Para resmi istemek saçma mı ?

• Kullanıcı Hey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Hey

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.geçen gün 25bin tl için birisiyle anlaştık.ailem sıkıntı etti biraz miktar büyük başına birşey gelir diye.bende kişiden bu parayı bulduğuna dair yani bankasında yada evinde neredeyse bir şekilde resim atıp bu paranın elinde olduğunu sağlamasını istedim.fakat bazı sebeplerden dolayı atamadığını söyledi.eğer inandığım taktirde İstanbul'a gideceğim Kütahya'dan. Anlaşma gereği bin tl kanal görmeden verilecek alsa ve almasa bile.ama kanal o parayı iki günde çıkartıyor ve isim bile o paradan değerli.siz bu durumda olsanız ne yapardınız fikir ve görüşlerinizi bekliyorım.

Karşılıklı mantıklı olmak lazım. İlla hiç güvenmiyorsan gidin beraber notere noter karşılıklı versin. 100-200 noter parası olur.

şimdi arkadaş parayı özel sebeplerle atamıyormuş, ben olsam biraz düşünürüm o zaman arkadaş gelsin sizde 1-2 bin tl indirim yapın ayrıca bu miktarda bir ticareti yapacaksam en az 3 kişi giderdim kafede falan hallederdim işimi
kimseyi zan altında tutmuyorum böyle yapardım diyorum

öncelikle bu parayı bulabileceğine dair banka hesabından fotoğraf falan istemen normal bence. ne gibi bir sebepten ötürü gösteremiyormuş saçma geldi bana.

Böyle büyük bir miktarın alışverişinde fotoğraf istemeniz gayet doğal bir şey bu kişi ciddi biriyse eğer bunu size göstermekte tereddüt etmez neden böyle şüpheli davranıyor acaba

Hocam miktar çok büyük satın alan kişiyi bilmiyorum Genelleme yaparak söylüyorum haberlerde görüyoruz 100TL için adam vuruyolar bişekilde garantiye alman gerek örnek olarak kendini yanına güvendigin bikaç arkadaş alabilrsin

özel durumu falan boşversin. parası varsa kanıtlasın. büyük miktarlarda iş şakaya gelmez dolandırıcı çok dikkat etmek lazım.

spam kanala 25 bin lira verecek saf olmayacağına göre bi iş dönüyordur vazgeç.

Arkadaşlar parayı saat 12.20 gibi istedim resim para yanında değilmiş bankadada değil.bu saatte değil sabah atabileceğini söylüyor arkadaş bunu belirtmemi de istedi

---------- Spam Engelliyici 04:01 ---------- Önceki Mesaj 02:56 ----------

Annesiyle babasının odasında para uyandırmak rahatsız etmek istemiyormuş ayıp diye kendisi söylememi istedi.ona göre hala yorum bekliyorm

Arkadaşlar parayı saat 12.20 gibi istedim resim para yanında değilmiş bankadada değil.bu saatte değil sabah atabileceğini söylüyor arkadaş bunu belirtmemi de istedi

---------- Spam Engelliyici 04:01 ---------- Önceki Mesaj 02:56 ----------

Annesiyle babasının odasında para uyandırmak rahatsız etmek istemiyormuş ayıp diye kendisi söylememi istedi.ona göre hala yorum bekliyorm
Ben on bin tl lik bir para için gecenin 4 ünde babamı yatağından kaldırdım bu kadar saçma bir bahane hayatımda duymadım bence bu kişiye güvenmeyin hocam bi dümen çeviriyor gibi bu kişi

Ben on bin tl lik bir para için gecenin 4 ünde babamı yatağından kaldırdım bu kadar saçma bir bahane hayatımda duymadım bence bu kişiye güvenmeyin hocam bi dümen çeviriyor gibi bu kişi

Estağfurullah kimseye öyle ithamda bulunmam ama sadece bende güvence altına almak istedim

böyle bir meblağ için bence tek başına gitme bu 1, bir kapora al kendini garantiye al satılsa da satılmasa da git - gel yol paranı çıkartacak kadar bir kapora al öyle git. tüm masrafı cebinden karşılayıp adamın yanına gittikten sonra adam sana kardeşim 15 bin param var bu kadar geldin bu paraya anlaşalım boş dönme o kadar yoldan vs vs dese boş yere zarara girmiş olacaksın. kendini garantiye almadan gitme.

böyle bir meblağ için bence tek başına gitme bu 1, bir kapora al kendini garantiye al satılsa da satılmasa da git - gel yol paranı çıkartacak kadar bir kapora al öyle git. tüm masrafı cebinden karşılayıp adamın yanına gittikten sonra adam sana kardeşim 15 bin param var bu kadar geldin bu paraya anlaşalım boş dönme o kadar yoldan vs vs dese boş yere zarara girmiş olacaksın. kendini garantiye almadan gitme.

Yol parası alınacak.bin tl görmeden kanalı kapora alınacak zaten.ama git gel bile sıkıntı kız arkadaşım hasta şuan bırakamıyorum ve ailem çok karşı duruma ve sımav haftası git gel bana Zaman kaybı.kapora bin rl olsa bile isim bunun on katı eder

Kimse spam kanala bu kadar para vermez. Senin elinden zorla kanalı alıp evine gönderirler. Dikkat et.

ben olsam çoktan vazgeçmişimdir ciddi adam laga luga yapmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri