Parakazanması giden kanallar artık ne yapsan geri getirilmiyor.

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar daha önceden kanalları silip geri aldıgında parakazanma özelliği geri geliyordu ama 2 gündür bunu hangi kanala yapsam geri gelmiyor sanıyorum yt bu işide çözdü yada bende sorun var bu aralar bu işlemi yapan varmıdır.

[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] benim 10 kanalın 5 si oyle oluyor son zamanlrda

şaşma derken 15 saatten sonrada videolar geri gelmiyor. şimdi 1 gün deicez bakalım ne olucak. normalind ben 7 saat sonra falan alıyordum sıkıntı yokdu ama inanıyorum bu değişimde buna da el attılar.

sil şimdi 12 saat sonra sabah 9da kurtar.15 saat bekle demedim ki ben zaten.
12 saatte sorun olduğunu duymadım.

bende 72 saate kadr bile olduğunu duymuştum ama tabi ne kadar doğru nekadar yalan bişey diyemem

[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] .. evet kanalarımın yarısı kapanıyordu .. ilk baslarda yüzde 20 fire veriyordum sonra yüzde 50 ye cıktı ama hepsi gitmiyor anlayacağın ..

Kanaları geti getirince bi 10-15 dk parayı aktif etme daha sonra sadece bir video yu deneyerek aktif etmeye çalış eger olumluysa hepsını yaparsın bende ise yaradı

Ekleme hesaplari geri almak icin 3 saat yeter

[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] .. evet kanalarımın yarısı kapanıyordu .. ilk baslarda yüzde 20 fire veriyordum sonra yüzde 50 ye cıktı ama hepsi gitmiyor anlayacağın ..

Kanaları geti getirince bi 10-15 dk parayı aktif etme daha sonra sadece bir video yu deneyerek aktif etmeye çalış eger olumluysa hepsını yaparsın bende ise yaradı

Ekleme hesaplari geri almak icin 3 saat yeter

kanalı geri getirdiğinde para kazan açma kapama şansız yok o bölüm kapalı ve dolar işareti gitmiş aynı zamanda kırmı uyarı veriyor.

kanalı geri getirdiğinde para kazan açma kapama şansız yok o bölüm kapalı ve dolar işareti gitmiş aynı zamanda kırmı uyarı veriyor.

O zaman sen fazla beklememişsin .. yada bazen bazı hesaplarda aksaklık olabiliyor

Mesela 2 hesabı aynı anda kapattım 2 sini geri getirdim birinin parası geri gelmedi tekrar kapattım 3*4 saat sonra tekrar acdım onunda para kazanması geri geldi

hiç olmadı partnere geç... hesaplarda para varsa kullanmadıgın remsı adsenseye geç ki içerideki paralar 4-6 aya rası adsensene kendıgılınden yansır...
para kazanmayan kanal var reytıngde alıyorsa bir partnere at. para kazanmayı aç...geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri