Para Kazanmaya Kapanan Kanalların Adsense'ini temizlemek (TOPTAN)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yalan söylüyor demiyorum ama çok saçma oraya youtube biz ekledik öyle bir şey olması imkansız ve ben kendi ellerimle ekledim oraya sonra dün kaldırdım değişen bir şey yok sayımlar devam ediyor.

Kaldırdığın halde sayımlar nasıl devam ediyor :S

---------- Mesaj saat 01:51:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:50:01 civarında gönderildi. ----------

ben öyle yapıyorum son hafta bağlayacam adsense'e

ne alaka dostum.

Kaldırdığın halde sayımlar nasıl devam ediyor :S

---------- Mesaj saat 01:51:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:50:01 civarında gönderildi. ----------

ne alaka dostum.

anlatamadım galiba o youtube urlsini biz ekledik oraya onun kanalllarla alakası yok ister kaldır ister ekle bişi değişmez serkan nasıl yaptıysa artık :)

anlatamadım galiba o youtube urlsini biz ekledik oraya onun kanalllarla alakası yok ister kaldır ister ekle bişi değişmez serkan nasıl yaptıysa artık :)

Kardeşim peki içinde video olmayan ama para kazanması kapalı bir kanal adsense'e zarar verir mi sence?

vermez kesinlikle vermez çünkü para kazanması açılsa bile videolarda para kazanmayı tekrar açman lazım videolardaki para kazanma otomatik açılmıyor :)

Tamam da yt bu kanalı kendi başına para kazanmaya açıp tekrar kapatmasın :D

(bana bir kere yaptı)

Hayır açılmaz para kazanması açıldığında o videoların para kazanmasını açmadığın sürece hiç bir şey olmaz.

tamam.Eski adsense ile yola devam o zaman.Peki son bir soru.
Kasım ayı boyunca 8 Kanalım bana atıyorum 3.000 TL kazandırdı.Ben Kasım 28 De 8 Kanalı da eski adsense'ime taşıdım.Bu kanallarda biriken toplam 3k tl hangi hesapta kesinleşir? Para da bölünme felan olur mu? Net bir biligisi olan veya deneyen var mı ?

Kasım ayı boyunca 8 Kanalım bana atıyorum 3.000 TL kazandırdı.Ben Kasım 28 De 8 Kanalı da eski adsense'ime taşıdım.Bu kanallarda biriken toplam 3k tl hangi hesapta kesinleşir? Para da bölünme felan olur mu? Net bir biligisi olan veya deneyen var mı ?

denedim. taşıdığım adsense yansıdı para.

hiç denemedim onu ama bildiğim kadarıyla ayın 1 günü kanallar hangi adsense bağlıysa para oraya aktarılıyor diye tahmin ediyorum deneyip görmek lazım.

hiç denemedim onu ama bildiğim kadarıyla ayın 1 günü kanallar hangi adsense bağlıysa para oraya aktarılıyor diye tahmin ediyorum deneyip görmek lazım.

Millet çatır çutur kanal satın alıyor.Bu kanal satın alanlar kanalın kazancını alıyor mu adsense'e geçirip bunu bilen olsun bari :D

---------- Mesaj saat 16:07:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:06:41 civarında gönderildi. ----------

denedim. taşıdığım adsense yansıdı para.

Tam olarak kaç'ında taşıdınız hocam?

Millet çatır çutur kanal satın alıyor.Bu kanal satın alanlar kanalın kazancını alıyor mu adsense'e geçirip bunu bilen olsun bari :D

---------- Mesaj saat 16:07:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:06:41 civarında gönderildi. ----------

27 eylül gibi taşıdım. ekim kazancımda yeni adsenseme yansıdı o kazanç.

büyük ihtimalle onlara geciyodur tabi ayın 1 inden önce alırsa.

27 eylül gibi taşıdım. ekim kazancımda yeni adsenseme yansıdı o kazanç.

Eyvallah hocam sağol kesinti veya hit kaybı yaşadın mı?

---------- Mesaj saat 14:13:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:10:13 civarında gönderildi. ----------

büyük ihtimalle onlara geciyodur tabi ayın 1 inden önce alırsa.

27 sinden önce geçirecem eski adsense bakalım olacak mı? Bu arada [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] hocamın dediğne göre 48 sat sonra eğer sen ordan youtube'u kaldırdıysan kanalların uçaçak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri