Para parayı çekerse fikirde fikri ceker !

bkrmyss

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtube işine bende yeni başladım diyemem 3-4 ay oldu ALLAH'a şükür kazanamıyorum :D Bunun içinse üzülmüyorum bir gün kazanırım elbette :) Kimse kimseye kalkıp da çok müthiş bir fikri vermez al yap diye . Ama hani aklınıza gelen vardır beğenmediğiniz olmaz dediğiniz fikirleriniz var ise yazın bu başlık altına belki o fikirden çok güzel fikirler çıkar . Kendi şahsım adıma yardım istemiyorum belirtmek isterim . Maksat muhabbet :) Hayra vesile olmak nasip olur inşALLAH :)

Bi tane kedi bulun kediyi miyavlatın sonra videoyu sessiz bir hale getirip kedinin miyavladığı sahnelere komik olayların seslendirmesini ekleyin belki tutar.
Not: Daha önce denendi mi bilmiyorum

Bi tane kedi bulun kediyi miyavlatın sonra videoyu sessiz bir hale getirip kedinin miyavladığı sahnelere komik olayların seslendirmesini ekleyin belki tutar.
Not: Daha önce denendi mi bilmiyorum

kedi dedin aklıma geldi bahcedeki kedilere sütlü ekmek veriyodum unuttum bugun uyumuslardır yine de bi gidip bakıcam bakalım:)

Belki çoğu kişi biliyordur vereceğim fikri ama ben yinede yazayım.

ilk olarak türkçe değilde yabancı içerik çalışmanı tafsiye ederim.
Örneğin kategorin hayvalar olsun. Yüklediğin videoya güzel bir ing açıklama ve o kategori hakkında etiketler girmelisin. Açıklamadan kastım bu tarz kanalların videolarındaki açıklamalar değildir. Şöyle düşün diyelimki kediler hakkında bir video yükledin, kendince vieo ile alakalı güzel bir açıklama kur kafanda örneğin tüm dünyada bu minik yavru kediler çok seviliyor. ben basit bir örnek verdim tabiki bu yüklediğin videoya ve senin yapacağın güzel açıklamayla dahada iyi olabilir.
Tabiki bunu ing olarak yazmalısın yada hangi dili istiyorsan o dilde fransızca almanca italyanca rusca bu sana kalmış. dediğim gibi özgün olmasa bile özgünleştirme olur.
Herkeste olan açıklama sana bir getiri sağlamaz biraz yaratıcı olmak lazım yani.

Kolay gelsin hocam bende evde 1 dışarda 9 toplamda 10 kediye bakıyorum baya yorucu oluyo :)

youtube a dalmışım unuttuydum.foruma girdim bildirimleri okuyunca aklıma geldi. sütü ısıttım baya ekmekle verdim benim kedilere .yakıyom sigarayı kar da yagıyo, izliyom yemelerini.bonus olarak ta peynir veriyom havada kapıyolar :).3 kedi var benim 4 dü 3 e düştü bu hafta.sokak kedisi benim kedi dediysem :)

hocam büyük teknoloji markalarını web sayfalarından takip et, ne zaman hangi ürünü piyasaya sürecekler yada sürmüşler bunları öğren aç her marka için birer kanal ve ......
buda benden çorbana bir katkı :)

mart ayı olsa çık sokaktaki kedileri çek diyecem ama mart ayıda deil :)

Arkadaşlar kendi adıma istemedim yardımı . Zaten özgün çalışıyorum ama daha meyvesini toplamaya başlayamadım o ayrı . Elbette bir gün tutacak kanal :) Diğer arkadaşlara fikir olması acısından açmıştım bu konuyu :)

Arkadaşlar kendi adıma istemedim yardımı . Zaten özgün çalışıyorum ama daha meyvesini toplamaya başlayamadım o ayrı . Elbette bir gün tutacak kanal :) Diğer arkadaşlara fikir olması acısından açmıştım bu konuyu :)

Nasıl özgün,kategori nedir hocam

Kardeşim bi bot satın al 15 20 TL den.10 kanal bağla bota herşeyi bot otomatik yapıyor zaten nasıl kazanamıyorsunuz anlamıyorum ya.

youtube a dalmışım unuttuydum.foruma girdim bildirimleri okuyunca aklıma geldi. sütü ısıttım baya ekmekle verdim benim kedilere .yakıyom sigarayı kar da yagıyo, izliyom yemelerini.bonus olarak ta peynir veriyom havada kapıyolar :).3 kedi var benim 4 dü 3 e düştü bu hafta.sokak kedisi benim kedi dediysem :)

Olsun hocam onlarda sizin kediniz sayılır artık en azından baktığınız kediler için öyle :)

bende de bir çift muhabbet kuşu var da bir fikir gelmiyor :D erkeği elimle çiftleşmeye falan çalışıyor evcil baya.
youtube da baktımda genelde fazla izlenim almıyor sanırım alanlarda hep eski.

Kardeşim bi bot satın al 15 20 TL den.10 kanal bağla bota herşeyi bot otomatik yapıyor zaten nasıl kazanamıyorsunuz anlamıyorum ya.

Kardeş sıkıntı bot yada spam değil. Önemli olan ileriyi düşünmek. 1 ay 2 ay 3 ay kazandık spamdan tak banlandı kanal tekrar baştan al devam et. Paraların uçsun falan. Benim çabam özgün bir kanal yapmak. Kendi kameram ile videolar çekmek. Yani ileriyi düşünüyorum diyelim. Tekrar belirtiyorum konuyu kendi şahsım adıma açmadım. Bu işle uğraşan ama para kazanamayan arkadaşlara fikir olur umuduyla yardım için açmıştım.

Benim bir başka fikrimde . 7-8 pervaneli helikopterler oluyor . Onlardan bir tane toplamak iyi bir video kamera ile yaşadığınız şehrin güzel yerleri kuş bakışı çekip youtube atmak eminim ki zamanla çok iyi izlenimler alıcaktır. İşi büyütüp başka şehirlere de gidip videolar cekilebilir :)
vf8yh.jpg

vf8zt.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri