Parasını Alamayıp Hakkını Aramak İsteyenler İçeri

drexler

Yasaklanmış
Unutmayalım kazandığımız paralar hakkımızdır. ticaret hayatında bugun ödenmedı yarın ödenır dıye bır sey kabul edılemez. spam mı yapmısız dizi mi atmışız şarkı mı atmışız bu dinen bizle Allah arasındadır, güncel hayatta da o firma ile bizim aramızdadır. telifi bassınlar kurş kazanmayalım zor değil. lütfen gereksiz yorumlar atılmasın yok efendım ödenır de yok efendım ıyı fırma da yok efendım acelesı mı var spam yapmıstınız zaten vs vs hakkımız kazandıgımız parayı ıstıyoruz yalnızca.....

arkadaşlar bir kısmımızın parası ödenmemişti malumunuz awe tarafından. aweyı nasıl şikayet ederız nasıl hakkımızı ararız tarzında yaptığım araştırmaların netıclerı bunlar. ben bızzat elımden gelenı yptım ısteyenler de yapsın belkı bızım sayemızde bır daha böyle sorunlar yaşanmaz.

1 öncelıkle aramak ısteyenler ıcın telefon numaraları ben aradım ulastım call center cıktı bızım saatımız ıtıbarı ıle aksam 7 8 gıbı acılıyormus musterı hizmetleri

+1 310 601 19 60

ıkıncı olarak youtube sayfasının en altına gelirsenız geri bildirim sekmesini görürsünüz. oradan ben yazdım bu fırma paramı yatırmadı sızın partnerlık verdiğiniz bir şirket biz size güvendıkte kaydolduk dıyegereğini lütfen yapın dedım. zaten derdınızı yazdıktan sonra ekran fotosu cekıyor kanalınızın analıtık kısmını acın eylul kazancını da gösterın bence çok sıkayet gelırse ılla kı bakacaklardır.

ucuncusu de bı arkadas sıkayet lınkı ve neler yazılması gerektıgını ıngılızzce anlatmıs. doğru duzgun cevıremem dıyerekten aynen kopyalıyorum yazıyı anlayan bırı tam çevirerek sunarsa herkes ıcın kolaylık olur.

Marcus Finn
Hello everyone I am one of the many partners that has not received payment from AwesomenessTv (and yes I crossed the +$145 payment threshold). I also have tried to contact support many times with no response or my ticket has been deleted. For all of you that are in the same situation I recommend that you file a complaint against the company through The Better Business Bureau (US & Canada only & you can do it online). Posting on the forum is not going to do anything since they barely check this and when they do they copy and paste the same explanation that is posted on top of the page.

If you chose to fill out a complaint : https://www.bbb.org/consumer-complaints/file-a-complaint

For the complaint part you can put : business's product or service (they are providing a service which is partner support in exchange for the 30%)

For the next part just enter name: awesomenesstv zipcode: 90025

you will get a page that says something like no result look at the bottom of the paragraph it says

File a Complaint against a business that BBB is not yet aware of. Then enter the following information which is the AwesomenessTv Headquaters.
11821 Mississippi Ave
Los Angeles, CA 90025
Neighborhood: Sawtelle
(310) 601-1960

Then make sure to provide a thorough explanation regarding their policies (that states that you are to be paid 30 days after crossing the previous month threshold of $145 and so forth). You may also want to write about their advertised support if you have had any problems contacting support.

Thank you, and hopefully if many of us write the company will have to change their ways.

bu ne kardeş awesomess e çok güveniyordum kimseye ödeme yapmadı mı?

Ben aldım ödememi bende ilk basta güvenmiyordum ama ödememi aldım bende herhangi bir sorun yok suan gayet de güzel kazandırıyor...

bu ne kardeş awesomess e çok güveniyordum kimseye ödeme yapmadı mı?

yapılanlar oldu yapılmayanlar oldu aksaklık olmuştur dendı paralar içeride kalınmaz dendi ben yıne de akıllarının başlarına gelmesı taraftarıyım ticaret bu arkadaşım paramı nasıl vermezsın prensıbı ıle her koldan ulaştım adamlara. akşam da telefonla arayıp sıkayette bulunacam ısteyenlere yol göstermesı acısından yol harıtası olsun dıye açtım konuyu. hadı bakalım hayırlısı umarım paralarımız tez zamanda gelır.

