Para Kazanması Gitme Konusunda Önemli Bir Deney - Adsense Hesabını Silme İçerir

Merhaba arkadaşlar,

Hepimiz para kazanları giden kanallarda youtube'un adsense üzerinden link alıp kapatmaları yaptığını biliyoruz.

Şuan hepimiz tek iyi ihtimal olan 30 gün ceza aldık sonra açılacak düşüncesine inanmaya çalışıyoruz. Umarım böyle olur.

Arkadaşlar çok ahım şahım bir bakiyem bulunmadığı için kendi adsense hesabımı kurban etmeye karar verdim. Çok eski ve kendi üzerime açtığım ilk adsense hesabımdı. 3 ay pin olayını göze alıp bunu silerek gene kendi adıma sıfır bir adsense hesabı açacağım.

Şimdi deneyin ilk boyutu,

İlk olarak bu adsense hesabına bağlı para kazanması gitmiş kanalları daha sonra recovery yapmak üzere sileceğim.

Sonrasında adsense hesabını komple sileceğim, (Nasıl komple sileceğimi henüz bilmiyorum birazdan bakacağım :) )

Sonrasında sildiğim kanalları geri açacağım. Haliyle bağlı oldukları adsense piyasaya çoktan veda etmiş olacak. Mantıksal olarak açılan kanalların adsense üzerinden link alamayacakları için para kazanlarının tekrar uçmaması lazım. Açıkcası açılan kanalların adsense bağlantı sekmesi ne durumda olur çok merak ediyorum. Daha önce tecrübe eden varsa bilgilendirsin.

Daha sonra bu kanalların para kazanlarının tekrar gitmediğinden emin olursam o an yeni oluşturduğum adsense hesabıma bağlayacağım.

Aldığım risk çok eski olan adsense hesabımı kaybetmek olacak,
Elde edebileceğim pozitif sonuç, kanalları kurtarabilmek ve para kazanması gitme mevzusunu daha iyi anlamak olacak.

Şuan deneye başlamadan önce bu konuda diğer yöntemlerle bolca deneme yapmış [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] arkadaşımızın bana ulaşmasını bekleyeceğim onla skype üzerinde konuşup danıştıktan sonra yönteme başlayacağım ve gelişmeleri burada sizinle paylaşacağım.

Kanallar açıldığında bağlı olduğunuz Adsense aktif değil yazacaktır büyük ihtimalle. Son sonuç ne olur bilmiyorum ama.

Adsense'i Youtube'tan ayırarak denemiştim. Adsense kapandığı için para kazanma kırmızı oluyor direkt.

Kanallar açıldığında bağlı olduğunuz Adsense aktif değil yazacaktır büyük ihtimalle. Son sonuç ne olur bilmiyorum ama.

Bende öyle düşünüyorum, ama merak ettiğim nokta para kazanlar tekrar uçar mı. Beni bu deneye iten şey partnerlere taşıdığımız kanalların para kazanları gitmedi. Yani bir şekilde bu problemli adsense hesabından uzaklaştırdığımız kanallarda para kazan tekrar gitmiyor.

Kanalları kurtarmak için adsense hesabını silmektense kanalları partnere taşıdı.Partner sadece quiz yok partner ölmüş bitmişte değil şimdilik.
Bu sürekli para kazanma devre dışı ağustos kesinleşmeler başladı ve herkesin gitmeye başladı eylül ayının ortasına kadar bekleyip durumu görmemiz lazım.Şuanda para kazanmaları devre dışı oluyor belkide bunun açığını bulabiliriz.Eskiden gmail silme açığı bulduysak bunu buluruz.

Eğer bu dediklerim seni tatmin etmiyorsa adsense feda edebilirsin.

Adsense'i Youtube'tan ayırarak denemiştim. Adsense kapandığı için para kazanma kırmızı oluyor direkt.

Adsense hesabının silinmesiyle aynı şey değil sanırım hocam. Sizin denediğiniz yöntem tam olarak nasıldı? Bildiğim kadarıyla bir kanalı bir kere bir adsense hesabına bağladığınızda tekrar ayırmak mümkün değil. Sadece değiştirme var.

partner bir kaç saat sonra tamamen bitecek. content id'e kanallar dışında bütün kanalları atacakdır.

Kanalları kurtarmak için adsense hesabını silmektense kanalları partnere taşıdı.Partner sadece quiz yok partner ölmüş bitmişte değil şimdilik.
Bu sürekli para kazanma devre dışı ağustos kesinleşmeler başladı ve herkesin gitmeye başladı eylül ayının ortasına kadar bekleyip durumu görmemiz lazım.Şuanda para kazanmaları devre dışı oluyor belkide bunun açığını bulabiliriz.Eskiden gmail silme açığı bulduysak bunu buluruz.

