Para Kazanması Giden Quiz Kanal !!!

O kanalın ödemsi yapılmaz hiç bekleme bence, sadece para kazanması kapanmadan önceki aydan kesinleşmiş kazanç varsa onları alırsın.

bende de böyle bir kanal var. quizde.
Ama ilginç yanı, kanal durumunda para kazanması gitmiş gözüküyor ancak hala para kazanıyorum ben videolardan. dolar yanıyor ve analytics'e baktığımda her gün de para kazandırıyor. Ne yapmaya çalışıyorsun youtube..

Valla geçen hafta çok şık bir kanalımın para kazanması kapandı. :) [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]'ın yardımı ile mail gönderdim quize verdikleri cevap ise;

Para kazanmanın kapandığı güne kadar ki olan kazancınızı ödeyeceğiz. Ayrıca telif gelen videoları niçin sildiniz gibi bir şeyler söylediler. Sanırım kanalı atmaya kıyamadılar partnerden sonuçta abonesi iyi getirisi iyi. Videoları silmeyin 6 ay bekleyin demişlerdi.

bakalım gerçek mi değil mi göreceğiz.

Valla geçen hafta çok şık bir kanalımın para kazanması kapandı. :) [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]'ın yardımı ile mail gönderdim quize verdikleri cevap ise;

Para kazanmanın kapandığı güne kadar ki olan kazancınızı ödeyeceğiz. Ayrıca telif gelen videoları niçin sildiniz gibi bir şeyler söylediler. Sanırım kanalı atmaya kıyamadılar partnerden sonuçta abonesi iyi getirisi iyi. Videoları silmeyin 6 ay bekleyin demişlerdi.

neden silmeyecekmişiz ki, silmeyince ne olacak acaba

durum böle ise sıkıntı yok inşAllh

Normal adsense kanaldaki gibi para kazanma açmayı deneyin. belki işe yarıyodur. Bende merak ediyorum partnerde para kazanması kapanan kanallar ödenecek mi ödenmeyecek mi.

5 aralığa kadar sana haber veririm :d

mailime cvb geldi....

Greetings!

QuizGroup Partners have an access to their personal dashboard!

Please add your Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program. Click on the "Log in" tab at QuizGroup// The Leading Global YouTube Network and login to your dashboard. This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.

----------
The payment to you shall be sent in 57 days after the end of the month, when your channel has been terminated. The payment for June will be made after the 27th of August.

The access to your personal QuizGroup Partners dashboard is still available.

If any of your channels got terminated by YouTube, this does not affect your other channels.

If there’s a delay in payments, please contact [email protected] with your questions.

Best regards,
The QuizGroup Team

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bunu ni güzelçe çevirrimisin....durumu anlasak ?

veya başka iyi derecede ingilizce bilen bi arkadaş ......beklemedeyim

mailime cvb geldi....

Greetings!

QuizGroup Partners have an access to their personal dashboard!

Please add your Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program. Click on the "Log in" tab at QuizGroup// The Leading Global YouTube Network and login to your dashboard. This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.

----------
The payment to you shall be sent in 57 days after the end of the month, when your channel has been terminated. The payment for June will be made after the 27th of August.

The access to your personal QuizGroup Partners dashboard is still available.

If any of your channels got terminated by YouTube, this does not affect your other channels.

If there’s a delay in payments, please contact [email protected] with your questions.

Best regards,
The QuizGroup Team

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bunu ni güzelçe çevirrimisin....durumu anlasak ?

veya başka iyi derecede ingilizce bilen bi arkadaş ......beklemedeyim

Odemeniz ay sonundan itibaren 57 gun sonrasinda odenecekmis. Ornek olarak haziran ayi odemesi agustos 27'den sonra yapilacakmis. Dashboard'unuz hala aktifmis. Kanalinizin kapanmasi diger kanallarinizi etkilemezmis..

:)

Odemeniz ay sonundan itibaren 57 gun sonrasinda odenecekmis. Ornek olarak haziran ayi odemesi agustos 27'den sonra yapilacakmis. Dashboard'unuz hala aktifmis. Kanalinizin kapanmasi diger kanallarinizi etkilemezmis..

:)

teşekkürler üstad....

demekki para kaznaması giden kanalında ödemesi yapılacak

teşekkürler üstad....

demekki para kaznaması giden kanalında ödemesi yapılacak

Yalnız küçük bir ayrıntıyı kaçırıyorsunuz;

''Kanal Kapandığından itibaren 57 gün'' diyor. Kanallar kapanmadı ki? Para kazanmanın kapanması ve kanal kapanması arasında fark var. Kanal kapanınca sonuçta partnerden atılıyorduk haliyle inceleme yapılıyordu. Ama şuan kanallar hala partnerde. Bu olayın neyle sonuçlandığını en güzel bu ay anlayacağız. Ödemeyi yapacaklar mı, yoksa bekleteceklermi.

Edit: Sonunda otomatik olmayan bir mesaj gönderdiler;

The payment shall be sent in 57 days after the end of the month, when the monetization on your channel has been disabled.

Example: The payment for November will be made after the 27th of January.

Yani iwocan'ın söylediği gibi 57 gün sonra ödenecekmiş. 27 ocak gibi..

Son düzenleme:
Aldığım bi habere göre bu akşam itibariyle 20-30 arkadaşın(benım bildiğim) quiz kanalalrının para kazanması kapatılmış ....ben bu olayı 20 gün önce yaşamıştım....bu zaman içinde yaşadığım gelişmeler vb sonucunda şahsi görüşüm:

Kasım ayı paralarını zamanında alacağız inşAllah ------ aralık 1-9 arası kazancını ise 27 ocak yerine 27 şubatta alırız diye tahmin ediyorum.

Bu olayla ilgili son gelişmeler nelerdir arkadaşlar... Benimde 2 kanalım aynı sebepten para kazanmaları devre dışı bırakıldı...

Ödemeleri zamanında aldınız mı...? Yoksa 57 gün sanra mı aldınız...?

BOL KAZANÇLAR...

Merhaba Arkadaşlar :

bi kanalım var quize bağlı kasım ayının 21 ine kadar 300-500 bişiler kaznamış ama 21 inde para kazanması kapanmış...KANAL AÇIK ,,,,,,maile baktım bi uyarı yok ama tüm videoların para kazanması kapatılmış....biliyoruz ki kapatılan kanalın ödemesi sonraki ayın 27.sinde yapılıyor...peki bu açık ama para kazanması kapalı kanalın ödemesi ne olur ? daha önce başına gelen oldumu ?
Bu şekilde bir kanalım var ve Quiz bana bir 57 gün sonraydı sanırım ödemeyi o zaman yapacaklarını bildirmişler.. Mail gönderdiler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri