benimde kesinleşti kesinleşmiyor diyen sallıyor
benım arkadaşın kesinleşmedi sen ne yağptınde kesınleşti komple kanalları mı sıldın? yoksa +google bağlantımı yaptın kilit nokta çıkacak ortaya soylersen..??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimde kesinleşti kesinleşmiyor diyen sallıyor
benim kesinleşmedi. 5k gelir dözüküyordu 980 lira kesinleşti.
Para kazanması giden kanalların parası kesinleşti bende yaklaşık %26 civarında kesinti oldu.
peki dostum sen ne yapmıştın ?
komple kanalımı sıldın? yoksa +google mı yaptın ? önemli cevabını beklıyorum buraya
google+ bağladım sadece
google+ bağladım sadece
?? arkadaş +google yaptık geçen ay keısnleşmedi ??? arkadaşlar bı sıkıntı var net olmayan bir durum ama ne ??!!g+'ya bağlananlar kesinleşiyor, bağlanamayanlar kesinleşmiyor.
direk sildiğin kanallarda ise farklı sonuçlar var.
üstad aradım bulamadım. kanalı komple sildikten sonrasında neler yapmamız gerektiğini anlatırsan memnun olurum.
yaptığım tekşey ( yabancı bi forumda görmüştüm ) tüm kanalları +google sayfaları ile birlikte silmek
zaten bunu yapınca , ana kanalın para kazanması açılıyor tabi eğer ana kanalda video yoksa
Daha önce de dediğim gibi kazanılan para , direkt olarak mail adresi ile alakalı
yani diyelim [email protected] diye bir mail adresine bağlı 10 tane alt kanalın var ve bu alt kanalların para kazanması kapatıldı , yapacağın şey ; tüm alt kanalları +google sayfaları ile birlikte silmek . bunları sildiğinde kazanılan para [email protected] mail adresine bakılarak yatırlır yada yatırılmaz eğer kesinleşme zamanında bu mail adresinde para kazanması devre dışı kalmış bir kanal hala varsa bu maildeki komple kazançlar kesinleşmez , burdaki alt kanalları sildikten sonra elinde sadece youtube kanalı olmayan bir "[email protected]" gmaili kalır , bunuda , bu maili yeni almış gibi youtube ye girerek kanalım sekmesine gidip "KANAL OLUŞTUR" yazısına tıklayıp yeni bir kanal açıp ve para kazanmasını aktifleştirerek kazancını alabilirsin...
yaptığım tekşey ( yabancı bi forumda görmüştüm ) tüm kanalları +google sayfaları ile birlikte silmek
zaten bunu yapınca , ana kanalın para kazanması açılıyor tabi eğer ana kanalda video yoksa
Daha önce de dediğim gibi kazanılan para , direkt olarak mail adresi ile alakalı
yani diyelim [email protected] diye bir mail adresine bağlı 10 tane alt kanalın var ve bu alt kanalların para kazanması kapatıldı , yapacağın şey ; tüm alt kanalları +google sayfaları ile birlikte silmek . bunları sildiğinde kazanılan para [email protected] mail adresine bakılarak yatırlır yada yatırılmaz eğer kesinleşme zamanında bu mail adresinde para kazanması devre dışı kalmış bir kanal hala varsa bu maildeki komple kazançlar kesinleşmez , burdaki alt kanalları sildikten sonra elinde sadece youtube kanalı olmayan bir "[email protected]" gmaili kalır , bunuda , bu maili yeni almış gibi youtube ye girerek kanalım sekmesine gidip "KANAL OLUŞTUR" yazısına tıklayıp yeni bir kanal açıp ve para kazanmasını aktifleştirerek kazancını almak.
Ben bunları uyguladım 2.200 tl den 1720 tl kesinleşti .NET
yani diyelim [email protected] diye bir mail adresine bağlı 10 tane alt kanalın var ve bu alt kanalların para kazanması kapatıldı , yapacağın şey ; tüm alt kanalları +google sayfaları ile birlikte silmek . bunları sildiğinde kazanılan para [email protected] mail adresine bakılarak yatırlır yada yatırılmaz eğer kesinleşme zamanında bu mail adresinde para kazanması devre dışı kalmış bir kanal hala varsa bu maildeki komple kazançlar kesinleşmez , burdaki alt kanalları sildikten sonra elinde sadece youtube kanalı olmayan bir "[email protected]" gmaili kalır , bunuda , bu maili yeni almış gibi youtube ye girerek kanalım sekmesine gidip "KANAL OLUŞTUR" yazısına tıklayıp yeni bir kanal açıp ve para kazanmasını aktifleştirerek kazancını almak.
Peki hocam bu abc mailini adsenseden silelimmi?
yok silmeyin , silerseniz para yansımaz
Hocam ben kanallar gidince hepsini adseseden sildim şimdi yeniden adsenseye baglasam ondan sonra kanalları g+ ile silsem kesinleşirmi?
süpersin dostum. varya.... biz geçen ay arkadaş tam tersini denedik. bu ay benım başıma geldi ve içeride ciddi para var onları almak için tum kanallarımı sıfırlayabilirim... ben şimdi +google ve normal kanallarıda silicem hemde kökten... peki silip öyle bıraksam olurmu yoksa? kanalları sıfırlayınca tum özellikler yeşile donunce sıfır kanala illaki kanal açmak ve sembolik video yuklemek zorundamıyım ???
**
İNAN BANA BU YAZIN BANA ZAMAN KAZANDIRDI DOSTUM. BİR KAÇ AY BEKLEMEDEN BİR KAÇ ADIM İLERİ GİDİP BU İŞİ KÖKTEN ÇÖZECEK FORMULLER URETMEK İÇİN, 1 AY KAFA YORDUM BU İŞE GEÇEN AY ARKADAŞ İÇİN..
kesinleşme zamanında , kanallar adsenseye bağlı olsun yeter !
---------- Mesaj saat 13:32:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:29:45 civarında gönderildi. ----------
hocam onu bilemem ama ben aktifleşen ana kanallara yeni alt kanallar açtım ve video da yükledim
Burada en kritik nokta gmail adresinin para kazanmaya aktif bir ana kanalının olması , bunu yap gerisine karışma
yani diyelim [email protected] diye bir mail adresine bağlı 10 tane alt kanalın var ve bu alt kanalların para kazanması kapatıldı , yapacağın şey ; tüm alt kanalları +google sayfaları ile birlikte silmek . bunları sildiğinde kazanılan para [email protected] mail adresine bakılarak yatırlır yada yatırılmaz eğer kesinleşme zamanında bu mail adresinde para kazanması devre dışı kalmış bir kanal hala varsa bu maildeki hiç bir kazanç kesinleşmez , burdaki alt kanalları sildikten sonra elinde sadece youtube kanalı olmayan bir "[email protected]" gmaili kalır , bunuda , bu maili yeni almış gibi youtube ye girerek kanalım sekmesine gidip "KANAL OLUŞTUR" yazısına tıklayıp yeni bir kanal açıp ve para kazanmasını aktifleştirerek kazancını alabilirsin
yani diyelim [email protected] diye bir mail adresine bağlı 10 tane alt kanalın var ve bu alt kanalların para kazanması kapatıldı , yapacağın şey ; tüm alt kanalları +google sayfaları ile birlikte silmek . bunları sildiğinde kazanılan para [email protected] mail adresine bakılarak yatırlır yada yatırılmaz eğer kesinleşme zamanında bu mail adresinde para kazanması devre dışı kalmış bir kanal hala varsa bu maildeki hiç bir kazanç kesinleşmez , burdaki alt kanalları sildikten sonra elinde sadece youtube kanalı olmayan bir "[email protected]" gmaili kalır , bunuda , bu maili yeni almış gibi youtube ye girerek kanalım sekmesine gidip "KANAL OLUŞTUR" yazısına tıklayıp yeni bir kanal açıp ve para kazanmasını aktifleştirerek kazancını alabilirsin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.