Bende öyle düşünüyorum, ama merak ettiğim nokta para kazanlar tekrar uçar mı. Beni bu deneye iten şey partnerlere taşıdığımız kanalların para kazanları gitmedi. Yani bir şekilde bu problemli adsense hesabından uzaklaştırdığımız kanallarda para kazan tekrar gitmiyor.

Bu şekilde olmaz büyük ihtimalle yine. Olması gereken şekil şu benim görüşüm:

1- Boş adsense açılır.
2- Kanal boş adsense bağlanır.
3- Kanal silinir.
4- Kanal geri açılır.

Eğer bu problemi çözmezse:

1- Boş adsense açılır
2- Kanal silinir
3- Eski adsense silinir
4- Kanal geri açılır
5- Kanal boş adsense bağlanır

Sonra problemsiz olanlar eski adsense'e taşınabilir belki ama gerekli mi bilmiyorum :)

Şuan hiç bir partner alım yapmıyor. Yarın itibariyle çok büyük ölçüde partnerden atılmalar olacak. Geçen ay adsense ödemesini geç alanlardanım bu sebeple tüm kanalları quize taşımıştım. Kapanan giden kanalım olmadı parayıda sorunsuz aldım quizden ama. Yeni kurallardan çıkan sonuç artık partnerler çalışabilirlerse sadece özgün kanallara çalışabilirler.

---------- Spam Engelliyici 19:52 ---------- Önceki Mesaj 19:49 ----------

1- Boş adsense açılır.
3- Kanal silinir.
4- Kanal geri açılır.

1- Boş adsense açılır
2- Kanal silinir
3- Eski adsense silinir
4- Kanal geri açılır

Sonra problemsiz olanlar eski adsense'e taşınabilir belki ama gerekli mi bilmiyorum :)

İlk düşüncem bu şekildeydi. Fakat deneme yapmayı düşündüğüm şey kanal silinmiş haldeyken bağlı olduğu adsense hesabı silinirse geri açıldığında para kazanı gider mi kalır mı? Sorusu.

Yeni açacağım adsense hesabıma bu bir kere para kazanı gitmiş kanalları bağlamamaya karar verdim herhangi bir pislik bulaşma ihtimali olmasın diye. Eski adsense hesabını zaten silmeyi kafaya koymuştum mimlendiğini düşünerek bu esnada bu deneyide gerçekleştirmiş olayım dedim.

Şuan hiç bir partner alım yapmıyor. Yarın itibariyle çok büyük ölçüde partnerden atılmalar olacak. Geçen ay adsense ödemesini geç alanlardanım bu sebeple tüm kanalları quize taşımıştım. Kapanan giden kanalım olmadı parayıda sorunsuz aldım quizden ama. Yeni kurallardan çıkan sonuç artık partnerler çalışabilirlerse sadece özgün kanallara çalışabilirler.

---------- Spam Engelliyici 19:52 ---------- Önceki Mesaj 19:49 ----------

İlk düşüncem bu şekildeydi. Fakat deneme yapmayı düşündüğüm şey kanal silinmiş haldeyken bağlı olduğu adsense hesabı silinirse geri açıldığında para kazanı gider mi kalır mı? Sorusu.

Yeni açacağım adsense hesabıma bu bir kere para kazanı gitmiş kanalları bağlamamaya karar verdim herhangi bir pislik bulaşma ihtimali olmasın diye. Eski adsense hesabını zaten silmeyi kafaya koymuştum mimlendiğini düşünerek bu esnada bu deneyide gerçekleştirmiş olayım dedim.

Mantıklı zaten, yeni adsense'e taşıyınca işleme girmeyenleri yine işleme girmiyor. Para kazanma gitme olayında da aynı şey oluyor olabilir. Deneyin paylaşın hocam sonuçları, güzel konu. Kolay gelsin.

Adsense hesabının silinmesiyle aynı şey değil sanırım hocam. Sizin denediğiniz yöntem tam olarak nasıldı? Bildiğim kadarıyla bir kanalı bir kere bir adsense hesabına bağladığınızda tekrar ayırmak mümkün değil. Sadece değiştirme var.

Kapanan ve Gmail hesabı devredışı kalan bir kanalım yüzünden Adsense hesabının Youtube ile olan ilişkisini kestim. İki gün sonra tüm kanalların para kazanmaları kapandı. Tekrar Adsense'i aktif ettim ve tüm kanallar otomatik olarak aynı Adsense'e bağlandı. Devre dışı kalan mail de buna dahil. Bu yüzden o Adsense hesabımı iki yıldır kullanamıyorum. Çözüm de bulamadım başka.

Kapanan ve Gmail hesabı devredışı kalan bir kanalım yüzünden Adsense hesabının Youtube ile olan ilişkisini kestim. İki gün sonra tüm kanalların para kazanmaları kapandı. Tekrar Adsense'i aktif ettim ve tüm kanallar otomatik olarak aynı Adsense'e bağlandı. Devre dışı kalan mail de buna dahil. Bu yüzden o Adsense hesabımı iki yıldır kullanamıyorum. Çözüm de bulamadım başka.

Yok hocam adsense aktif olduğu için gene link almış youtube üzerinden. Adsense'i tekrar açtığınızda kanalların otomatik adsense'e geri gelmesi dediğimi destekler boyutta.

Bu yöntem biraz farklı olacak.

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:05 ----------

Mantıklı zaten, yeni adsense'e taşıyınca işleme girmeyenleri yine işleme girmiyor. Para kazanma gitme olayında da aynı şey oluyor olabilir. Deneyin paylaşın hocam sonuçları, güzel konu. Kolay gelsin.

Size son bir konuda danışmak istiyorum, web_scripti arkadaşıma danışacaktım fakat sizinde tecrübeleriniz gayet yeterli.

Bilgisi olan diğer arkadaşlarda yardımcı olabilir, çok makbule geçer öyle başlayacağım deneyime.

Şimdi kendime ait bulanan adsense hesabımı sileceğim ve bu hesapta kullandığım banka hesabımı bir daha hiç bir google platformunda kullanmayacağım.

Yeni açtığım adsense hesabını gene kendi adıma açacağım, farklı bir banka hesabını kullanacağım fakat kafama takılan konu adres konusu.

Adres olarak kendi dairemi değilde komşumun dairesini göstereceğim ama cadde adı bina numarası ve mahalle adı aynı olacak daire dışında. Bu bir sorun teşkil eder mi? Yapan deneyen çoktur sonuçlar ne idi arkadaşlar?

Yok hocam adsense aktif olduğu için gene link almış youtube üzerinden. Adsense'i tekrar açtığınızda kanalların otomatik adsense'e geri gelmesi dediğimi destekler boyutta.

Bu yöntem biraz farklı olacak.

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:05 ----------

Size son bir konuda danışmak istiyorum, web_scripti arkadaşıma danışacaktım fakat sizinde tecrübeleriniz gayet yeterli.

Bilgisi olan diğer arkadaşlarda yardımcı olabilir, çok makbule geçer öyle başlayacağım deneyime.

Şimdi kendime ait bulanan adsense hesabımı sileceğim ve bu hesapta kullandığım banka hesabımı bir daha hiç bir google platformunda kullanmayacağım.

Yeni açtığım adsense hesabını gene kendi adıma açacağım, farklı bir banka hesabını kullanacağım fakat kafama takılan konu adres konusu.

Adres olarak kendi dairemi değilde komşumun dairesini göstereceğim ama cadde adı bina numarası ve mahalle adı aynı olacak daire dışında. Bu bir sorun teşkil eder mi? Yapan deneyen çoktur sonuçlar ne idi arkadaşlar?

Hiç bir sıkıntı çıkmaz ben karşı dairenin adresini verdim 3 ay ödeme aldım daha da devam ediyor.

1- Boş adsense açılır.
3- Kanal silinir.
4- Kanal geri açılır.

1- Boş adsense açılır
2- Kanal silinir
3- Eski adsense silinir
4- Kanal geri açılır

Bence kanal url'leri nimleniyor.Para kazanması giden kanalı partnere soktum 1 hafta sonra partnerde gitti tekrar açtım adsense bağladım gene gitti.

Bence kanal url'leri nimleniyor.Para kazanması giden kanalı partnere soktum 1 hafta sonra partnerde gitti tekrar açtım adsense bağladım gene gitti.

Benim şuan 5 kanalım partnere taşıma yöntemiyle kurtarıldı. Hepsi quizde uzun süredir para kazanlar gitmedi. Bildiğim kadarıyla partnere taşıyıp para kazan kurtaran çevremde ki hiç bir arkadaşımda para kazan tekrar gitmedi. Partnerde gitti derken partner içerisindeyken para kazanı mı söndü?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri