Para Mobil Reklamlarda [ADMOB]

• Kullanıcı KOLCAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS

KOLCAK

Kayıtlı Üye
Merhaba, android işletim sistemleri için mp3 indirme uygulaması geliştiriyorum

mp3 indirme uygulama konusu
http://www.ytpara.com/mobil-uygulamar-android-ios/93844-android-mp3-downloader.html

uygulama şuan sadece kendi telefonumda kurulu ve 1 günde yansıyan kazanç aşağıda

Not: youtube'den kazanç alamayanlar mobil'e yönelebilir, eğer telif hakkı olmayan bir uygulama üzerinde yoğunlaşırsanız gerçekten iyi kazanç sağlayabilirsiniz

Dipnot: uygulama sadece 1 telefonda kurulu, 10, 100 ve 1000 telefonda kurulu olduğunda yansıyan para gerçekten az bir para olmaz

burda da teliften kaçamadım pepee şarkıları diye bi uygulama yaptım 3 gün sonra kaldırıldı :D

burda da teliften kaçamadım pepee şarkıları diye bi uygulama yaptım 3 gün sonra kaldırıldı :D

mp3 uygulamasını daha önce google playa koydum ilk günde 1k indirilme oldu ertesi gün banlandım :) bende farklı uygulamalarla şansımı denicem :)

Hocam dünden beri bekliyorum şu uygulamayı bide link atsanız süper olcak hem sizde kazanıyormuşsunuz :D

iddaa tahmin için uygulama yazın bu facede maç satan vs gibi bir sayfa satın alın üstüne uygulamayı dağıtın işlem tamam günde 2-3 analiz maç verin tamamdır veya maç verenleri takip edip onların kuponlarını paylaşın ;) hem güncel hit alırsınız.

iddaa tahmin için uygulama yazın bu facede maç satan vs gibi bir sayfa satın alın üstüne uygulamayı dağıtın işlem tamam günde 2-3 analiz maç verin tamamdır veya maç verenleri takip edip onların kuponlarını paylaşın ;) hem güncel hit alırsınız.

çok iyi bir fikir mutlaka değerlendiricem hocam

Hocam bir sitedeki içeriği çekip onu telefona indirmemizi sağlayacak bir uygulama yapabilir misiniz eğer yapabilirseniz böyle bir uygulamayı yazmak için ne kadar ücret istersiniz ?

Mp3 indirme çok iyi para veren bir sektör uygulamalarda.Diğer yandan bu uygulamaları google fazla barındırmıyor.
Tubidy var çok popüler bir uygulama sanırım google play'den atıldı.

http://www.ytpara.com/mobil-uygulamar-android-ios/93844-android-mp3-downloader.html

uygulama şuan sadece kendi telefonumda kurulu ve 1 günde yansıyan kazanç aşağıda

Not: youtube'den kazanç alamayanlar mobil'e yönelebilir, eğer telif hakkı olmayan bir uygulama üzerinde yoğunlaşırsanız gerçekten iyi kazanç sağlayabilirsiniz

Dipnot: uygulama sadece 1 telefonda kurulu, 10, 100 ve 1000 telefonda kurulu olduğunda yansıyan para gerçekten az bir para olmaz

Hocam bir sitedeki içeriği çekip onu telefona indirmemizi sağlayacak bir uygulama yapabilir misiniz eğer yapabilirseniz böyle bir uygulamayı yazmak için ne kadar ücret istersiniz ?

yaparım hocam detayları pm atarsanız ona göre fiyat verebilirim

Hocam uygulamayi nasil yapacaz? Nasil play store a koyacaz? Reklamı nasil halledecez.Bunu da anlatsan ya

Mp3 indirme çok iyi para veren bir sektör uygulamalarda.Diğer yandan bu uygulamaları google fazla barındırmıyor.
Tubidy var çok popüler bir uygulama sanırım google play'den atıldı.

biraz araştırdım mp3 indirme ile ilgili soundcloud datalarından çekilen müzikler harici telif hakkından banlanıyor uygulamlar deneme fırsatım olmadı ama bunuda denicem

---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------

Hocam uygulamayi nasil yapacaz? Nasil play store a koyacaz? Reklamı nasil halledecez.Bunu da anlatsan ya

hocam programlama bilmeyenler için bu iş çok basit değil ama imkansız da değil Java dili ile uygulama yazıyorum ben, ama illa yazılımla uğraşmanız da gerekmez uygulama yaptırabilirsiniz r10'da falan düşük fiyatlara uygulama yazanlar var

biraz araştırdım mp3 indirme ile ilgili soundcloud datalarından çekilen müzikler harici telif hakkından banlanıyor uygulamlar deneme fırsatım olmadı ama bunuda denicem

---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------

hocam programlama bilmeyenler için bu iş çok basit değil ama imkansız da değil Java dili ile uygulama yazıyorum ben, ama illa yazılımla uğraşmanız da gerekmez uygulama yaptırabilirsiniz r10'da falan düşük fiyatlara uygulama yazanlar var

Hocam mobiroller ile yapamaz mıyız? Ordan cok basitcr hemen yapılıyor??

Hocam mobiroller ile yapamaz mıyız? Ordan cok basitcr hemen yapılıyor??

hocam android'in Native dili Java daha önce C# ile uygulama yapıyordum ama Java ya geçince biraz da araştırınca android için Java harici hikaye mobirolleri ilk defa duyuyorum ama tüm IDE ler kodları Java ya derleyip uygulamayı oluşturuyor

hocam android'in Native dili Java daha önce C# ile uygulama yapıyordum ama Java ya geçince biraz da araştırınca android için Java harici hikaye mobirolleri ilk defa duyuyorum ama tüm IDE ler kodları Java ya derleyip uygulamayı oluşturuyor

bende 1-2 aya unity3d ve c# a başlıcaktım şuan çizim dersi alıyorum oyun için, siz java diyince bi kaldım :( android için unity de oyun yapamazmıyız?

Mp3 indirme ne zamandan beri yasalda haberimiz yok?
:D

Google butür uygulamaları tabiki fazla barındırmaz, burda da Legale yönelmeniz lazım.

ben mx player web plugin diye bi uygulama yapmıştım(sadece reklam dolu bi ygulama işlevsel özelliği yok) 350.000 indirilmişti 3 haftada :D sonra ban yedi google hesabı

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] hocam mesela diyelim mac tahmin uygulamasi yaptik baya saglam bir sey rakiplerin onune nasil gecicez?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri