Param çalındı

geçmiş olsun... atm den çekildiyse bulurlar kim olduğunu kamera var atmlerde

hocam çok yaygınlaştı kuytu kalabalıktan uzak yada pek tekin olmayan atm lere düzenek koyuluyor size %100 tavsiyem

hepiniz bilirsiniz temassız kart bütün atm lerde temassız kart okutma ekranı var o ekrana okutuyorsunuz aynı kartı sokmuş gibi şifre ekranı gelir aynı işlemleri yaparsınız.

artı olarakda etrafınızda kimse olmasa bile elinizde şifre girerken diğer elinizin üstünü kapatın hangi tuşa bastığınızı anlamasınlar hele ki tek parmakla tek tek basmayın bariz belli olur. elinizi tüm tuşların üzerine koyun basmak istediğinize hangi parmağınız yakınsa onla basin ve tam o elin üzerinde diğer eliniz olsun kapatılsın.

eski bin banka çalışanı olarak tavsiyemdir.

banka sizi madur etmez ama ne gerek var strese kendi güvenliğinizi kendiniz alın hatta birçok bankada telefonla para çekme işlemi var onu kullanın zaten adsense kullanıyorsanız bu tarz şeyler size uzak değişdir.

akıllı anahtarlar var. giriyorsunuz müşteri no şifrenizi bu anahtarı cep telefonunuza yüklediğiniz için her seferinde farklı kod verir bu kod ile o an oluşturduğunuz kodu ekrana girip çekiyorsunuz yani hem müşteri no hem şifre hemde her girişte değişen kodu çözüp çekerlerse yuh derim :D

Nasıl yani hocam tam olarak anlamadım?

kartın arkasında sayılar olur . son 3 hanesi bazen 4 olur . cvv kodudur ve kartını kredi kartı gibi kullanabilir ne olursa olsun . onu kopyalamış olabilir . benim bildigim bankaya kartı takınca o kodu okuyor.

hocam çok yaygınlaştı kuytu kalabalıktan uzak yada pek tekin olmayan atm lere düzenek koyuluyor size %100 tavsiyem

hepiniz bilirsiniz temassız kart bütün atm lerde temassız kart okutma ekranı var o ekrana okutuyorsunuz aynı kartı sokmuş gibi şifre ekranı gelir aynı işlemleri yaparsınız.

artı olarakda etrafınızda kimse olmasa bile elinizde şifre girerken diğer elinizin üstünü kapatın hangi tuşa bastığınızı anlamasınlar hele ki tek parmakla tek tek basmayın bariz belli olur. elinizi tüm tuşların üzerine koyun basmak istediğinize hangi parmağınız yakınsa onla basin ve tam o elin üzerinde diğer eliniz olsun kapatılsın.

banka sizi madur etmez ama ne gerek var strese kendi güvenliğinizi kendiniz alın hatta birçok bankada telefonla para çekme işlemi var onu kullanın zaten adsense kullanıyorsanız bu tarz şeyler size uzak değişdir.

akıllı anahtarlar var. giriyorsunuz müşteri no şifrenizi bu anahtarı cep telefonunuza yüklediğiniz için her seferinde farklı kod verir bu kod ile o an oluşturduğunuz kodu ekrana girip çekiyorsunuz yani hem müşteri no hem şifre hemde her girişte değişen kodu çözüp çekerlerse yuh derim :D

Valla hocam ben dikkat ediyorum sanıyordum kendimi ama demekki pekte dikkat etmiyormsum.

geçen senelerde abimin başına gelmişti evde otururken bankasından para çekildi. savcılık şikayet derken kişi güvenlik kamerasından tespit edildi yakalanmadı + para iade edilmedi şuan davalığız hala bekliyoruz.
geçmiş olsun

Son düzenleme:
geçen senelerde abimin başına gelmişti evde otururken bankasından para çekildi. savcılık şikayet derken kişi güvenlik kamerasından tespit edildi yakalanmadı + para iade edilmedi şuan davalıgız hala bekliyoruz.
geçmiş olsun
Sağolun hocam sizede gecmis olsun.

Tapatalk

Hocam internet üzerinden güvenilir olmayan sitelerden alışveriş yaptıysan kart bilgilerini kopyalamış olabilirler. Bunun için internet üzerinden alışveriş yapılan sitelerde kesinlikle "3D Secure" seçeneği olmayan sitelerden alışveriş yapmayın. Ayrıca CVV kodunu girerken "sanal klavye kullan" seçeneğinden kodu girin.

Hocam 2011 2012 de bu olay baslamisti adamlar bir tur yazilim ve aletlerle banka kartini kopyaliyordu sonrada bunu karta cevirip paralari bosaltiyodu tavsiyem oyle kiytik kosede kartinizi kullanmayin nakit kullanmaya calisin para cekecekseniz subeye gidin oyle cekin atm onu kalabaliksa uzak durun acilse yaninda esiniz dostunuz varsa onlarin sizi kapatmasini saglayin gecmis olsun tekrardan

Hocam internet üzerinden güvenilir olmayan sitelerden alışveriş yaptıysan kart bilgilerini kopyalamış olabilirler. Bunun için internet üzerinden alışveriş yapılan sitelerde kesinlikle "3D Secure" seçeneği olmayan sitelerden alışveriş yapmayın. Ayrıca CVV kodunu girerken "sanal klavye kullan" seçeneğinden kodu girin.

Yok hocam bu kart ile hic internetten alisveris yapmadim.

tazminat acın hocam

Tazminati kime acayim hocam?

Hocam 2011 2012 de bu olay baslamisti adamlar bir tur yazilim ve aletlerle banka kartini kopyaliyordu sonrada bunu karta cevirip paralari bosaltiyodu tavsiyem oyle kiytik kosede kartinizi kullanmayin nakit kullanmaya calisin para cekecekseniz subeye gidin oyle cekin atm onu kalabaliksa uzak durun acilse yaninda esiniz dostunuz varsa onlarin sizi kapatmasini saglayin gecmis olsun tekrardan
Sagolun hocam.

Tapatalk

Banka paranızı ödemezse bankaya dava aç fazlasını alırsın geçmiş olsun

https://www.youtube.com/watch?v=2YDyKr6pxwk

bunun gibi düzenek yerleştirip kartı kopyalıyorlar.
Adamlarin kafası hep boyle ******** lige çalışıyor.

Banka paranızı ödemezse bankaya dava aç fazlasını alırsın geçmiş olsun
Savcılığa suc duyurusunda bulunup dilekceyi bankaya gondericem. Bir sey cikmazsa duruma gore hareket ederim, bu olaylarda kusurlu taraf banka oldugu icin parayi ödemek zorun da oluyormus.

Tapatalk

Bugun arkadasla daha konustum onunda basına gelmıs bankada para sigortalıymış parayı banka verıyormus ama 1 ay oldu daha vermedıler vakıf bank . İş bankasında aynı duruma düşen ise 15 gün içerisinde almıs

İlginç sen kartı çaldırmadıysan onun bankamatikten para çekmesi neredeyse imkansız.
Acaba kartını para çektiğin Atm'den kopyalamış olabilirler mi?
Başka türlü zor.
şuda olabilir bir filmde görmüştüm cüzdandan kartı alıp bilgilerini kopyalayıp cüzdana geri koyuyorlardı adam farkında olmuyordu onlarda zaman kazanıyordu buda olmuş olabilir

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

hocam bende hep şunu merak etmişimdir ben mi farklı duyuyorum yoksa atm deki her tuş farklı ses mi çıkarıyor bu sesleri ezberleyen biri şifreyi duyarak tahmin edemez mi

Bugun arkadasla daha konustum onunda basına gelmıs bankada para sigortalıymış parayı banka verıyormus ama 1 ay oldu daha vermedıler vakıf bank . İş bankasında aynı duruma düşen ise 15 gün içerisinde almıs

Inşallah diger arkadaşinizda parasini alir.

şuda olabilir bir filmde görmüştüm cüzdandan kartı alıp bilgilerini kopyalayıp cüzdana geri koyuyorlardı adam farkında olmuyordu onlarda zaman kazanıyordu buda olmuş olabilir

[emoji1] bende görmüştüm bi filmde oyle biseyde o adamlar baya buyuk meblağ larla uğraşıyorlar kimse 1 kac bin için okadar ugrasmaz.

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

hocam bende hep şunu merak etmişimdir ben mi farklı duyuyorum yoksa atm deki her tuş farklı ses mi çıkarıyor bu sesleri ezberleyen biri şifreyi duyarak tahmin edemez mi

Tapatalk

yok hocam o kadar basit olamaz :D öyle bir durumda banka değil bankamatik üretici firma sorumlu olur oda bunu göze almaz çünkü tr deki atmlerin %70 ı aynı üreticiden çıkma :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri