlikte max 12 saat süre var para kazanma 12 saat sonra gidiyor .1 -2 saat sonra da tüm adsense ye etki ediyor.2 saat olmadan Google+ verileri ile birlikte gmaili komple silmen gerekiyor.

Hocam adsensede kesinlesmis kazanc var ve adsense hesabi 2 tane gmail ile yoneticilik maili var, biri direk ana gmail digeri ise sonradan ekledigim gmaildir, simdi para kazanmasi giden kanal ana gmailin kanali, eger ana gmaili komple kanal ile birlikte silersem diger yoneticilik verdigim gmail icin kalir mi adsense hesabim yoksa adsense hesap ta silinir mi?

hocam ana gmaili değil para kazanması giden kanalın gmailini sileceksin.eğer o kanal isime yarar dersen de önce onun baglı oldugu gmaili yöneticilikten cıkarıp silebilirsin.bunları yaptıktan 1-2 saat sonra para kazanması giden kanala giriş yapıp PUB-Id hala görünüyormu bakabilirsin ki büyük ihtimalle görünür.O Numara eşsiz Id oldugu için kanalı silmedikce ya da partnere baglamadıkca değişmez...
Ama sonuc ne olur kestirmek mümkün değil.:)

hocam ana gmaili değil para kazanması giden kanalın gmailini sileceksin.eğer o kanal isime yarar dersen de önce onun baglı oldugu gmaili yöneticilikten cıkarıp silebilirsin.bunları yaptıktan 1-2 saat sonra para kazanması giden kanala giriş yapıp PUB-Id hala görünüyormu bakabilirsin ki büyük ihtimalle görünür.O Numara eşsiz Id oldugu için kanalı silmedikce ya da partnere baglamadıkca değişmez...
Ama sonuc ne olur kestirmek mümkün değil.:)

Hocam galiba fikrimi tam anlatamadim, simdi iyice yeniden soyleyeyim, para kazanmasi giden kanalim ana gmaile bagli, yani adsense hesabi olan gmaile bagli, demek istiyorum ki adsense hesabimi para kazanmasi giden gmail ile acmistim, sadece o adsense hesaba baska bir gmail ekledim sonradan yonetici olarak, ve para kazanmasi giden kanal ana gmailin kanali oldugu icin soyluyorum ki hani ana gmaili silersem adsense hesap kalir mi? adsense hesaba ikinci yonetici ekledigimden dolayi soyluyorum, ana gmail komple silinirse diger gmail var yonetici olarak, adsense kalir mi yoksa o da silinir mi bunu bilmek istiyorum, ve eger kalirsa kesinlesmis kazanc odeme islemine girer mi? :)

pardon yanlış anlamışım :P
adsense hesabının ana gmailini silmeden önce yöneticilkten cıkarıp tüm verilerini silersen sııntı kalmaz.
NOT: önetici ekleyip silmek için forumda " Ban sebebidir " gibi söylentiler olmuştu.Bilgin olsun.

Sadece youtube kanalını silmeniz yeterli olur.
Önce buradan g+ bağlantısını kesin daha sonra bu linkten youtube kanalını silin.

pardon yanlış anlamışım :P
adsense hesabının ana gmailini silmeden önce yöneticilkten cıkarıp tüm verilerini silersen sııntı kalmaz.
NOT: önetici ekleyip silmek için forumda " Ban sebebidir " gibi söylentiler olmuştu.Bilgin olsun.
Eyvallah hocam allah razi olsun yardimin icin :)

---------- Spam Engelliyici 18:57 ---------- Önceki Mesaj 18:56 ----------

Sadece youtube kanalını silmeniz yeterli olur.
Önce buradan g+ bağlantısını kesin daha sonra bu linkten youtube kanalını silin.
Hocam g+ baglanti kesin derken gmailin g+ sayfasini sileyim sonra da kanali sileyim bu kadar mi?

Hocam g+ baglanti kesin derken gmailin g+ sayfasini sileyim sonra da kanali sileyim bu kadar mi?

Evet bu kadar yani gmail kalabilir o sorun olmaz.

Evet bu kadar yani gmail kalabilir o sorun olmaz.

Tamam hocam yardimin icin tesekkur ederim :) Son bisey de sorayim, o zaman dediginiz gibi yaparsam eger o zaman adsense bir zarar gormez ve kesinlesmis kazancin odeme islemine girmesine de bir sorun yaratmaz oyle mi?>

Tamam hocam yardimin icin tesekkur ederim :) Son bisey de sorayim, o zaman dediginiz gibi yaparsam eger o zaman adsense bir zarar gormez ve kesinlesmis kazancin odeme islemine girmesine de bir sorun yaratmaz oyle mi?>

Zaten banlanacağı varsa isterseniz komple adsenseyi silin onu bile banlar youtube bu aralar tamamen şans işi gidiyor.

once g+ sonra da gmailin kökünü kazısan yeter :)

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

Zaten banlanacağı varsa isterseniz komple adsenseyi silin onu bile banlar youtube bu aralar tamamen şans işi gidiyor.
valla bu saatten sonra agzımızda kuş tutsak da google'ın banlayacagı var banlar :(

9 ocakta tek telifden para kazanması gitti bir kanalın
12 ocağa kadar farklı bir kanalda sorun olmadı. ( kanalda 1 videoya uygunsuz içerik geldiği için diğer videoları da sildim)
Dünen bir kanal daha bağladım para kazanmada şimdilik sorun görmedim.

9 ocakta tek telifden para kazanması gitti bir kanalın
12 ocağa kadar farklı bir kanalda sorun olmadı. ( kanalda 1 videoya uygunsuz içerik geldiği için diğer videoları da sildim)
Dünen bir kanal daha bağladım para kazanmada şimdilik sorun görmedim.
O zaman hocam bende de bir sorun yaratmaz umarim

para kazanma gitmiş itirazı nerden yapıyoruz var mı bilen ?

benimde 5k+ ve 8k+ aboneli kanallarimda para kazanma 3 ayligina devre disi kaldi, sorun su ki kanallarin ikiside ayri ayri partnerde, ne kadar partnerden ayrilmak istiyorum, ayirmiyolar, kanallari satmak istiyorum, partnere bagli oldugu icin almiyolar,

Not: 400$ fazla param vardi telif gelene kadar ve para kazanma devre disi kalana kadar, odeme yapti partner ne kadar odese iyi ? 14$ saka gibi vallaha, o kadar kazandigim paralari adamlar bi guzel yediler ya, ziggim olsun bogazlarinda kalsin, spam kanal degildi bu arada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri