Para Kazanmaya Tekrar Açılan Kanal ve Hesaptaki Parayı Kurtarma

• Kullanıcı yasinakcay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
butür para kazanmada eğer para gelirse ay sonuna doğru bu işlemi yapın derim.
o 1-2 günlük sürede adsenseye kazanırsa kazanır.
Kasın 12'de zaten kafamızdaki birçok konuyada açıklık gelecek.
Hepimiz çaresiz bekliyoruz.

hocam partnere geçtiğin anda adsense ile bi ilişkisi kalmıyo kanalın network'ün adsensesine bağlanıyo dolayısıyla kanalı kurtabiliyosun diye biliyorum dün gece bi konu vardı bende orda gördüm zaten böyle bişey olduğunu

Keşke öyle bir şey olsa müthiş olurdu ama sanmıyorum sonuçta youtube kapatıyor hesapları bir araştırağım öyle bir şey varsa çok iyi olur

Keşke öyle bir şey olsa müthiş olurdu ama sanmıyorum sonuçta youtube kapatıyor hesapları bir araştırağım öyle bir şey varsa çok iyi olur

araştırın hocam kesin bi bilgiye ulaşabilirseniz bizide bilgilendirirseniz sevinirim

Hocam youtube paraları ayın 10-14'ü arasında adsense paneline yansıtıyor. Buradaki asıl soru kazançları ne zaman kanallardan aldığı sorusudur. Ay sonu itibariyle mi kanallardan alıyor yoksa adsense paneline yansıttığı günlerde mi kanaldaki paraları alıyor? Bunu öürenebilirsek sorun büyük oranda çözülür.

Hocam youtube paraları ayın 10-14'ü arasında adsense paneline yansıtıyor. Buradaki asıl soru kazançları ne zaman kanallardan aldığı sorusudur. Ay sonu itibariyle mi kanallardan alıyor yoksa adsense paneline yansıttığı günlerde mi kanaldaki paraları alıyor? Bunu öürenebilirsek sorun büyük oranda çözülür.

kanalım 25.09.2013 para kazanmaya kapatıldı. 10.10.2013 tarihinde para kazanma aktif edildi google + yöntemi ile param kesinleşmedi. Bu kafandaki soru işaretine bir açıklık getirir sanırım.

Hocam geçmiş ayın kazançları ayın 1'inden itibaren sırayla hesaplanıp ayın 12-15 arası hesaplara yazılıyor bu dediğinizi öğrenmek imkansıza yakın bu googlenin gizlilik politakası.Benim öğrenmek istediğim tek şey adsensede kanalı sildiğimiz zaman içindeki parayı alabiliyor muyız ? Eğer alaniliyporsak para kazanma aktif olduğunda kanalı sileriz parayı alırız ama bilemiyorum işte kanalı silince google paraları ödüyor mu ?

[MENTION=2236]severall[/MENTION] ,
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bu olay geç de olsa seni de vurdu heralde :(

Bugün yani 26.10 tarihinde kanalın g+ bağlantısını kesip ismini değiştir.
Yarın yani 27.10 tarihinde kanalın g+bağlantısını aktif et.

3-4 gün içinde kanal para kazanmaya açılacaktır.Açıldıktan sonra yeni bir adsense'e geçir.İstiyorsan partnere de geçirebilirsin.Bu formülün işe yarayacağını düşünüyorum.
Bu yöntemi deneyip yeni adsense'e geçiren arkadaşım da var,
yine bu yöntemi deneyim partnere geçen biri de var forumda.

İnşallah hepimiz kazandıklarımızı alırız.

Hocam geçmiş ayın kazançları ayın 1'inden itibaren sırayla hesaplanıp ayın 12-15 arası hesaplara yazılıyor bu dediğinizi öğrenmek imkansıza yakın bu googlenin gizlilik politakası.Benim öğrenmek istediğim tek şey adsensede kanalı sildiğimiz zaman içindeki parayı alabiliyor muyız ? Eğer alaniliyporsak para kazanma aktif olduğunda kanalı sileriz parayı alırız ama bilemiyorum işte kanalı silince google paraları ödüyor mu ?

Kanalı kapananlara parayı ödüyorsa silenlere de ödüyordur heralde.Ama sildikten sonra para kazanma kapanırsa bunu bilemeyiz.

3-4 gün içinde kanal para kazanmaya açılacaktır.Açıldıktan sonra yeni bir adsense'e geçir.İstiyorsan partnere de geçirebilirsin.Bu formülün işe yarayacağını düşünüyorum.

Hocam beni vurmadı ama galiba vurucak çünkü bende telif ve dünya geneli var bu dediğin olay işe yarar mı ? Sonuçta kanalı kapatan youtube ismide değiştirsen partnerede geçsen büyük ihtimal geri kapanacak şimdi para kazanmayı aktif ettikten hemen sonra kanalı silsek parayı alabilir miyiz bn bunu araştırıyorum eğer alabilirsek bence sorun kalmaz kanalı siler ay sonu parayı alırız ama bir tecrübe eden bulamadım sanırım benin parada yanacak

Edit:yok hocam sildikten sonra para kazanma gitmez ortada kanal yok zaten ama kanalı sildikten sonra google parayı ödüyor mu bilmiyorum ama bence %99 öder çünkü spamdan teliften giden kanallarınki ödeniyor para kazanma giderse deneyeceğim ben sonucu yazarm burdan 12sinde

hocam benim kanalın g+ bağlantısı kesik idi zaten.şimdi para kazanmayı aktif etmek için g+' a bağladım ama 12 saat oldu bağlıyalı bi gelişme yok şu anda

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] tam tersi durum söz konusu ise ne yapmalıyız? Google+ bağlantısı yok. Bunu google+ bağlayıp diğer gün kesme yaparsak nasıl olur?

kanalım 25.09.2013 para kazanmaya kapatıldı. 10.10.2013 tarihinde para kazanma aktif edildi google + yöntemi ile param kesinleşmedi. Bu kafandaki soru işaretine bir açıklık getirir sanırım.

Hocam tşk ederim evet çok önemli bir veri oldu bu benim için. Ancak para kazanması 2 ekimde iptal edilen bir arkadaşın da eylül kazançları yansımadı. Kafamı karıştıran da bu nokta işte.

Geçtiğimiz ay para kazanmanın kapatılması sonucu büyük miktar kesinti yaptı google.Şimdi o kanalların para kazanma özelliğini açtık.İçerdeki parayı alabilecek miyiz acaba sanırım her şey bu ay belli olur.

Bir arkadaş başka bir konuda benzer bir durumda parasını 2 ay sonra aldığını söylemişti.

Benim partnere baglamak yada baska bir adsenseye baglamak aklima yatti öyle deneyen var mi acaba? Diyelim ki kanalimda 15bin abone var ben parayi almak icin bile kanali silemem, yani silmek herkez icin cözüm degil. Durumlar kritik :S

7k lık bi kanalım para kazanmasını aktif ettim ve başka bir adsenseye taşıdım.Sonucu burda paylaşırım

Para kazanması devre dışı kalan kanallara Google+ dan müdahale edip tekrar para kazanma aktif olduktan sonra, adsensede ki parayı kurtarmak için kanalın silinmesi mantıklı düşünce gibi acaba işe yarar mı?

7k lık bi kanalım para kazanmasını aktif ettim ve başka bir adsenseye taşıdım.Sonucu burda paylaşırım
Tahir hocam nasıl aktif ettniz acaba?

aynı şekilde bir taktik uyguladım. diger adsenseme arkadaşımın kapatılan 2 kanalını acıp taşıdık ve reklamlar 1-2 gün gec cıktı ama su anda aynı performansta kazandırıyor. sorunsuz.

aynı şekilde bir taktik uyguladım. diger adsenseme arkadaşımın kapatılan 2 kanalını acıp taşıdık ve reklamlar 1-2 gün gec cıktı ama su anda aynı performansta kazandırıyor. sorunsuz.

Peki kaçgün oldu taşıyalı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri