Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cevabı bilen yok
koca forum inlemle yatıyor kalkıyor,farketmedin mi![]()
Kanalında video yüklemeden önce masaüstünü çektiğin bi video yada benzeri birşey at. Sonra onu kanıtla. Ardından normal spam videoları atmaya devam et ünleme düşmez.
Masaüstümde nasıl bi video çekebilirim ? bi örnek verebilir misin ?
Kanalında video yüklemeden önce masaüstünü çektiğin bi video yada benzeri birşey at. Sonra onu kanıtla. Ardından normal spam videoları atmaya devam et ünleme düşmez.
Fraps gibi programlarla çekebilirsin.
bende kendi orjinal videoalrımı atıyorum ünlem geliyor. ünlemin üzerine bastım oraya açıklama yazdım bir haftadan fazla oldu ama hala ? işareti dolara dönmedi. acaba bu videoyu hangi adrese yolluyoruz..
youtube kanıt videosu gönderdim açtılarpartner ve adsense iyi gdiyor
herkes böyle çalışacak artıktabi partnere telif gelirse o parayı unutmam lazım
1-)Kardesim yeni kanal acıp direk ünlem mi yedin yoksa bayagı bir yükleme yaptıkdan sonra mı ünlem yemeye basladın ?
2-) Kanıt ile dogruladıktan sonra kanalda neler degisti ve ünlem yemeye devam ettin mi?
cevaplarsan sevinirim![]()
Ben kendi şahsım adına cevaplayabilirim,takipdeyim bu konu hakkında bilgi verir misin hocam
500 video suan cayır cayır yaniyor diyorsun yani ?Ben kendi şahsım adına cevaplayabilirim,
1-500 küsür videodan sonra ünleme düştü benim yeni videolar yarı spam çalışıyorum arad özgünde var,
2- özgün 7 video çektim 2 adet para olayı açıldı ancak sonrası yeni özgün yüklediklerimde yine ünlem var..
Dataya artık islendi senin hesabındaki o videonun ünleme düstügü.İster sil ister silme.Birsey degismez.Ama para kazanmıyorsa silmeni öneririm.ünlem verdi bende para kazanmayı kapatsam ünlemli video dursa sorun olur mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.