Para Kazanmaya Kapatılan Kanalın Adsense Bağlantısını Değiştirme

Recebivorer

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.blog53.com
Merhaba ;

Son zamanlarda para kazanmanın devre dışı kalması ile ilgili çok konu açıldı o konuların çoğunda da para kazanmayı tekrardan aktif etmek için yöntem anlatılıyor.Hepinizin bildiği google + ya bağlama olayı.

Bu şekilde kanalların para kazanmasını aktif ediyoruz ancak 3-4 gün sonra tekrar pasif hale geliyor.

Sizce para kazanma özelliğini aktif ettikten sonra adsense bağlantısını değiştirsek yeni bir adsense hesabına bağlasak olumlu yönde bir durum söz konusu olur mu ? Yani para kazanma özelliğinin devre dışı kalma durumu ile ilgili.

Ya da tam dersi yeni bağlanan adsense hesabıyla ilgili olumsuz bir durum ortaya çıkar mı ?

Bu olayı deneyen arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

değiştir. 10 gündür bi sıkıntı yaşamadım

değiştir. 10 gündür bi sıkıntı yaşamadım

Düşündüm aslında çünkü şu anki bağlantıda kalınca 3-4 gün sonra tekrar gidiyor para kazanma özelliği.Ancak diğer türlü de yeni adsense de etkilenmese bu durumdan ?

Her konuda neredeyse klasik haline gelen bir şey var ben de yapayım [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi yorum alabilir myiiz :)

Merhaba ;

Son zamanlarda para kazanmanın devre dışı kalması ile ilgili çok konu açıldı o konuların çoğunda da para kazanmayı tekrardan aktif etmek için yöntem anlatılıyor.Hepinizin bildiği google + ya bağlama olayı.

Bu şekilde kanalların para kazanmasını aktif ediyoruz ancak 3-4 gün sonra tekrar pasif hale geliyor.

Sizce para kazanma özelliğini aktif ettikten sonra adsense bağlantısını değiştirsek yeni bir adsense hesabına bağlasak olumlu yönde bir durum söz konusu olur mu ? Yani para kazanma özelliğinin devre dışı kalma durumu ile ilgili.

Ya da tam dersi yeni bağlanan adsense hesabıyla ilgili olumsuz bir durum ortaya çıkar mı ?

Bu olayı deneyen arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

aynı asenseyle devam edip 10 gündür ban yemeyenler var . kapanmaya neden olan kanalı silip aynı adsenseyle devam etmeyi tekrar denemeni öneririm. olmazsa yine sonra düşün bun u bence

Yaklaşık 55 kanalda denedim
Önce para kazanmayı plus bağlantısı ile aktif ettim.Sonra para kazanması açılan kanalları başka adsenseye,para kazanmanın kapanmasına neden olan kanalı başka bir adsenseye bağladım.Şu an 51 kanal 1 haftadan beri sorunsuz devam ediyor.Para kazanmanın kapatılmasına neden olan kanalda tekrar kapandı.Üstelik tüm videoları silmeme rağmen.

Ayın 28inde mail geldi başka bir adsenseki kanalların hepsine para kazanmayı kaybeceksiniz diye.Yine aynı taktiği uyguladım.Sorunlu kanal kapandı diğerleri sağlam

Not:Bende olumlu sonuçlar verdi ama hiç bir sorumluluk kabul etmem

Önce para kazanmayı plus bağlantısı ile aktif ettim.Sonra para kazanması açılan kanalları başka adsenseye,para kazanmanın kapanmasına neden olan kanalı başka bir adsenseye bağladım.Şu an 51 kanal 1 haftadan beri sorunsuz devam ediyor.Para kazanmanın kapatılmasına neden olan kanalda tekrar kapandı.Üstelik tüm videoları silmeme rağmen.

Ayın 28inde mail geldi başka bir adsenseki kanalların hepsine para kazanmayı kaybeceksiniz diye.Yine aynı taktiği uyguladım.Sorunlu kanal kapandı diğerleri sağlam

hocam bu g+ ile kanalın birini açtırdım ama diğer kanallar 1 haftadır açılmadı daha bekliyorum acaba yanlış yaptığım bişey var mı ?

Sorunlu kanalı nasıl tespit ettiniz hocam ? Gelen mailin bir örneği var mı ? Bir de sorunlu olan kanalı komple silelim mi nasıl yapalım ?

hocam bu g+ ile kanalın birini açtırdım ama diğer kanallar 1 haftadır açılmadı daha bekliyorum acaba yanlış yaptığım bişey var mı ?

Hocam Tekrar bağlantıyı yaparken farklı birşeyler yazın mesela makyaj kanalı ise makeup 145 gibi eskisinden farklı ad girin

---------- Mesaj saat 17:56:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:55:17 civarında gönderildi. ----------

Sorunlu kanalı nasıl tespit ettiniz hocam ? Gelen mailin bir örneği var mı ? Bir de sorunlu olan kanalı komple silelim mi nasıl yapalım ?

Hocam gmailde sosyal kısmına bakın oraya geliyor

Hocam Tekrar bağlantıyı yaparken farklı birşeyler yazın mesela makyaj kanalı ise makeup 145 gibi eskisinden farklı ad girin

---------- Mesaj saat 17:56:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:55:17 civarında gönderildi. ----------

Hocam para kazanma devre dışı bırakıldı şeklinde bir mail her kanalımda var zaten sorunlu olan kanalı nasıl anlayacağız ?

hocam benim kanallar bağlı değildi para kazanma gidince bağladım ama sonuç yok henüz olmazsa tekrar g+ bağını kaldırıp ismini felan değiştireceğim :)

g+ ile para kazanmani nasil aktiv ediliyo ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri