Para Kazanması Kapanan Kanalları Açma Yöntemi 2015

Hocam dediğinizi yapıyorum fakat kanal geri açılmıyor;
8sNTYqp.png

Yukarıdakilerden hangisini seçersem seçeyim bu hatayı alıyorum;
JGJzXBH.png

Lütfen yardım.

adsense tek kanal topluluk yok telif yok hiç bir uyarı yok para kazan gitti 2 dk önce açıp partnere çakıcaz artık

beyler bu son kapanmadan sonra bu işlemi yaptım para kazanmalar geldi sonra 4-5 saat sonra tekrar gitti

Aynen bu yöntemle para kazanmaları açtım ama yine kapandı

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Kesin bi sonuç alan var mı arkadaşlar yöntemi uygulamak iş görüyor mu quiz de açık gösteriyor mu ya da beklesem gelir mi herhangi bir uyarı yok

kesın sonuc yoktur para kazanmaları acsanız da 3-5 saat ıcınde tekrar gıdıyor, en mantıklısı para kaanmayı acınca bı partnere tasımak baska da yolu yok. Ayrıca para kazanması gıden kanalı sıldıkten en gec 1 gun sonra maıle gırınız 2 gunu gecınec google o maılı tanımıyor artık.

Merhaba Arkadaşlar,

sonunda bende bu gruba katıldım. 1 yıl önce açtıgım 7 milyon izlenmeli kanalım nedenliyle tüm kanalların para kazanması gitmiş. Benim bir kaç sorum var. bence bir çok arkadaşında aynı sorusu vardır bilen ve tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.

1) bu 7 milyon izlenmeli kanaldan dolayı tüm kanalların para kazanması kapanmış. fakat bu kanalda uygunsuz içeriği sildim. sonra kanala kurtarma telefonu ekledim. ve kanalı kökten sildim. bu kanalı sizce geri açayım mı? açarsam zaten eşleşen yok diye quize bağlarım diye düşünüyorum ama adsenseye bağlarsam sıkıntı olur mu? veya bu kanalın kazanılması yoksa mümkün değil mi?

2) Şimdi bu adsenseye bağlı tüm yüzlerce kanalın tek tek kanallarına giriş yapıp kurtarma telefonu girip kanalı silip sonra geri mi açmam gerekiyor? yoksa bunu bir kanalda yapmam diğerlerinde yapmama gerek kalmıyor mu?

Teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar,

sonunda bende bu gruba katıldım. 1 yıl önce açtıgım 7 milyon izlenmeli kanalım nedenliyle tüm kanalların para kazanması gitmiş. Benim bir kaç sorum var. bence bir çok arkadaşında aynı sorusu vardır bilen ve tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.

1) bu 7 milyon izlenmeli kanaldan dolayı tüm kanalların para kazanması kapanmış. fakat bu kanalda uygunsuz içeriği sildim. sonra kanala kurtarma telefonu ekledim. ve kanalı kökten sildim. bu kanalı sizce geri açayım mı? açarsam zaten eşleşen yok diye quize bağlarım diye düşünüyorum ama adsenseye bağlarsam sıkıntı olur mu? veya bu kanalın kazanılması yoksa mümkün değil mi?

2) Şimdi bu adsenseye bağlı tüm yüzlerce kanalın tek tek kanallarına giriş yapıp kurtarma telefonu girip kanalı silip sonra geri mi açmam gerekiyor? yoksa bunu bir kanalda yapmam diğerlerinde yapmama gerek kalmıyor mu?

Teşekkürler.

Hocam eğer adsense tüm kanalların para kazanmasını kapatıp sorunlu kanalı belirtmişse sorunlu kanalı sileriz.Yoksa para kazanmayı açsanız dahi yine kapanıyor. Yani eskiden böyleydi. O kanalın para kazanmasını açıp partnere taşırsanız durum ne olur bilmiyorum hiç denemedim.

Evet maalesef kanallara tek tek girip kurtarma telefonu ekliceksiniz sileceksiniz sonra 8-10 saat sonra açacaksınız.

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler.

Hocam 1.sorunuzun cevabı bu kanalı açmamak üzere kapatmanız çünkü para kazanma gitti ise silip açsanız bile para kazanma tekrardan aktif olmayacak bu kanalda.

2.O para kazanma giden kanala bağlı adsense bağlı olan kanallara girip kanalları silip tekrardan açmanız gerek (Eğer kanalların açılış tarihlerini biliyorsanız kurtarma telefonu girmenize gerek yok) kurtarma telefonu girmedende kurtarabilirsiniz

Hocam 1.sorunuzun cevabı bu kanalı açmamak üzere kapatmanız çünkü para kazanma gitti ise silip açsanız bile para kazanma tekrardan aktif olmayacak bu kanalda.

2.O para kazanma giden kanala bağlı adsense bağlı olan kanallara girip kanalları silip tekrardan açmanız gerek (Eğer kanalların açılış tarihlerini biliyorsanız kurtarma telefonu girmenize gerek yok)

Çok teşekkürler hocam. Peki birşey soracağım. Benim tüm kanallara yaklaşık 40 gün önce bir mail gelmiş. Şu kanaldan dolayı para kazanmaları kaybedebilirsin diye. dün tüm para kazanmaları kaybetmişim. Bu kanaldan dolayımıdır acaba para kazanmaları kaybetme sebebim. sanki şu kanaldan dolayı kaybettiniz diye yazardı. 40 gün önceki o uyarı mailinden dolayımı acaba kaybettim.

Kanalların açılış tarihlerini biliyorum. Fakat açılış tarihlerini bilsemde bir kurtama maili en azından gerekmiyor mu

Bende yakın zamanda denemedim fakat sorunlu kanalı kökten silmeyince bir süre sonra hepsi tekrar gidiyordu. Ayrıca sorunlu kanalın para kazanma özelliği kırmızı olduğu için silip geri açsanız bile yemiyor haliylede partnere girmiyordu.

Çok teşekkürler hocam. Peki birşey soracağım. Benim tüm kanallara yaklaşık 40 gün önce bir mail gelmiş. Şu kanaldan dolayı para kazanmaları kaybedebilirsin diye. dün tüm para kazanmaları kaybetmişim. Bu kanaldan dolayımıdır acaba para kazanmaları kaybetme sebebim. sanki şu kanaldan dolayı kaybettiniz diye yazardı. 40 gün önceki o uyarı mailinden dolayımı acaba kaybettim.

Kanalların açılış tarihlerini biliyorum. Fakat açılış tarihlerini bilsemde bir kurtama maili en azından gerekmiyor mu

Hocam eğer para kazanmaları sebebiyet veren kanal hakkında mail geldiyse bu kanal yüzünden kapanmıştır,yok farklı bir kanal için geldiyse o kanalıda silerseniz sizin için daha iyi olur.Ben sadece kanalın açılış tarihi kanala en son ne zaman giriş yaptığım tarih ile kanalları tekrar açıyorum,kurtarma mail'i ya da telefonu girmiyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizde benim şu destekteki sorunumu çözerseniz çok memnun olacağım gerçekten,bazı ayrıntılar var paylaşmam gereken ama tekrar desteğede yazamıyorum.

Acı haberi ben vereyim.
Aynen o sorunlu kanalı silmediginiz için diğer tüm sağlam kanallarınızın para kazanması kapatıldı.
Daha önce benim 2 defa başıma geldi bu durum.
Sorunlu kanal ikisindede silmemistim ve adsense bağlı tüm kanalların para kazanması gitmişti.
Daha sonra su kanaldan ötürü diğer kanallarınız kapanacaktir diye birkaç kes başıma geldi. Sorunlu kanalı sildim. Diğer kanallara birsey olmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri