çalışıyormu şuan bu yönten
bu arada artık aynı telefon numarısı max 4 kanala ekleniyor
bu arada artık aynı telefon numarısı max 4 kanala ekleniyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 saat bekleme olayını yapmasak ne olur? hazır hesaba giriş yapmışken silip tekrar açsak?
Evet az önce denedim beklemeyince kanal açılmıyor.Yalnız 4 den fazla kanal onaylanmıyor bir numara ile o biraz sıkıntı olacak benim gibi çok kanalı olanlar için.yöntemi aynen uygulamanı öneririm.
açılmazAdsense hesabı kapandığı için para kazanması kapatılan kanal bu yöntemle açılırmı ?
konudaki güncellemelerde 12 saat bekleyin diye yazıyordu...Evet az önce denedim beklemeyince kanal açılmıyor.Yalnız 4 den fazla kanal onaylanmıyor bir numara ile o biraz sıkıntı olacak benim gibi çok kanalı olanlar için.
Şimdi anladım teşekkür ederim, bazı kanallara girişte istiyor bazılarında istemiyor, artık istemediklerini başka numaralar ile halledicem.açılmaz
konudaki güncellemelerde 12 saat bekleyin diye yazıyordu...
telefon olayını ise,kanala girişte güvenlik için tel yada mail sorunca doldurmanızı tavsiye ederim.o şekilde 1 numara defalarca onay istemeden kaydedilir.sonrasında bu sıkıntı yaşanmaz.
arkadaşlar benim bir kanalım yüzünden adsenseye bağlı kanallarımın para kazanmaları gitti bende yeterli araştırma yapmadan sorunlu kanalı sildim kurtarma teli falan girmeden 1 hafta kadar önce şimdi anladığım kadarıyla onu geri getirmmem mi lazım ama dediğim gibi direk sildim ne yapıcam bi yardım
sorunlu kanalı (yani para kazanmanın gitmesine neden olan kanalı) sildikten sonra geri getirmeyeceksiniz..
o kanalın işi bitti..
geri getirme işlemi, herhangi bir uyarı almamış diğer kanallara yapılacak
uzun zaman oldu bu konuya uğramayalı inşallah da kimselerde uğramaz.telefon onayı için sanal numaralarda kullanabiliyor muyduk bu yöntem için tapatalk gibi birde sadece cep nolar mı çalışıyordu sabit tellerle oluyormuydu sesli arama ile?
Kanalların para kazanmaları ve aboneler geldi fakat videolar hala gelmedi.
Kanalı yaklasık 20 saat sonra geri aldıgım icin olabilir mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.