Para kazanması kapatılan kanalı tekrar açabilen ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Dean

Guest
Arkadaşlar 2 kanalım vardı 2 side kapanmıştı 31 aralık günü. Bunları teamden bağlanıp açabilecek varmı o yöntemi uygulayabilecek ? Ben yanlış yaparım diye hiç kurcalamadım. Bir arkadaş yardımcı olabilrse sevinirim.

Hocam konu kapatılır büyük ihtimalle ama ben yinede söyleyeyim, forumda birçok konu var, hele bu başlık hakkında yüzlerce konu var, bir zahmet bulun ve uygulayın.Yanlış birşey yapmazsınız merak etmeyin, yanlış dahi yapmış olsanız sizin için tecrübe olur, ileride yararını mutlaka görürsünüz.

yanlıs yapılacak bı durum yok

1. ılk olarak hangı kanalın yuzunden kapandı onu bul
2. para kazanma kapanmasına sebebıyet veren kanalını komple sil.
3. daha sonra kanallarının tek tek google+ ıle baglantısını kes.
4. 1 saat sonra tekrar google + ya bagla
5. 24 saat ıcınde para kazanman tekrar acılacaktır.

Hocam konu kapatılır büyük ihtimalle ama ben yinede söyleyeyim, forumda birçok konu var, hele bu başlık hakkında yüzlerce konu var, bir zahmet bulun ve uygulayın.Yanlış birşey yapmazsınız merak etmeyin, yanlış dahi yapmış olsanız sizin için tecrübe olur, ileride yararını mutlaka görürsünüz.

hocam zaten 2 tanae kanal var yeni yeni bişeyler kazanmaya başlamıştım yanlış yapıpta bişeyleri batırmayı canım istemiyor.

ana kanallardan ziyade artık alt kanallarında para kazanması kapalı olan kanalların açılma yöntemi var bunu biliyorum denedim ve oldu.

ana kanallardan ziyade artık alt kanallarında para kazanması kapalı olan kanalların açılma yöntemi var bunu biliyorum denedim ve oldu.

Alt kanalın mı para kazanmasını açtınız ? Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri