D
daralll
Guest
günde iki üç kuruş kazandıran kanal yüzünden benimkiler de kapanmış.işin yoksa uğraş şimdi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
günde iki üç kuruş kazandıran kanal yüzünden benimkiler de kapanmış.işin yoksa uğraş şimdi.
Bu arada adsense farklı bir gmail yt farklı bir gmail ile açık kaldı umarım bir sıkıntı cıkmaz ?
kanal adsenseye bağlı olarak gri dolar şeklinde geri geliyor.
yeşile dönmesi size kalmış artık![]()
birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer Videos of videos adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır
Hocam yanlışım varsa düzeltin;
Bir kanalımdan dolayı o kanalın bağlı olduğu adsenseye bağlı tüm hesapların para kazanması gitti..
Adsenseye bağlı hesap gmail olmadığı için ve o hesap cezayla alakalı olmadığı için ona dokunmadım.
Cezalı hesabı komple sildim...
Ardından videoda anlatıldığı gibi kanallardan birini silip yeniden kurtardım.
Vİdeolar geldi ancak yine bana aynı uyarıyı verdi :
Yani para kazanma yine kapalı...
Not: Sİldikten sonra 3 saat beklemedim. 10 dk sonra yeniden geri getirdim.
Yanlış yaptığım birşey var mı ? Yoksa neden başarısız bir sonuç aldım bunun başka bir çözümü var mıdır ?
Çok teşekkürler...
kanal böülündeki para kazanma kırmızya dönmüşse para kazanmayı açamazsın. telif yediğin için gitmiştir
İyi de para kazanma teliften gider zaten. Kaldı ki bizim para kazanmayı geri getirmek istediğimiz kanal ceza yiyen kanal değil..
Bir kanal telif yedi diye o kanalın bağlı olduğu adsenseye bağlı diğer tüm kanalların para kazanması gitti..
Kurtartmak istediğimiz telif yiyen değil diğerleri.. Bilmem anlatabildim mi.
on iki saat sonra kurtaracaksınız...Not: Sİldikten sonra 3 saat beklemedim. 10 dk sonra yeniden geri getirdim.
Yanlış yaptığım birşey var mı ? Yoksa neden başarısız bir sonuç aldım bunun başka bir çözümü var mıdır ?
Çok teşekkürler...
yapmasını bilen yapabiliyor.onları açarsın ama birsüre sonra gidebilir son iletilere bakarsan başkalarına da olmaya başladı. çünkü bu sistem de artık %100 işe yaramıyor.
zamanında müdahale etmişsin.silmeseydin bir süre sonra kapanırdı ama şu anda adsense ve kanallar için sorun yokHenüz para kazanmalar gitmedi gittiği zaman bu yöntemi uygulayacağım ve sonuçları yazacağım.
@daralll hocam değerli tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
zamanında müdahale etmişsin.silmeseydin bir süre sonra kapanırdı ama şu anda adsense ve kanallar için sorun yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.