Para Kazanması Giden Özgün Videomu Açtırdım

• Kullanıcı BySerkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BySerkan

Kayıtlı Üye

Evt arkadaşlar söz konusu kendi hazırladığım yani montajladığım çalışmaydı.Bir sanatçı arkadaşım söylediği şarkıyı yüklememi istedi.Muyapa kaydı yok yani telifide yoktu.Ama işte para kazanmaya uygunluğu red edildi bende belge gönderdim olay böylelikle çözülmüş oldu.

nasil bir belge hazirlayip gonderdiniz ?

nasil bir belge hazirlayip gonderdiniz ?
resmi bir belge zira sanatçı arkadaşın bağlı olduğu müzik şirketi var...müzik şirketi henüz şarkı kayıtlarını muyapa göndermedi...yani şu var muyapa gönderilecek belgenin bir aslınıda sanatçı bana verdi birde altına ticari haklarımı kullanım izni veriyorum ve benim kanal linkimide belirterek vede sanatçının imzalamasıyla tek bir belgeyi fotoğraf çekip gönderdim.Belgede müzik şirketinin logosuda vardı..Şimdi çalıştığım kurumun videoları içinde bir belge hazırlama telaşındayım sanırım 100 video var telifsiz tümü için tek yazı yazıcam mesala buda bu şekilde olucak

..... Televizyonu logosu altında ‘’ ..... ‘’ Youtube kanalında, orijinal içeriğimi ve diğer orjinal içeriklerimi ticari olarak kullanma hakkı veriyorum.

Söz konusu yayınlanmakta olan yada yayınlanacak videolarımızın Youtube’de yayınlanması konusunda ki hukuki sorumlulukları ..... ‘in sorumluluğundadır.

İzin verilen Youtube Kanal linki : http://www.youtube.com/user/......
İzin verilen Gmail adresi : .....
Bilgilerinize.

atentli vede şirketin kaşesi ve kurum sahibinin imzası olması önemlidir bu belgede.

Belgede arananlar videoyu neyle montajladığınız yada neyle çektiğiniz vs bunlarıda ekleyebilirsiniz.

Bundan daha normal bişey yok hocam bende başlığı görünce atomu falan parçaladınız sandım.

:) normali yok ama ilk defa forumdan biri ispat yoluna gitti

Bende çok görmedim zira bizler yabancılar kadar olamıyoruz.Adamlar videolarına sahip çıkıyor benim diyor ispat ediyor.Bizim korkmamız ve ispat edicek durumumuz varsa eğer etmeliyiz.Zira ispat ettiğim iki video önceden para kazanması açıktı..Malum son günlerde ünleme düşen çok video oldu...Bizimse video bizimdir. Youtube gayet olumlu bakıyor bence kötü düşünmemek lazım.

Hangi mail adresine yolladınız peki bu belgeleri ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri