Para kazanması kapatıldı?

sefaburak0714

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar foruma baktım, hatta forumun google özel aramasında da baktım ama bi cevap göremedim kendime uygun yardımcı olur musunuz?

8 adet kanalım vardı yt to yt çalıstığım komple spam yani dün itibari ile 4 kanalı mın para kazanması kapatıldı ben o 4 kanalı sildim diğer 4 kanal kaldı onlara video yüklemeye devam ediyorum izlenmeleri var ama adsense' de görünmüyor? Adsense mi kapandı yeni bi adsense alayım mı ne yapayım ? Yardımcı olun lütfen?

Kanalların hepsi 1 Gmail'e bağlı alt kanal.

1 2 gün bekle adsenseye yansıyacaktır.

adsense giriş yapabiliyor musun? ve o 4 kanalının adsense bağlı oldugundan emin misin bi kontrol et

1 2 gün bekle adsenseye yansıyacaktır.

teşekkür ederim yani adsense hesabının kapanma gibi bi durumu yok değil mi ?

adsense giriş yapabiliyor musun? ve o 4 kanalının adsense bağlı oldugundan emin misin bi kontrol et

Evet giriş yapabiliyorum. Eski tarihteki görüntülenmeler ve kazanclar görünüyor. Ama 31 Mart tarıhindeki görüntüleme ve kazanclar görünmüyor. Kanallar sorunsuz bağlı şuan adsenseye.

Sen o kanallarındaki videolara bir bak bakalım reklam çıkıyor mu? Eğer çıkıyorsa kaynak kodlarından pub kodu mevcut mu bunu kontrol et. Birde Adsense ile ilişkilendirdiğinden emin ol kardeşim.

Ayrıca ne zaman bağladın Adsense'e.

Sen o kanallarındaki videolara bir bak bakalım reklam çıkıyor mu? Eğer çıkıyorsa kaynak kodlarından pub kodu mevcut mu bunu kontrol et. Birde Adsense ile ilişkilendirdiğinden emin ol kardeşim.

Reklamlar cıkıyor evet. Adsense ile ilişkilendirilmeleri de tamam. farklı günlerde 1 kanalı dün bağladım diğerini 3 gün oldu sanırım. Geç yansıma olabilirmi ?

3 gün olanın şimdiye yansıması lazımdı. Dün bağlanan da bugün yansımalı. Bir sıkıntı görünüyor. Pub kodlarını kontrol ettin mi?

hocam bu kaynak kodlarından pub kodu na nasıl bakılıyor bilgilendirebilirmisin..
selamlar..

Tabi anlatırım. Videolarınızdan herhangi bir tanesini açarak bulunduğunuz sayfadadn kaynak kodlarını açıyort ve arama yaptırıyorsunuz pub diye. Bulunan sonuçlar da pub ile birlikte adsense kimlik kodunuz olması gerekiyor. Eğer o varsa kanal sorunsuz bir şekilde bağlanmış demektir. Değilse şayet Adsen ile bağlantıda sorun var demektir. Bağlantısını başka adsense hesabına aktarıp tekrar eski hesaba taşımayı deneyebilirsiniz.

Tabi anlatırım. Videolarınızdan herhangi bir tanesini açarak bulunduğunuz sayfadadn kaynak kodlarını açıyort ve arama yaptırıyorsunuz pub diye. Bulunan sonuçlar da pub ile birlikte adsense kimlik kodunuz olması gerekiyor. Eğer o varsa kanal sorunsuz bir şekilde bağlanmış demektir. Değilse şayet Adsen ile bağlantıda sorun var demektir. Bağlantısını başka adsense hesabına aktarıp tekrar eski hesaba taşımayı deneyebilirsiniz.

Kaynak kodları acıp baktım bir sürü pub kodu var. Adsenseden hesap ayarlarına girip hesap bilgilerinden yayıncı kimliğini kopyalayıp arama yaptırdım pub-(sayılar) şeklinde yayıncı kimliğim vardı fakat kaynak kodlardaki publarla hiç biri eşleşmiyordu sadece sayıları arattım yine çıkmadı Müşteri kimliği ile arattım onlarda yoktu sorun mu var ?

Kaynak kodları acıp baktım bir sürü pub kodu var. Adsenseden hesap ayarlarına girip hesap bilgilerinden yayıncı kimliğini kopyalayıp arama yaptırdım pub-(sayılar) şeklinde yayıncı kimliğim vardı fakat kaynak kodlardaki publarla hiç biri eşleşmiyordu sadece sayıları arattım yine çıkmadı Müşteri kimliği ile arattım onlarda yoktu sorun mu var ?
Nasıl yani? Tam olarak anlamadım. Şimdi yayıncı kimliğin pub- ile çıkıyor mu çıkmıyor mu sevgili kardeşim?

pub- çıkıyor devamı yok ise; dediğim gibi sevgili kardeşim Adsense bağlantından bir sıkıntı var. O halde başka bir adsense'e bağla ve tekrar bağlamak sitediğin adsense'e bağla. Düzelmesi gerekiyor.

Yeni bir google hesabı açtım ve adsense'ye bağladım adsensenin onaylanmasını bekliyim mi yoksa onaylanmadan eski adsenseye bağlıyım mı hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri