Para Kazanması Kapanan Kanalları Açma Yöntemi 2015

koftehor

Kayıtlı Üye
Youtube'un bütün kanallarda para kazanmayı pasif duruma geçirmesi ile yeniden para kazanmayı aktif edebilmemiz için [MENTION=12033]daralll[/MENTION] isimli arkadaşımızın Burada anlattığı yöntemi uygulayacağız.
Ancak değişen panel nedeni ile bir çok arkadaşımız bu işlemi yapamamakta.
O yüzden bu kısa anlatımı yapma gereği duydum.
Öncelikle aşağıdaki linke tıklayınız ve sırası ile resimdeki adımları takip ediniz.
https://myaccount.google.com

Kurtarma telefonu ekleyip doğruladıktan sonra tekrar
https://myaccount.google.com/
adresine gidiyoruz ve

Aşağıdaki resimdeki iki yeride işaretleyip sil diyoruz.

Aradan 5-8 saat gibi bir süre geçtikten sonra maile giriş yaparken
başka bir sorunla karşılaşıyorum seçeneğini seçerek hatırladığınız son şifreyi giriyor
ve kurtarma telefonunuza gelecek sms ile giriş yapabiliyorsunuz.

Hocam Bunları yapsak ve para kazanıma acılsa icindeki bilgiler geri geleçekmi tekrar yolsa sıfırlanacakmı?

Bu Google'a gel de gerzek deme. İki buçuk senedir şu bugı kapatamadılar. Spamı bitireceklermiş. Yavaş bitirsinler. "full episode" kullandırmayıp bitirirler.

Bitirmek isteseler çoktan bitirirlerdi zaten.Tek istedikleri youtube'un daha fazla çöp olmaması bence.

aynen böyle yaptım ve 12-14 saat sonra açtım para kazanmalar açılmıştı. Videolar geri geliyor ama küçük resimler falan olmuyor. Bazende eşleşen veya ünleme de düşebiliyor videolar. Ama genelde dolar yanıyor.

Bu yöntemi kullanıp dün gece açtığım kanalın para kazanması yine pasif duruma geçmiş.
Yöntem başarılı ama Youtube un kafasında başka planlar var anlaşılan.

Bu yöntemi uygulayan arkadaşımın ödemesi 1 ay gecikmeli geldi, bu ay iki ayın ödemesi birden kesinleşti. biz parası yatmayanlar olarak geçen ayın 22'sinde 2 aylık ödeme birden alırken, benim arkadaş sadece 1 aylık ödemesini alabildi. Dün ise alamadığı ayın(bu işlemi gerçekleştirdiği ay'ın) kazancı da kesinleşti. Yani kesinleşen bakiye'ye 2 ayın ücreti birden eklendi. Bunu uygulayan herkeste böyle olur mu bilmiyorum ama kulak arkanızda bulunsun bu bilgi de. Param kesinleşmedi deyip paniklemeyin önümüzdeki ayın 11'sinde.

anlatım için teşekkürler ama işe yaramıyor sanırım.

ben boyle yaptım para kazanma yerı yesıl oldu fakat dolar ısaretı cıkmadı para kazanma ayarınada bakınca para kazanma devre dısı bırakıldı felan yazıyor .

Google istese bu işi bu gece bitirir sen ne diyorsun hocam :D bu yöntemi kullanıp açsanız bile 1 saate kalmadan tekrar devre dışı kalıyor kazanmalar . söyleyeyimde .

arkadaşlar yanlış yaptığınız bişey var. ben bu yöntemi uyguladım şimdi para kazanmayı açıp adsenseye sokamazsınız artık sokarsanıoz yeniden eski haline döner. quize sokucaksınız o kanalı ancak öyle kurtarabilirsiniz.
adsense para kazanmasını tekrar açtığınız kanalında yeniden para kazanmasını kapatmıyor.

hikmet kardeşim ben kapatıp açıyorum dolar oluyor ama 2 3 saat sonra para kazanma tekrar iptal oluyor. birçok kez denedim hep aynısı oluyor. yani sorun birçok kanalınızın bağlı olduğu adsense de bir kanaldan kaynaklanmıyor. sorun genel bir sorun o yüzden kanal ayıklama durumu yapmayın bence. ama çözümü hala yok...

En mantıklı olan [MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi para kazanma aktif olduğunda quize sokmak,
En azından toplam kanallarınızı ikiye ayırıp bir kısmını quize alıp bir kısmı içinse adsesenin kendine gelmesini bekleyebilirsiniz.
Çünkü yaşanan bu genel sorun nedeniyle aktif ettiğim ve ertesi gün tekrar para kazanmaya kapanan kanallarım oldu.

güzel de 50 tane kapanana kanal vardı tel onay en cok 5 tane oluyor gerısını nasıl yapıcaz :D

kurtarma telefonunda bu zamana kadar herhangi bir sınırlama ile karşılaşmadım.
Dediğiniz olay +15 de geçerli ama kurtarma telefonunda sıkıntı çıkmaması lazım.

Aynı numara ile 5 adet kanal doğrulanıyor denendi

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri