Anladım hocam sağ olun iyi akşamlar bol kazançlar.Para zaten enpara tl hesabında olacakDirekt karttan gidip çekebilirsin paypal gibi düşünme normal banka kartı o da.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anladım hocam sağ olun iyi akşamlar bol kazançlar.Para zaten enpara tl hesabında olacakDirekt karttan gidip çekebilirsin paypal gibi düşünme normal banka kartı o da.
internetten biraz bak bu konuya,dünyada elektrik-elektronik sektörünün yüksek teknolojide ihtiyaci olan bir maden.o yüzden sürekli bir talep sözkonusu.son 15 yilda hic düsme olmamis.Yinede sen iyice arastir,kararini kendin ver.Ben 1 yildir topluyorum ve politik krizlerden etkilenmiyor.Hiçbir zaman düşme konusu olmuyor mu hocam ya düşerse yani siz kaç senedir kullanıyorsunuz platin
Merhaba hocam neden Kuveytturkden almıyorsunda England dan alıyorsun Platini dahamı ucuza geliyor ?internetten biraz bak bu konuya,dünyada elektrik-elektronik sektörünün yüksek teknolojide ihtiyaci olan bir maden.o yüzden sürekli bir talep sözkonusu.son 15 yilda hic düsme olmamis.Yinede sen iyice arastir,kararini kendin ver.Ben 1 yildir topluyorum ve politik krizlerden etkilenmiyor.
hayir berlinde yasiyorum,burada vergi olayi cok siki oldugundan,ingiltereden aliyorum.kuzenim araciligiyla.Ama Türkiyede kuveyt türk yapiyor platin isi diye biliyorum.hocam İngiltere'de mi yaşıyorsunuz? Bank of England hesabı için sordum.
@mm1650
Piyasa ya baktımda 21 Ağustos 2014 de Ons fiyatı : 1.428 iken şuanda fiyatı 1.207 ye gerilemiş yani Ağustos 2014 de Platin alan bir vatandaş şuanda Ons üzerinden 200 TL zararda..hayir berlinde yasiyorum,burada vergi olayi cok siki oldugundan,ingiltereden aliyorum.kuzenim araciligiyla.Ama Türkiyede kuveyt türk yapiyor platin isi diye biliyorum.
Aynen tavsiye ederim herkeseEnpara.com gir hesap aç sonra günlük faize koy hem güvenilir hem ufak ufak artar ve risksiz.
dogrudur hocam,ama yazimda da belirttigim gibi uzun vadede kazandiran bir yatirim aracidir platin.3 ayla 6 ayla degil.Piyasa ya baktımda 21 Ağustos 2014 de Ons fiyatı : 1.428 iken şuanda fiyatı 1.207 ye gerilemiş yani Ağustos 2014 de Platin alan bir vatandaş şuanda Ons üzerinden 200 TL zararda..
Ayrıntı: PLATİN - Bloomberg HT
[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] [MENTION=8689]medcezir[/MENTION] enparada hesabı oluşturucam birikim hesabı mı yatırım hapı hesabı mı?
Faizle gelecek para ile geleceğine yön verme emin ol bir gram faydasını göremezsin
Onun ne özelliği var hocam?yegenim kuveytturkten altın hesabı acmanı onerıyorum sana
Onun ne özelliği var hocam?
Hocam altına hiç girmek istemiyorum ya :/
Hocam altına hiç girmek istemiyorum ya :/
[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] [MENTION=8689]medcezir[/MENTION] enparada hesabı oluşturucam birikim hesabı mı yatırım hapı hesabı mı?
bir abim de günlük demiş 32 günlük ile günlük arasında ne fark var hocam tam anlamadım?32 günlük derken?Açıklarsanız sevinirim.Enpara 32 günlük vadeli hesap açıp değerlendir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.