Parakazanması Kapatılan Adsense Temizmidir

• Kullanıcı delet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

delet

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Benim Kanallarımın Para Kazanması Kapatıldı yaklaşık 10 gün önce işe sil baştan başladım şimdi aklımı kurcalayan bir soru var bu adsenseyi yeni hesaplarıma bağlarsam yeni kanallarıma bir zararı olurmu

Ben buna şans gözü ile bakıyorum.

adsense hesaplarımdan iki tanesi para kazanmaya kapatıldı.

bir tanesine yeni kanal açp bağladığımda para kazanma kapatılıyor. ancak diğer hesabımda böyle birşey olmuyor.

sorunlu kanalı silmediysen hala adsenseye bağlı durumdadır ve oraya hangi kanalı bağlarsan para kazanması kapatılır...

sorunlu kanalı sildiysen sorun yok.

bir tanesine yeni kanal açp bağladığımda para kazanma kapatılıyor. ancak diğer hesabımda böyle birşey olmuyor.

sorunlu maili sildin mi peki para kazanmaya kapatılanın ?

sorunlu kanalı silmediysen hala adsenseye bağlı durumdadır ve oraya hangi kanalı bağlarsan para kazanması kapatılır...

sorunlu kanalı sildiysen sorun yok.

peki kanal silmek mi gmail silmek mi?

Sorunlu kanalı ve beraberindeki alt kanalları sildim. Sil baştan devam edşiyorum sıkıntı yok emmioğlu!..

kanalı youtube dan silersin...
gmaili sorun olmasın,nasıl olsa kullanmayacağız diye Google+ dan sileriz.
kanalı silsen yeter herhalde...

o yüzden bağladığın kanalların da gitmesi normaldir üstad,

o kanallardan biri çıbanın başı.maillerde yazar,onu bulup silmedikçe sorun kalkmaz.

yok işte benimde anlamadığım olay bu. bu sorunlu kanal ve para kazanması kapatılan kanalları silmediğim adsense 3 aydır sorunsuz şekilde devam ediyor bende. ödememi almaktayım takır takır sorun yok

Para kazanmaya sebeb olan kanalı silerseniz adsenseyi sorunsuz kullanabılirsiniz.

cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum bağlıyacağım bakalım olumsuz olursa tecrube eder paylaşırım sizlerle

Sorunlu kanalı sildiysen olay kanallarla alakalı olduğu için adsense temizdir. Adsense kirli olsa zaten hesabını incelemeye alırlar 2 gün sonra da kapatırlar. Her kanalımız uçuşunda adsense kirlenseydi adsense sahibi pek az kişi kalırdı herhalde :)

para kazanma kapatılanda sorunlu kanal var

diğerinde sorunlu kanalın yok.

mevzu para kazanması kapatılan kanal değil dostm mevzu sorunlu kanal

xxxx kanal nedeniyle diğer kanallarımında para kazanması kapatıldıya şimdi
ben hiçbirisini silmedim. ona rağmen düzgün işliyor yani. :D boşuna uzattık konuyu valla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri