Para kazanmaya kapatılma hakkında

• Kullanıcı kanunsuz_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

kanunsuz_

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hesap para kazanmaya kapatılınca tüm kanalların kapatıldığı yazıyo bütün forumda. benim henüz para kazanması kapanan kanalım yok ama başıma gelirse diye merak ediyorum.

Benim adsense'm A gmailinde
kanal1 B gmailinde
kanal2 C gmailinde
Böyle böyle gidiyor.yani her kanal için farklı gmail hesabı alıyorum.
tüm hesapların para kazanmaya kapatılması olayında o adsenseye bağlı tüm gmail hesaplarındaki kanalların para kazanmaları mı kapanıyor yoksa sadece atıyorum B gmailinde para kazanma kapandıysa o gmailin altında oluşturulan kanallarınkiler mi kapatılıyor?
Biraz karışık oldu sanırım ama aydınlatırsanız sevinirim

adsenseye bağlı tüm hesaplar kapatılıyo hocam benim başıma bu geldi.

Adsenseye bağlı tüm kanallar gidiyor ister a mailinde olsun ister b mailinde olsun kurtaramıyorsun yani

Çok saçma bi iş yapmışlar o zaman. peki tek bilgisayardan 2 adsense ile çalışsak ban yeme olasılığı oluyormu?

arkadaşlar bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun
Bir adsenseye bağlı 8 kanalım vardı daha yeni 10 gün falan oldu kanalları açalı,
Bugün 4 tanesini para kazanılması kapatılmış,
Yazılanlara göre google hesaplarını kapattım 4 tane kanalın,
Şimdi ne yapmam gerek?
Diğer kanallarda ve adsense hesabımda bi sıkıntı görünmüyor..!!!

Arkadaşlar selam 2. Kez tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı. Hemde yeni açmış olduğum bir kanala 1 video yüklemiştim yani kanala ilk yüklediğim video, yüklediğimde sorun çıkarmamıştı. Ancak ertesi adsense bağlı tüm maillerime para kazanma özelliğini kaybedersiniz diye bir mail geldi. O video dahil kanalı bile sildim aradan 3 gün geçti ve tüm kanalların para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı.

Yani üstteki paragrafı olayın gidişatıyla ilgili bilgisi olmayan arkadaşların bilgisi olsun diye açıkladım.

Şimdi ki sorum bu google+ ile bağlantısını kesme gibi eylemler ile para kazanmayı aktif eden arkadaşlar vardı. Ben bunu denedim ama kanallarımda bir değişiklik olmamıştı. Daha önce bu konuda başarılı olan bir arkadaş yardımcı olabilirmi rica edersem. Teşekkür ederim iyi çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri