Para Kazanması Kapananlar Neler Yapmalı?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Forumun alayının para kazanmasının kapatılması fırtınasına ben de katıldım.

Bu başlığı açma sebebim para kazanmayı kaybeden arkadaşlara ve bana :o kalıcı bir yol haritası sağlamak

Başından bahtsız bu olay geçen tecrübeli arkadaşlar, adsense e yansımış olan kazancı alabilmek için izlenmesi gereken en doğru ve garanti yol nedir?

Forumda bu konuda bir çok spekülasyon var hepsini okudum, sadece ben bunu bunu yaptım ve bu işten sıyırdım diyen arkadaşlar yazarsa kafamız bu başlıkda da karışmaz.

Taze mağdur ben şablon olayım, 41 kanal gitti, şimdi izlemem gereken en doğru yol nedir? Teşekkürler.

Geçmiş olsun.

Kanallarını kontrol et aylık kazancı 0,80 0,50 vs. yani 1 doları geçmeyen kanalları sil diğerlerinide kontrol et 3.taraf vs ne varsa sil kanal sayını en aza indirmeye çalış.

Bu arada kanallarını kontrol ederken kategorilere bak sana en çok hangi kategori kazandırmış kategoriyi belirle ve onun üzerine çalışmaya başla.

Geçmiş olsun.

Kanallarını kontrol et aylık kazancı 0,80 0,50 vs. yani 1 doları geçmeyen kanalları sil diğerlerinide kontrol et 3.taraf vs ne varsa sil kanal sayını en aza indirmeye çalış.

Bu arada kanallarını kontrol ederken kategorilere bak sana en çok hangi kategori kazandırmış kategoriyi belirle ve onun üzerine çalışmaya başla.

Tavsiyeler için teşekkürler Yumi, olayı kişiselleştirmiyeceğim ki herkese yararı olsun.

Herkes tavsiyelerini yazsın bana yoğunlaşmayalım

sen ne diyorsun alex, ne yapabiliriz ?

Hocam bu konuda en tecrübeli kişilerden biri benim.Öncelikle senin iş biraz karışık.Neden diyeceksin çünkü 41 kanal çok fazla.Buraya yapacaklarını yazsam roman olur sen skype'ye gir orda konuşalım en iyisi.

sen ne diyorsun alex, ne yapabiliriz ?

Google + yöntemi ile kanalların para kazanmalarını açıp,
Başka bir adsense e kanalları aktarabiliriz,
Tabi önce Paranın Kapanmasına Neden olan kanalı silmek lazım.
Veya Para Kazanmayı açınca hemen partner e geçebiliriz.

Heralde bunları yapınca paramızı kurtarabiliriz. Bunlar forumdan gelen önerilerdi, hepsini özet geçtim tüm konulardaki önerileri :)

---------- Mesaj saat 23:19:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:33 civarında gönderildi. ----------

Hocam bu konuda en tecrübeli kişilerden biri benim.Öncelikle senin iş biraz karışık.Neden diyeceksin çünkü 41 kanal çok fazla.Buraya yapacaklarını yazsam roman olur sen skype'ye gir orda konuşalım en iyisi.

Başkaları da görsün diye açtım başlığı skype tan anlatırsan fikirlerini yazarım buraya

Eğer para kazanmaya kapatılan asıl hesabı bulabilirseniz onu o hesapta para kazanmasını devre dışı olarak bırakın, videolara "affilliate link veya cpa reklam linki" ekleyerek kazanç elde etmeyi deneyin.

Arkadaslar bu konuyla ilgili birsey sormak istiyorum benim bugun sabah itibariyle spam yapmadigim sitelerden manuel cekim yaptigim 38 kanal para kazanmaya kapandi smdi ben bu mail adreslerini cope mi atacagim artik kullanamazmiyim farkli bir kanal olusturmak icin ?

Arkadaslar bu konuyla ilgili birsey sormak istiyorum benim bugun sabah itibariyle spam yapmadigim sitelerden manuel cekim yaptigim 38 kanal para kazanmaya kapandi smdi ben bu mail adreslerini cope mi atacagim artik kullanamazmiyim farkli bir kanal olusturmak icin ?

kullanırsın sorun olmaz

dünya genlinde engel varsa veya 3.taraf videoları varsa direk silinmeli.para kazanması kapanan bi kanal bulunan hesaba tekrardan kanal acılmamalı baskada bisey gelmiyo aklıma.
birde kanallar arası gecis yaparken ben modemi resetleyip giriyorum.ip degissin diye

öncelikel kapallar neden kapandı ? cevap : telif ve topluluk ihtarı bir kanalı etkiliyor, kanaldan adsenseye geçıyor lar ve adsenseyı dondurup, diğer kanallara atlıyorlar sonrasından adsenseye başlı kanallarıda para kazanma kapatıyorlar...
yanılmıyorsam gelen maile göre, xxxxx kanalı yusunden diye youtube kanalara mesaj gelıyor... orada ıd kırmızı oluyor ve kanalların uyumlu hala gelmesi netıcesınde 6 ay sonra herşeyin aktif olacağı yazılıyor...
bence bu verılerden bakınca :
- xxx kanalı videoları silinlei, silinince o kanal ıd yeşile donecek hatta adsense bağlantısı bitirilmeli... malum 6 ay süre boylece saymaya başlayacaktır... adsensenın dondurulması ise para işlemının olup-olmayacağını belirsiz kılmakta...net cevapda şuan için yok, uygulama yenı olmasından dolayı sanırsam...

---------- Mesaj saat 01:15:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:09:15 civarında gönderildi. ----------

Kanalımda para kazanma devre dışı bırakıldı

YouTube kanalınızda para kazanmanın devre dışı bırakılmasının çeşitli nedenleri olabilir.

Hesap Durumu

Birden fazla Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya çapında Content ID engeli aldıysanız AdSense hesabınıza bağlı tüm hesaplarınızda videolarınızdan para kazanma hakkınızı kaybedebilirsiniz. Altı aydan sonra para kazanma hakkını geri kazanmak için tüm hesaplarınız iyi durumda olmalıdır. Engellenen videoları silerseniz hesabın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir.

Hesap durumunuzla ilgili bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler bölümünü kontrol edebilirsiniz. YouTube'da hesabınızı nasıl iyi durumda tutacağınızı ve içeriğinizi nasıl yöneteceğinizi öğrenmek için lütfen Politika ve Güvenlik Merkezi'ni ve Telif Hakkı Merkezi'ni ziyaret edin.

Ticari kullanım hakları

YouTube, videolarınızdaki tüm işitsel ve görsel öğelerin gerekli ticari kullanım haklarına sahip olduğunuzu kanıtlayan belgeleri sağlayamamanız durumunda da para kazanma özelliğini devre dışı bırakabilir.

Bunun yanı sıra, AdSense hesabınızı başka YouTube hesaplarıyla da kullanamazsınız.

AdSense durumu

AdSense hesabınız geçersiz tıklama eylemi nedeniyle veya başka nedenlerden dolayı devre dışı bırakıldıysa hesaptan para kazanma özelliğinden yararlanamazsınız. Hesabınız AdSense tarafından eski durumuna döndürülürse para kazanma olanağı da birkaç gün içinde eski durumuna getirilir.

Para kazanma özelliklerinin etkinleştirilip etkinleştirilmeyeceğine ilişkin nihai kararı verme hakkını saklı tuttuğumuzu lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için Telif Hakkı İpuçları'mıza, Hizmet Şartları'mıza ve Topluluk Kuralları'mıza göz atabilirsiniz.
----
saklı tutulma :isteğe göre hareket etme , kimine +, kimine - tam adil ve net durum söz konusu olmuyor manasında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri