Param çalındı

ranger

Kayıtlı Üye
Herkese hayırlı geceler
Yaklaşık bir saat önce telefonuma kuveytturk ten bir mesaj geldi ve bankamtik kartınızdan içeren köy atm sinden xxxx tutarında para çekilmiştir diye. Şu an eskişehirdeyim ve bankamatik kartım bende. Direk bankayı arayıp durumu bildirdim kartı kapattırdım, pazartesi tekrar aramamı söylediler.
Şimdi iki sorum var arkadaşlar;
1- Çalınan para için polise başvurmama gerek varmı(telefonda konuştugum kişi gerek yok dedi)
2- Ve daha önemlisi bu kartım adsense hesabına bağlıydı pazartesi yeni kart alıp ödeme bilgilerini bu ay kesinleşmeden değiştirsem bu ayın ödemesini sorunsuz alabilirmiyim.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

İlginç sen kartı çaldırmadıysan onun bankamatikten para çekmesi neredeyse imkansız.
Acaba kartını para çektiğin Atm'den kopyalamış olabilirler mi?
Başka türlü zor.

muhtemelen kartınızı kopyaladılar ordan da cektıler. iş yerınde arkadasın basına geldı bankamatıge kart kopyalamak ıcın sıstem ve sıfre ıcın kamera yerlestırmısler iş bankası 2bın tl sı cekılmıstı banka bunu gerı vermıstı inş. sizinde boyle olur

Paranı geri alırsın. Senden alan kişiler "fraud" yaparak çekiyorlar. 3 ay önce Garanti Bankasından 1300 TL benim iradem dışında hiç edildi ama bir form gönderdim paramı 3 gün sonra gönderdiler. Kartınızı kapattırdıysanız, Pazartesi günü formu gönderin banka paranızı geri iade eder.

bazı bankalar kartın olmasada para verıyor dıye bılıyorum ama bellı olur

İlginç sen kartı çaldırmadıysan onun bankamatikten para çekmesi neredeyse imkansız.
Acaba kartını para çektiğin Atm'den kopyalamış olabilirler mi?
Başka türlü zor.

Nasıl yaptılar anlamadımki adamaların kafaları böyle pislige çalışıyor.

parmak izi olan bankalarda onu kullanın.kartı kopyalayıp mini kamerayla şifreye bakıyorlar.şifreyi vermemek için var o parmak izi...

katınızı kopyalamışlar hocam büyük ihtimal.
arkadaşlar açık yerlerdeki atm lerden para çekmeyin. avm içinde bulunan atm lerden para çekmeniz daha güvenli.

parmak izi olan bankalarda onu kullanın.kartı kopyalayıp mini kamerayla şifreye bakıyorlar.şifreyi vermemek için var o parmak izi...
Kullandığım bankanın öyle bir hizmeti yok sanırım daha önce hiç denk geldiğimi hatırlamıyorum.

Paranı geri alırsın. Senden alan kişiler "fraud" yaparak çekiyorlar. 3 ay önce Garanti Bankasından 1300 TL benim iradem dışında hiç edildi ama bir form gönderdim paramı 3 gün sonra gönderdiler. Kartınızı kapattırdıysanız, Pazartesi günü formu gönderin banka paranızı geri iade eder.

adamlar parayı çekip gidiyorlar banka bu parayı nasıl geri verebiliyor merak ettim bilginiz var mı

adamlar parayı çekip gidiyorlar banka bu parayı nasıl geri verebiliyor merak ettim bilginiz var mı

Sizin isteğiniz dışında kart kopyalanıyor bu yüzden banka bu parayı geri ödüyor. Çünkü kart hem sizde var hem de bir başkasında. Yasal olarak bankalar, ATM güvenliği gibi şeyleri sağlamak zorundalar. Eğer kartınız kopyalanırsa harcama itirazı dilekçesi gönderiyorsunuz ve paranızı ödüyorlar.

akbankda bende aynı sey oldu bankamatık kartım bende olmasına ragmen 200 tl lık yakıt alındıgı soylendı bankayı aradım daha sonra yanlıslık olmus dedıler nasıl olduysa artık parayı geri yatırdılar olayı kapattılar hemen

Geçmiş olsun kesinlikle arkadaşında dediği gibi kopyalamışlar.. Ayrıca Polise %1 milyon gitmeniz lazım..

Geçmiş olsun kesinlikle arkadaşında dediği gibi kopyalamışlar.. Ayrıca Polise %1 milyon gitmeniz lazım..
Sağolun hocam. Pazartesi bankayı geri arayıp ona göre gitmeyi düşünüyorum verecekleri cevaba göre.

Sağolun hocam. Pazartesi bankayı geri arayıp ona göre gitmeyi düşünüyorum verecekleri cevaba göre.

Paranızı ödüyoruz derlerse gitmeyecek misin? Sonuçta ortada bir hırsızlık durumu var ve bunu adli kurumlara bildirmelisin. Bugun senin başına gelen, yarın bizim başımıza gelebilir. ;) Kazanan hırsızlar mı olsun? Haklarınızı savunun arkadaşlar!

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Parayı alma yönünden sıkıntı yaşıyacağımı sanmıyorum. Bu olay benim başıma gelimiş olabilir ama bnce sizde tedbirinizi alın arkadaşlar sonuçta paralarımız hep banka üzerinden yatıyor. Şu an için kafamı kurcalayan en önemli konu bu ay ki adsens ödemesi.

---------- Spam Engelliyici 00:37 ---------- Önceki Mesaj 00:35 ----------

Paranızı ödüyoruz derlerse gitmeyecek misin? Sonuçta ortada bir hırsızlık durumu var ve bunu adli kurumlara bildirmelisin. Bugun senin başına gelen, yarın bizim başımıza gelebilir. ;) Kazanan hırsızlar mı olsun? Haklarınızı savunun arkadaşlar!
Parayı banka bana yatırdıktan sonra çalınan para bankanin parası olmuş olur. Banka zaten onların peşine her türlü düşer :D Duruma göre hareket edicem hocam pazartesi olsun hayrolsun.

enpara da mesaj geliyodu artık kartsızda para çekebilirsiniz diye küveyttürkde de aynı şey olabilir.

usta birine cvv kodunu felanmı yaptırdın ne oldu ? , o şekildede boşaltabiliyor bankanı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri