Para Kazanması Kapanan Kanalları Açma Yöntemi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Bu işlemi 2 telifli kanalımda yapsam 3.telifi yemeden kanal hiç olmadan abonelerimi kaybedermiyim?

Videolar çok çok önemli değil ancak aboneler gitmesin istiyorum.

Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

konu hala anlaşılamamış herhalde.
konu asıl para kazanması giden kanalı geri getirmez.getirir ama iki saate kadar yine gider.
*konu para kazanması giden kanal yüzünden aynı adsenseye bağlı olan ve o kanal yüzünden para kazanması kapatılan kanalları açmak içindir.

konu asıl para kazanması giden kanalı geri getirmez.getirir ama iki saate kadar yine gider.
*konu para kazanması giden kanal yüzünden aynı adsenseye bağlı olan ve o kanal yüzünden para kazanması kapatılan kanalları açmak içindir.

konu anlasildi ancak sordugum soru bu islemi yaparsak aboneleri geri getirebilirmiyiz demek istemistim gerek kalmadi zaten sabah kanal kapanmis.

konu anlasildi ancak sordugum soru bu islemi yaparsak aboneleri geri getirebilirmiyiz demek istemistim gerek kalmadi zaten sabah kanal kapanmis.
ben yaptigimda hersey geri gelmisti diye hatirliyorum. kanallarda 2-3 gun sonra eski siralamasina girmisti.

Yöntem çalışıyor beyler. Dün saat 16:00 da sildiğim 8 kanalı 11:00 da geri getirdim.Hepsinin para kazanmaları geri gelmiş.
Telefon numarası girerken 5******** diye girin.

Para Kazanma geri gelir ama Kanalınız da üye varsa üyeler silinir ,izlenimler silinir :) Sıfır kanal Açılmış olur ;)

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam partner kanallarda da çalışıyor mu ?

Hocam kanalımın birine çok telif geldi ve diğer kanallarımda kapandı.Dediğiniz yöntemi yaptım.Hesabı sildim.Unuttum deyiıp tekrar açtım fakat hala para kazanmalar kapalı düzelme olurmu?Çok acil cevaplarmısınız lütfen. [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

Hocam kanalımın birine çok telif geldi ve diğer kanallarımda kapandı.Dediğiniz yöntemi yaptım.Hesabı sildim.Unuttum deyiıp tekrar açtım fakat hala para kazanmalar kapalı düzelme olurmu?Çok acil cevaplarmısınız lütfen. @daralll
konuda gayet açık anlatılıyor ..tek değişen yeri telefon eklenmesinde artık onay istiyor olması.kanalı siliyorsunuz 2saat sonra açıp olmadı diyorsunuz herhalde.en az 12 saat bekleyin.

konuda gayet açık anlatılıyor ..tek değişen yeri telefon eklenmesinde artık onay istiyor olması.kanalı siliyorsunuz 2saat sonra açıp olmadı diyorsunuz herhalde.en az 12 saat bekleyin.

kanalı açıpmı 12 saat bekleyim.Yoksa kanal silinmişkenmi 12 saat bekleyip sonra tekrar açayım hocam?

hocam daha önceleri bu yöntemle yapıyordum ancak dün aksam üzeri bu yöntem ile sildim. 2 adımla doğrulama aktifti kanalımda(sildigim kanalda) üstünde 12 saat geçti geri almak için işlemleri uyguladım ancak olmadı.

böyle bir şey çıkıyor burdan en alttaki kısmı seçiyorum karşıma böyle bir ekran cıkıyor

Bir kurtarma isteği göndererek diye kısmı seçiyorum. ordan gerekli yerleri dolduruyorum(gmailin ilk acıldığı tarihi felan soruyor) en sonundada şöyle bir ekran çıkıyor

ne yapmam lazım hocam kanalımı geri getiremedim henüz

hocam daha önceleri bu yöntemle yapıyordum ancak dün aksam üzeri bu yöntem ile sildim. 2 adımla doğrulama aktifti kanalımda(sildigim kanalda) üstünde 12 saat geçti geri almak için işlemleri uyguladım ancak olmadı.

böyle bir şey çıkıyor burdan en alttaki kısmı seçiyorum karşıma böyle bir ekran cıkıyor

Bir kurtarma isteği göndererek diye kısmı seçiyorum. ordan gerekli yerleri dolduruyorum(gmailin ilk acıldığı tarihi felan soruyor) en sonundada şöyle bir ekran çıkıyor

ne yapmam lazım hocam kanalımı geri getiremedim henüz

edit: googleden mail geldi kurtarma mailime hesabınız tekrardan aktifleştirildi diye ancak kanalıma girdigimde abonelerim duruyor sadece izlenmeler gitmiş para kazanması hala kapalıydı şuanda tekrardan sildim artık bu yöntem çalışmıyor mu acaba bilen var mı ?

tek bir kanala topluluk ihlali gelmiş ve aynı adsenseye bağlı 100 civarı kanalın para kazanması kapatılmış,
sorunlu maili buldum ve kokten kaldırdım. şimdi yapmam gereken diğer 100e yakın mail üzerinde hangi işlemleri uygulamam gerekiyor
mailleri silicem 12 saat geçtikten sonra giriş yapıp aktif edicem ve ara kazanmalarını ayarlayıp tekrar adsenseye mi bağlıcam?

Aynı yöntem ile partner kanalından ayrılabiliyor muyuz?? Deneyen var mı?
Yani kanalı sildiğimiz zaman partnerden ayrılabiliyormuyuz, sıfırlanır mı?

Partnerdeki kanalin para kazanmasi gitti.geri geyirebilirmiyiz yoksa kanal gumledimi arkadaslar.yardim pls

Para kazanma Tekrarlanan Topluluk Kuralları ihtarları, telif hakkı ihtarları veya Content ID dünya geneli engellemeleri nedeniyle bu hesap için para kazanma ayrıcalıkları devre dışı bırakıldı. Daha fazla bilgi edinin.

para kazanma sekmesinde böyle yazıyor. burdaki [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocamınızın yöntemi ile sildim 24 saat bekledim hatta ama geri gelmedi gene aynısı oluyor daha önceleri bu yöntem ile cok silip getirdim ancak artık çalışmıyormu acaba deneyen var mı bu ara ?

Yaptım Olmadı Hocam bi Video patlamıştı teliften gitti para kazanma ama açılmadı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri