Kanalların para kazanması kapandıktan sonra tüm konularda kanalların para kazanmasını açıp gmaili silin türü yorumlar okuyorum hep. Bunun ne önemi var ? Para kazanması kapanan kanalın para kazanmasını açmadan gmaili silsek birşey farkeder mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiç birşey olmuyor ben direk sildim kesinleşti para.
Hiç birşey olmuyor ben direk sildim kesinleşti para.
Para kazanmasi giden kanallari hic bisey yapmadan sildin ve kesinlesti oyle mi? Google bile kesinlesmeyecegini soyluyor. Google+ ile acilirsa para kazanmalar o zaman bi ihtimal kesinlesiyor, fakat direkt olarak silersen kesinlesmesine imkan yok. Kesinlestiyse dahi %1 bi ihtimal falandir o.
Ben açmadan sildim çünkü alt kanaldı hepsi. Yani benim şubat ayı %100 patladı öyle mi ?
Para kazanmasi giden kanallari hic bisey yapmadan sildin ve kesinlesti oyle mi? Google bile kesinlesmeyecegini soyluyor. Google+ ile acilirsa para kazanmalar o zaman bi ihtimal kesinlesiyor, fakat direkt olarak silersen kesinlesmesine imkan yok. Kesinlestiyse dahi %1 bi ihtimal falandir o.
Google'in soyledigine gore evet. Para kesinlesmeden para kazanmasi kapanan kanallarin odemeleri yapilmiyor.
Benim tüm kanallarım sadece bir kanal yüzünden para kazanmaya kapandı. Sadece o sorunlu kanalın parası mı kesinleşmez yoksa tüm kanalların mı ?
Tum kanallarin. Sonucta o tek kanal, butun kanallarinin para kazanmasini kapatiyor.
Bu ay para kesinleşince çok net yanıtlarım olacak ve forumda paylaşacağım. iki farklı adensemde kapandı çünkü. birinde kanalları sildim kökten tertemiz anadan doğma yaptım. Diğerinde ise sadece sorunlu kanalı kökten sildim bekliyorum. Sonuçları alınca forumda bu konunun sabitlenmesini rica edicem ve tüm ayrıntıları yazacam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.