Para Kazanması Giden Kanallarınız Açılır [ Sadece Ana Kanallar ]

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
ekledim cok kanalım kapandı geçenlerde ama adsensemin bağlı oldugu kanalımında para kazanması gitti onu onarabilirmisiniz? varsa $ işareti olsun 1 video dursun yeter moralim yerine gelir :D müsait oldugunuzda yardımcı olursanız cok sevinirim ekledim görüşmek dileğiyle..

Tam tersi olsa belki bir şeyler söylemeye hakkın vardı ama yazdığın yorum saçma olmuş bence.

Arkadaş, işini iyi yaptığını dile getirmiş yok "da" ayrı yazılır yok o bu tartışmak için bahaneler üretmeyin bence. Geçen bir haklı olduğun konuda seni savunduğumu hatırlıyorum sanki ama kusura bakma burda haksızsın.

Avukatı mısın?

''işini iyi yaptığını dile getirmiş'' neden getiriyo kardeşim benim konumda???
Ben zaten alt kanalları açamadığımı ve [MENTION=2087]Alkatyan[/MENTION] 'a ulaşmaları gerektiğini söylemişim.En ufak bi gönderme vs yok neden böyle bişey yazma ihtiyacı duyuyor?

Ben cevabını biliyorum da neyse,Rec'lerle daha fazla muhattap olamam..

---------- Mesaj saat 14:05:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:03:10 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] Yardımcı olacakmısın bana

skype ekler misin kardeşim?

Bence gereksiz tartışma olmuş daha da kimse yazmasa ihtiyacı olanlar yazarsa daha güzel olacak.

Yanlış anlama da şu yorumunu gördükten sonra konunun altına gelip başka networklerin başarılı olduğunu söyleyesim geldi. :D ahaha
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]
sizin yaşınız kaç acaba kankalar çok merak etmiyorum aslında ama diğer network arkadaşlarımınızn kazanç tablolarını bizzat kendı konumuza ekledik zaten kendi ellerimizle reklamlarını kendı konumuzda yaptık gene yaparız buyrun link verelim girin sizde yapın nikin altında tıkla var bak ona bas . pardon nick:)

sizin yaşınız kaç acaba kankalar çok merak etmiyorum aslında ama diğer network arkadaşlarımınızn kazanç tablolarını bizzat kendı konumuza ekledik zaten kendi ellerimizle reklamlarını kendı konumuzda yaptık gene yaparız buyrun link verelim girin sizde yapın nikin altında tıkla var bak ona bas . pardon nick:)

Senin kadar düşseydim emin ol yapardım ;)

ıyyyy iticilik iticilik iticilik hıh..

bende dün 8 ocak konusuyla açmaya çalıştım.bu sefer şansım yanımda değildi.lanet olası sorunlu kanalı sildiğime emindim ama silinmemiş.para kazanması açılanlar tekrar kapanınca farkına vardım.elimde alt kanal olmuş ve url si alınmış kanallar kaldı.onları tekrar ana kanal yaptım ama aynı işlemi bir daha uygulayınca alt kanal olmadığı için para kazanmaları bir türlü açılmadı ve sinir olup sildim.

günde 10 lira getirecek kanallar için kafa yormaya gerek yok.siz de kazandırmayanları silin abonesi çok olanları açtırın.
her para kazanmam kapandığında daha sağlam kanallarla dönmüşümdür.

emeğine sağlık [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Bu sitede bonna ve tayfası var nerede tartışma onlar . Haksız oldukları halde bide birbirlerini savunuyorlar. İyice çocuk forumuna döndürdünüz.

Bu sitede bonna ve tayfası var nerede tartışma onlar . Haksız oldukları halde bide birbirlerini savunuyorlar. İyice çocuk forumuna döndürdünüz.

Haksız dediğin konu da insanlara yardım etmeye paralarını kurtarmaya çalışıyorum.
Şuan skype'de +10 mesaj var.Bunlarla ilgilenmeyip kanal açıp video basmaya devam edebilirim.

Sen bu konuda bile beni haksız buluyosan diyecek sözüm yok kardeşim sana ..

Merhaba,
benim de bir kanal var. Hangi bilgileri istiyorsunuz hocam. Vereyim de bir bakın açılırsa ne mutlu.

adama yüklenmeyin kardeşim burada konu açmış insanlara yardımcı olmak istiyor bana da skype tan yardım etti ve benim para kazanmasını açamadığım kanalı açtık biraz önce, hiçbirimiz dört dörtlük değiliz yanlış anlamalar yüzünden konuyu uzatıp birbirimizi kırmayalım üçüncü şahıslar da tartışmaya müdahil olup olayı uzatmasalar daha iyi olacak bırakın da konu amacına ulaşsın.

ana kanalın para kazanması kapalı olan arkadaşlar Bonna ile skype tan temasa geçin işe yarıyor ben bir kanalımı kendisinin tarif ettiği şekilde açtım.

Harbiden helal olsun hocam.
Hocam bu arada meyve veriyorsanız taşlanmayı göze almış olmalısınız.:)
Tekrardan teşekkürler bu güzel hizmet için

Bence bu sitede network işi ile ilgilenen birinin gereksiz polemiklere girmesi gereksiz. ayrıca Bonna yardım amaçlı ve kendi zamanından fedakarlık yaparak bu işi yapmaya çalışıyor. belki ücretsiz yaptığından onu bir tartışmaya çekip bu işi yapmamasını amaçlayanlar olabilir. gerçekten ihtiyacı olanlar vardır ondan dolayı Bonna ya teşekkürler.

hocam yaptığınız büyüklük.. bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri