Para kazanmaya kapatıldı ama mantıksız bir sebepten!!

• Kullanıcı Err6r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kanalı komple sil

sildim hocam. peki bundan sonra o adsense ye bağladığım kanallara bişey olur mu bekleyip görecem de sizin düşünceniz nedir nasıl yapmalıyım yani aynı adsense den çalışmam da bi sıkıntı olur mu?

sildim hocam. peki bundan sonra o adsense ye bağladığım kanallara bişey olur mu bekleyip görecem de sizin düşünceniz nedir nasıl yapmalıyım yani aynı adsense den çalışmam da bi sıkıntı olur mu?

Bişey olmaz, devam edebilirsin. Yeni kanallar etkilenmicek. Adsense baglı, kötü kanalın olmadığı sürece bişey olmaz. Yeni adsense gecmene gerek yok.

Varolan adsense, yeni temiz kanallarla yola devam. ( herhangi bi kanalın mimlenirse onu komple sil ya da başka adsense gecir )

Başarılar

Bişey olmaz, devam edebilirsin. Yeni kanallar etkilenmicek. Adsense baglı, kötü kanalın olmadığı sürece bişey olmaz. Yeni adsense gecmene gerek yok.

Varolan adsense, yeni temiz kanallarla yola devam. ( herhangi bi kanalın mimlenirse onu komple sil ya da başka adsense gecir )

Başarılar

teşekkür ederim hocam

Kanalı silmek çözüm olmuyor.

Sorunlu kanalı sildim, diğer kanallar tertemizdi hiç bir sorun yoktu.

Toplam 6-7 kanalım vardı hepsinin para kazanma özelliği kapatıldı.

Kanalı silmek çözüm olmuyor.

Sorunlu kanalı sildim, diğer kanallar tertemizdi hiç bir sorun yoktu.

Toplam 6-7 kanalım vardı hepsinin para kazanma özelliği kapatıldı.

kapatılma nedeni neymiş, o sildiğin kanalı mı ?

Aynı konu içinde geçen mail geldi Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin vs hepsi kapatıldı.

Spam, Vds de yoktu, manuel olarak atıyordum 6-7 kanalda toplam 400 video vardı hepsi gümledi.

öncelikle herkese iyi akşmalar. 16 gün önce açmıştım bu konuyu ama tekrar aynı sorunla karşılaştım. bundan 1 ay önce kanallarımın para kazanması devre dışı kalmıştı 2 hafta sonra tekrar hepsini +google yöntemiyle açmıştım ve buna sebep olan kanalı adsenseden kaldırmıştım sonra tekrar aynı problemle karşılaşınca konuyu açtığımda arkadaşlar sebep olan kanalı silmemi söylemişlerdi onu yaptıktan sonra bugüne kadar hiçbir sorun yoktu ve bugün tekrar bir mail geliyor ve kanalların para kazanması kapatılıyo ve bu sefer eski kanalların biri yüzünden el mahkum o kanalı da sildim ama ben o kanalı silmeden önce adsense de ekli değildi ve onu kaldırdıktan sonra yeni açtığım kanalları da etkilemiş olması insanın canını acıtıyor youtube sitem dolu bir mail hazırlayıp göndermeyi düşünüyorum. yapacak bişey yok sadece bilgilendirip başınızaa gelmemesi için uyarmak istedim.Youtube ne yaparsan yap sonuç olarak o paralar sana kalmayacak kazançların kesinleşmesine 2 gün kala böyle birşey yapmak nasıl tanımlanır bilmiyom.

öncelikle herkese iyi akşmalar. 16 gün önce açmıştım bu konuyu ama tekrar aynı sorunla karşılaştım. bundan 1 ay önce kanallarımın para kazanması devre dışı kalmıştı 2 hafta sonra tekrar hepsini +google yöntemiyle açmıştım ve buna sebep olan kanalı adsenseden kaldırmıştım sonra tekrar aynı problemle karşılaşınca konuyu açtığımda arkadaşlar sebep olan kanalı silmemi söylemişlerdi onu yaptıktan sonra bugüne kadar hiçbir sorun yoktu ve bugün tekrar bir mail geliyor ve kanalların para kazanması kapatılıyo ve bu sefer eski kanalların biri yüzünden el mahkum o kanalı da sildim ama ben o kanalı silmeden önce adsense de ekli değildi ve onu kaldırdıktan sonra yeni açtığım kanalları da etkilemiş olması insanın canını acıtıyor youtube sitem dolu bir mail hazırlayıp göndermeyi düşünüyorum. yapacak bişey yok sadece bilgilendirip başınızaa gelmemesi için uyarmak istedim.Youtube ne yaparsan yap sonuç olarak o paralar sana kalmayacak kazançların kesinleşmesine 2 gün kala böyle birşey yapmak nasıl tanımlanır bilmiyom.
hocam sorunlu kanalları silme değilde google dan kaydını tamamen kaldır. gmail hesap silme yaz çıkar bağşlantı.o gmaili ve bağlı tüm hesapları kaldır. ben denedim sonuç aldım hem de eski adsense ile devam ediyorum.

hocam sorunlu kanalları silme değilde google dan kaydını tamamen kaldır. gmail hesap silme yaz çıkar bağşlantı.o gmaili ve bağlı tüm hesapları kaldır. ben denedim sonuç aldım hem de eski adsense ile devam ediyorum.

anladım hocam onu da deneyeyim bakalım sonuç alacak mıyız. teeşekkürler hocam

dostum yeni adsense yeni kanallar ile 0 dan devam et takma.ayırca o parayı da alırsın bu ay ki paranı alamazsın sadece

Benimde bir sorum olacak, Bir kanalın adsensesini değiştirdikten sonra yeni adsensede yola devam ederken banlanırsa eski adsensedeki kanallar bundan etkilenirmi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri