Para Kazanmasi Kapananlar Buraya

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşlar benimde bir kanalımda başıma geldi.para kazanması kapanan kanalım 2 hafta sonra tekrar açıldı para kazanmaya.

sadece ilk sıradaki 30 videoyu sildim ondan sonra düzeldi.ama her zaman işe yaramıyo

Bende izlenmelerin %95'i ilk 4 videodan geliyor zaten. Onlari silmem ile kanali kapatmam ayni yere variyor :)

dediğim gibi kesin çözüm değil sildiğin halde yine para kazanmayı açmaya bilirler

Bende 2 telif alan kanalın para kazanamsı kapanmış, getirisi 0.60$ gibi birşeydi.
Yinede YT'ye gıcıklık olsun diye kanalı kopyalıyorum, kanal para kazanmasada yine açıcam.
Diğer kanalı silecem sonrada.

Kazanci kapatilan kanalimda dashboard'a gidince;

Join the YouTube Partner Program

Monetize your videos and grow your audience.

Become a YouTube Partner today!

seklinde biryer cikiyor karsima, tiklayip kabul ediyorum sartlarini, ama nafile...

Kazanci kapatilan kanalimda dashboard'a gidince;

Join the YouTube Partner Program

Monetize your videos and grow your audience.

Become a YouTube Partner today!

seklinde biryer cikiyor karsima, tiklayip kabul ediyorum sartlarini, ama nafile...

bizde niye öyle bişi çıkmıyor ki :s

Bugun baktıgımda benimde 2 kanalım para kazanma devre dışı. Birinde bi tane telif vardı hadi ondan diyelim diger kanalım tertemizdi hesap iyi durumdaydı ondada kapatılmış. Nedir bu boyle ya ?

Youtube ara ara temizlik yapıyor sanırım,4 sağlam kanal da bizden gitti bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.

Ek olarak başvurmamız gereken bir merci var mı bu konuyla ilgili form falan ?

benim kazançda yoktu cs videosu cekmis koymustum ne telif var ne bişi mail gelmiş kapatılmış kazanç inş 2 gün içinde açılır ki ümidim yok silerim kanalı.

1 yıldır düzelmesini beklediğim kanallarım var ..

1 hafta içinde günlük 20 dolar kazanç sağlayan 5 ayrı kanalımında para kazanma sekmeleri kapandı ama ben inatla hepsine video yüklemeye aktif tutmaya devam ediyorum açılmayacağını bile bile :((

Arkadaslar merhaba,

Hala kayda deger bir cevap yazmamislar.Merakla bekliyorum cevap vermelerini..Gorunen o ki avrupadan da bi cok kisinin kanallari kapanmis bu sekilde..Simdi su aklima geldi,belki biraz ucuk bi dusunce gibi gelebilir ama yine de belirteyim..Turkiyede para kazanma aktif degil,bu Youtube gidipte ip taramasi yapmasi ve TR girisli kanallarin para kazanmasini kapatmasi gibi bi durum mumkun mudur? Dedigim gibi biraz fazla manyakca bi dusunce benimkisi ama olur mu olur..bu adamlarin sagi solu belli olmaz..

Yeni açtığım 10 günde 30 dolar kazandığım kanalım 2. uyarıda (2 side telif) para kazanma özelliği kapatıldı.

arkadaşlar para kazanma iptal ama hesap özetinde tuhaftır youtube iş ortağı olun butonu var nedir bu yav :S tıklayınca bi işlem yapılmıyo biliyormusunuz sebebini?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri