Paraları alma

• Kullanıcı youktube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

youktube

Yasaklanmış
evet arkadaslar hersey oldu paramızıda kazandık nasıl alacagız simdi bu parayı sıralı bir sekilde daha once kazancını almıs olanlar anlatabilir mi ?

hesabına bir banka hesabı tanımlayacaksın.

herayın 22si civarlarında google otomatik olarak kazancını banka hesabına eft yapacak.

yani google paranı yolladıgı günün ertesi gününde mesai saatleri içerisinde parayı istedigin gibi cekebilirsin.

hesabına bir banka hesabı tanımlayacaksın.

herayın 22si civarlarında google otomatik olarak kazancını banka hesabına eft yapacak.

yani google paranı yolladıgı günün ertesi gününde mesai saatleri içerisinde parayı istedigin gibi cekebilirsin.

o banka hesabını nasıl ekleyeceğiz hocam ?

10 doları gecince pin oluşturulur pin uyarısı ile birlikte banka hesabı tanımayınız diye uyarı cıkıyor zaten . o zaman tanımlarsın hesabını

paypal falan yapmak lazım degil mi yani direk google benim burdaki mesela zıraattaki banka hesabım arasında mı olacak olay ?

paypal falan yapmak lazım degil mi yani direk google benim burdaki mesela zıraattaki banka hesabım arasında mı olacak olay ?

EVET KARDEŞİM ARACI FELAN YOK DİREK BANKAYA....senin kaznacın ayın 15inde kesisleşince 10 $ ve üzeri olduğu zaman banka bilgilerini girceksina dsense-hesap ayarları kısmından

hocam simdi benim kazanc 10 doların ustunde ama toplam kazanc bu kesinlesmis kazanc 0,30 dolar diyor anlamadım normal kazanclarım 100 dolar ustu zaten simdi bekleyecek miyim kesinlesmis kazanc olayını falan yoksa hemen islem yapabilir miyim banka hesabı tanımlamada

EVET KARDEŞİM ARACI FELAN YOK DİREK BANKAYA....senin kaznacın ayın 15inde kesisleşince 10 $ ve üzeri olduğu zaman banka bilgilerini girceksina dsense-hesap ayarları kısmından

hocam acaba kesinlesmis kazanc mı 10 dolar olacak cünkü hesapta 100 dolar üstü para var fakat kesinlesmis 0,30 dolar suan ne yapmalıyım 1 haziran diyor kesinlesme yerinde acaba beklemelimiyim ?

hocam acaba kesinlesmis kazanc mı 10 dolar olacak cünkü hesapta 100 dolar üstü para var fakat kesinlesmis 0,30 dolar suan ne yapmalıyım 1 haziran diyor kesinlesme yerinde acaba beklemelimiyim ?

kardeşim

15 temmuzu bekle o 100 $ kesinleşsin sonra banka bilgileriini gir ve diğer ay paranı al ...bu arada pin girdin mi ?

Bu pin olayını nasıl halledecez hocam ben rastgele adres girdim n yapacam bu konuyu anlatan varmı forumda geçen gün araştırdım bulamadım

:D yanlış adres vermende ki amaç ne onu anlamıyorum ? Eve misafirliğe gelmiyorlar ki ;)

pin yapmadım hocam daha dogrusu o konuyuda acarmısınız? diger ay derken temmuz ayında alamıyor muyum parayı ?

---------- Mesaj saat 23:47:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:45:57 civarında gönderildi. ----------

kardeşim

15 temmuzu bekle o 100 $ kesinleşsin sonra banka bilgileriini gir ve diğer ay paranı al ...bu arada pin girdin mi ?

pin yapmadım hocam daha dogrusu o konuyuda acarmısınız? diger ay derken temmuz ayında alamıyor muyum parayı ?

bak kardeşim konunu okumadım ama yorumumu yapayım. bu ayın 12-14 unde paralar kesinleşecek. sana google adsenseye verdiğin adrese pin gönderecek. ayrıca paranın yatmasını istediğin banka hesabını girmeni isteyecek. adresi yanlış girmişsin. inşallah isim soyisimi doğru girmişsindir.

para alabilmeniz için, yalan yanlış bilgiler hiç vermeyin adres tel vs. vs. Ayrıca ödeme almanız için 10 doları geçtiğinizde vereceğiniz adrese size zarf gelecek, zarf içerisinde pin kodunuz olacak.
Tanımlayacağınız banka hesabına cüzzi miktarda ödeme yapılacak bunu girmeniz istenecek. Örn:0.01 tl. Bunu görmeniz için internet şubeniz olacak, aksi taktirde atm bulup detaylı dekont almanız gerekecek. Diyelim banka hesabınız yok çek ile göndertin bozdurursunuz(1 yıl içerisinde bozdurmanız gerekli).

para alabilmeniz için, yalan yanlış bilgiler hiç vermeyin adres tel vs. vs. Ayrıca ödeme almanız için 10 doları geçtiğinizde vereceğiniz adrese size zarf gelecek, zarf içerisinde pin kodunuz olacak.
Tanımlayacağınız banka hesabına cüzzi miktarda ödeme yapılacak bunu girmeniz istenecek. Örn:0.01 tl. Bunu görmeniz için internet şubeniz olacak, aksi taktirde atm bulup detaylı dekont almanız gerekecek. Diyelim banka hesabınız yok çek ile göndertin bozdurursunuz(1 yıl içerisinde bozdurmanız gerekli).

hocam benim adres kısmen dogru tasındık biz yeni evimiz eski evimize 100 metre ama orda kalan eden yok simdi ben adsense ayarlardan adresimi degistirsem sıkıntı olur mu ? bide bu gelen pin bende tamam ama internet hesabı derken mesela zıraattaki hesabımı bankaya gidip internet bankacılıgına mı actıracagım.

hocam benim adres kısmen dogru tasındık biz yeni evimiz eski evimize 100 metre ama orda kalan eden yok simdi ben adsense ayarlardan adresimi degistirsem sıkıntı olur mu ? bide bu gelen pin bende tamam ama internet hesabı derken mesela zıraattaki hesabımı bankaya gidip internet bankacılıgına mı actıracagım.

adres değiştirebilirsin, internet bankacılığını açtıracaksın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri