Para kazanmasi kapanan adsesne açilma ihtimali

snowboarder

Kayıtlı Üye
merhaba arkdaşlar,
birçoğunuz başına gelmiştir hata bağzılarnıznız (benim gibi) 2.-3. ve daha fazla adsense hesabı para kazanmaya kapatılmıştır ve 6 aysonra durumu iyi olursa açılacak der, aranızda 6 ay geçipte açılan varmı? bütün kanallar açılıyormu? açılmazsa bi 6 ay dahamı bekliyor yoksa artık umudu kesmemizmi gerek?
bu başlık tek konuda olabilir aslında herkes yazar benim şu sebeple kapandı şu kadar süre sonra açıldı veya açılmadı gibi.

6 ay beklemeye gerek yok forumdan bir arkadas 50tl karsiliginda 2. Gun aciyor para kazanmaya kapanan kanali (alt kanal dahil)

Sent from my HTC One

6 ay beklemeye gerek yok forumdan bir arkadas 50tl karsiliginda 2. Gun aciyor para kazanmaya kapanan kanali (alt kanal dahil)

Sent from my HTC One

adsense den bahsediyor arkadaş

Ayrıca hocam soruna gelicek olursak banlanıpta adsense hesabı tekrar açılan ne okudum ne duydum. Yanlış yönlendirmeyim yinede bi araştırın

adsense den bahsediyor arkadaş

Evet biliyorum fakat bu para kazanmaya kapatilma olayinin adsense ile degil adsenseye bagli olan kanal ile ilgisi var arkadas yanlis anlamadiysam bu para kazanmasi kapatilan kanalin 6 ay gectikten sonra para kazanmaya acilip acilmayacagini merak ediyor ayrica 6 ay beklemeyip o para kazanmasi kapatilan kanallari silerse bagli olduklari adsenseyi tekrar sorunsuzca kullanabilir

Sent from my HTC One

Evet biliyorum fakat bu para kazanmaya kapatilma olayinin adsense ile degil adsenseye bagli olan kanal ile ilgisi var arkadas yanlis anlamadiysam bu para kazanmasi kapatilan kanalin 6 ay gectikten sonra para kazanmaya acilip acilmayacagini merak ediyor ayrica 6 ay beklemeyip o para kazanmasi kapatilan kanallari silerse bagli olduklari adsenseyi tekrar sorunsuzca kullanabilir

Sent from my HTC One

adsense banlanmış 6 ay sonra açılma ihtimalini soruyor. nasıl açabilirim diye sormuyor :D

at izi pok izine karışmış

---------- Mesaj saat 22:10:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:09:44 civarında gönderildi. ----------

adam ne soruyo millet neden bahsediyo
anlama özürlü

Sent from my HTC One

hocam merak ettiğim tam olarak şu;
adsense hesabımdaki bütün kanallar ve adsense hesbım para kazanılmaya kapandı, adsense hesabıda para kazanılmaya kapanınca içinde parada olsa ödeme alınmıyor, açıklmada hesabınızın iyi durumda olması halinde 6 ay sonra açılabilirz diyor, yani hem adsense hesabım hem kanallarım, aranızda böyle olupta açılan varmı? muhtemelen yoktur zaten kasım-aralık ayı gibi çıktıu bu uygulama galba.

hocam geri bildirimde bulunduğunuzda size cevap geliyor. benimde aynı durum oldu ve bana gelen cevapta adsense hesabınızı tekrar açmamız mümkün değil diye cevap attılar. size nasıl bir cevap geldi. benim hesap 5 ay falan oldu bir ay daha bekleyip görecem durumu...

Benim başımada geldi adsenseye baglı 7 kanalım 1 kanal yüzünden bütün kanalalrın para kazanması kapandı, Sonra adsenseye bagladıgım tüm kanallar kapanıyordu. Adsenseye baglı bütün Gmailleri Silere Adsensemi Normale döndürdüm Şuan Kullanıyorum Adsenseyi bir Sıkıntı yok. Para kazanması kapanan kanalalra Gelince Çok Degerli Degilse 6 Ay beklemek Gereksiz. Yeni Kanal Acıp Yoluna Bakacaksın !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri