Para Kazanmaya Tekrar Açılan Kanal ve Hesaptaki Parayı Kurtarma

• Kullanıcı yasinakcay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
hocam partnere geçtiğin anda adsense ile bi ilişkisi kalmıyo kanalın network'ün adsensesine bağlanıyo dolayısıyla kanalı kurtabiliyosun diye biliyorum dün gece bi konu vardı bende orda gördüm zaten böyle bişey olduğunu

hocam benim kanalı ve adenseyi açalı 20 gün oldu. daha pin yola çıkmadı. 100 150 abone olunca partnerliğe başvurmayı düşünüyorum. partnerliğe başvurursam pinin gelmesine gerek kalmaz kalmaz o zaman dimi?
sizce ne yapayım şu an 50 tl filan oldu kanalda pinin gelmesini bekleyip, ödeme eşiğini geçtikten sonra içerideki parayı çekip öyle mi başvurayım partnerliğe. yardımcı olursanız sevinirim.

Para kazanması devre dışı kalan kanallara Google+ dan müdahale edip tekrar para kazanma aktif olduktan sonra, adsensede ki parayı kurtarmak için kanalın silinmesi mantıklı düşünce gibi acaba işe yarar mı?

Tahir hocam nasıl aktif ettniz acaba?

Plus bağlantısını iptal ederk hocam

hocam benim kanalı ve adenseyi açalı 20 gün oldu. daha pin yola çıkmadı. 100 150 abone olunca partnerliğe başvurmayı düşünüyorum. partnerliğe başvurursam pinin gelmesine gerek kalmaz kalmaz o zaman dimi?
sizce ne yapayım şu an 50 tl filan oldu kanalda pinin gelmesini bekleyip, ödeme eşiğini geçtikten sonra içerideki parayı çekip öyle mi başvurayım partnerliğe. yardımcı olursanız sevinirim.

tek kanal çalışıyosanız hocam bekleyin derim ama daha 1 ay daha beklersiniz kesin pinin gelmesini . parayı çekincede partnerliğe geçin :)

Hocam beni vurmadı ama galiba vurucak çünkü bende telif ve dünya geneli var bu dediğin olay işe yarar mı ? Sonuçta kanalı kapatan youtube ismide değiştirsen partnerede geçsen büyük ihtimal geri kapanacak şimdi para kazanmayı aktif ettikten hemen sonra kanalı silsek parayı alabilir miyiz bn bunu araştırıyorum eğer alabilirsek bence sorun kalmaz kanalı siler ay sonu parayı alırız ama bir tecrübe eden bulamadım sanırım benin parada yanacak

Edit:yok hocam sildikten sonra para kazanma gitmez ortada kanal yok zaten ama kanalı sildikten sonra google parayı ödüyor mu bilmiyorum ama bence %99 öder çünkü spamdan teliften giden kanallarınki ödeniyor para kazanma giderse deneyeceğim ben sonucu yazarm burdan 12sinde

yen bi konu açıcam orda tartışalım.

---------- Mesaj saat 19:20:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:19:21 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] tam tersi durum söz konusu ise ne yapmalıyız? Google+ bağlantısı yok. Bunu google+ bağlayıp diğer gün kesme yaparsak nasıl olur?
öyle yapacaksın zaten :)

tek kanal çalışıyosanız hocam bekleyin derim ama daha 1 ay daha beklersiniz kesin pinin gelmesini . parayı çekincede partnerliğe geçin :)

evet tek kanal çalışıyorum. bana da sizin dediğinizi yapmak daha mantıklı geliyor. büyük ihtimal öyle yapıcam. teşekkürler hocam yanıt için :)

Merhaba,

Üstad forumda konu vardı google plusla ilgili benim yaptığım aynı şekilde

youtube ayarlar - google plus bağlantısını kes - sonra 1 gün bekleyin ve tekrar aktfi edin ve google profil adını değiştirin olay bu kadar

iyi çalışmalar

kardeş o dediğin yerde bende Google + da düzenle var nasıl olacak bu iş bi yardımcı olsan

yeni açtığım adsense ve ona bağlı yeni açtığım yeni kanaldaki videolarda gösterim olmasına rağmen adsensede 2 gündür izlenme görünmüyor neden aceba (yaklaşık toplamda 100 ün üzerinde izlenme görünüyor kanaldaki videolarda)

kanallar plus ile bağladım dün biri açıldı 20 tanesi hesabınız kalıcı olarak devre dışı kalmıştır diyor-birde şöyle diyor:
maalesef bir şeyler ters gitti-kanallarımız tıkanmış olabilir!!!
bu ne ya şimdi :(
neyse bakarız paraları yansır 12 sinde,ay bitmeden youtube nin kapattığı kanalların parasını hep aldım şimdiye kadar

arkadaşlar bu işte herşey tecrübe ile sabittir eğer anlatılan gibi bişi oluyorsa benım 10 kanal gitti içinde 4-5 BİN TL vardı ve ben kanlallrı sildim....eğer kurtarılrısa vahlar başıma :(

arkadaşlar bu işte herşey tecrübe ile sabittir eğer anlatılan gibi bişi oluyorsa benım 10 kanal gitti içinde 4-5 BİN TL vardı ve ben kanlallrı sildim....eğer kurtarılrısa vahlar başıma :(

sen sildin bende kapattırdım bakalım hangimizinki tutacak-umarım kurtarırız parayı beyto,benim çok ama çok fazla gitti :(

g+ile bir türlü açamadım kanalları. açılsa silicem önemli meblağ vardı içlerinde

sen sildin bende kapattırdım bakalım hangimizinki tutacak-umarım kurtarırız parayı beyto,benim çok ama çok fazla gitti :(

şimdi analamadığım şey şumu oluyor yani :

para kaznaması kapatılan kanalı goole + ile açtınız ve daha sonra başka bi adsenseye bağladık o kanalın kazandığı para adsneseye yansıyormu beyler ??

para kaznaması kapatılan kanalı goole + ile açtınız ve daha sonra başka bi adsenseye bağladık o kanalın kazandığı para adsneseye yansıyormu beyler ??

ben o şekilde yaptım adsenseye yansımadı gerçi 1 gün durdu sonra kanalı partner yaptım bekliyorum para kesinleşeçekmi :(

beyto google plusa bağladım-adsenseye tekrar tıkır tıkır yazmaya başladı:)
kanalıda silmekten vazgeçtim bnde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri