Ben sorunlu kanalin giriş bilgilerini kaybettim sonra kanal kapandi ama halen para kazanma o kanal yuzunden gidiyor buna çizim yokmu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben sorunlu kanalin giriş bilgilerini kaybettim sonra kanal kapandi ama halen para kazanma o kanal yuzunden gidiyor buna çizim yokmu
Para kazanması giden kanalları silip 3 yeni kanal bağladığım adsensemdeki kanalların para kazanmaları tekrardan gitti. Bu sekilde yapıp da para kazanması gitmeyenler var mı?
ya arkadaslarr bu kapananları quize tasıyanların durumu nedirr aceba kapanıomu devam ediyormu
banlanan adsensedeki para kazanması giden kanalları için de işe yarıyor mu
Yarar hocam mantıken ama tecrübe etmedim.
Recovery sonrası farklı adsense'e taşımayın ama partnere taşıyım yoksa yine kapanıyo
ok sağolasın bi deneyelim![]()
yaramıyor hocam 2 gün sonra yine kapanıyor. aynı kanallarbanlanan adsensedeki para kazanması giden kanalları için de işe yarıyor mu
yaramıyor hocam 2 gün sonra yine kapanıyor. aynı kanallar
aynen hocam açıldıktan sonra partnere bağlananlar sağlam. ama adsenseye tekrar bırakılanlar 2 gün sonra uçuyor. Boşunahiç ugraşma partnere bağlaaçıldıktan hemen sonra bi partnere bağlarız![]()
![]()
aynen hocam açıldıktan sonra partnere bağlananlar sağlam. ama adsenseye tekrar bırakılanlar 2 gün sonra uçuyor. Boşunahiç ugraşma partnere bağla
bizzat 3 adsensede test edildi![]()
hocam nasıl bir çalışma stilin var beynim yandıadsense banlı zaten niye adsensede bırakayım ki
5 adsense 1 yıl önce banlandı kanallar öyleye duruyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.