---------- Mesaj saat 14:06:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:43 civarında gönderildi. ----------

Ben aldım ödememi bende ilk basta güvenmiyordum ama ödememi aldım bende herhangi bir sorun yok suan gayet de güzel kazandırıyor...

sana hayırlı olsun dıyelım alamayan benım gıbı arkadaşlara da Allah sabır versın ne dıyelım

Bende ödeme aldım ve hakikatende en iyi kazanıdıran networktür. Ama parasını almayan arkadaşlar neden hala alamadı bu aklımda soru işareti bırakıyor. Firma bi açıklama e postası atsa durum anlaşılırdı ama cevap yok. Hakkınızı isteyin bakalım ne diyorlar, sorun nerde.

Bende ödeme aldım ve hakikatende en iyi kazanıdıran networktür. Ama parasını almayan arkadaşlar neden hala alamadı bu aklımda soru işareti bırakıyor. Firma bi açıklama e postası atsa durum anlaşılırdı ama cevap yok. Hakkınızı isteyin bakalım ne diyorlar, sorun nerde.

işin garıbı kanalım ne spamdan kapandı ne dunya genellerınden para kazanması gıttı bırınde 1 bırınde 2 telıf var en az 6 7 aylık kanallar 3 gunlukte değil. daha önceden bu kanallar sayesınde adsenseden de ödeme almışlığım vardı. gıcık oldum cidden hiç olmadı yazın basar amerıkaya gıder adreslerını bulurum hiç affetmem pis tepem attı

işin garıbı kanalım ne spamdan kapandı ne dunya genellerınden para kazanması gıttı bırınde 1 bırınde 2 telıf var en az 6 7 aylık kanallar 3 gunlukte değil. daha önceden bu kanallar sayesınde adsenseden de ödeme almışlığım vardı. gıcık oldum cidden hiç olmadı yazın basar amerıkaya gıder adreslerını bulurum hiç affetmem pis tepem attı

Bu kadar sinir olmayın. Yabancı forumlarda da araştırın bakalım neden ödeme olmamış. Ne zaman ödeyecekler. Belkide yeni anlaşmalar felan gelmiş. Yani şu kadar kazanan şu zamanda ödenir gibi. Attığınız maillere cevap yokmu? veya forumlarına yazın yada diğer yabancıların yazdıklarına bakın ne demiş yetkililer.

Ödemesini alamayan arkadaşlar. Ortak bi msg atsın aweye...Msg ortak olsun, herkes kendi atsın...

Bu kadar sinir olmayın. Yabancı forumlarda da araştırın bakalım neden ödeme olmamış. Ne zaman ödeyecekler. Belkide yeni anlaşmalar felan gelmiş. Yani şu kadar kazanan şu zamanda ödenir gibi. Attığınız maillere cevap yokmu? veya forumlarına yazın yada diğer yabancıların yazdıklarına bakın ne demiş yetkililer.

valla araştırdığım herkes ne olduğunu anlamamış elbet ödenır tarzında yorumlar gördüm. yaklaşık 50 60 tane ayrı ayrı soru sordum, google + sayfalarına yazdım facete yazdım twitter da bıle yazdım posta adreslerıne mektupta atacam bugun akşam arayacam da adamlar geri dönüş yapmadı bu gune dek gerekırse gıder kapılarını çalar o cevabı alırım

yapılanlar oldu yapılmayanlar oldu aksaklık olmuştur dendı paralar içeride kalınmaz dendi ben yıne de akıllarının başlarına gelmesı taraftarıyım ticaret bu arkadaşım paramı nasıl vermezsın prensıbı ıle her koldan ulaştım adamlara. akşam da telefonla arayıp sıkayette bulunacam ısteyenlere yol göstermesı acısından yol harıtası olsun dıye açtım konuyu. hadı bakalım hayırlısı umarım paralarımız tez zamanda gelır.

---------- Mesaj saat 14:06:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:43 civarında gönderildi. ----------

sana hayırlı olsun dıyelım alamayan benım gıbı arkadaşlara da Allah sabır versın ne dıyelım

arayıpta ne dicen usta yukarıdaki metni çevirin diyon. türkçe mi konuşucan adamla. bu arada benimde canımı yaktı bende alamadım ödememi

Arkadaşlar alacağınız ödemeler çok büyük meblalarsa geçmiş olsun üzüldüm gerçekten :( azsada üzülmeyin tekrar kazanırsınız bir dahada partnerlikle uğraşmazsınız.Bir kaç gün bekleyin bakalım elbet geri dönüş yaparlar.

Geçmiş olsun tekrardan.

arayıpta ne dicen usta yukarıdaki metni çevirin diyon. türkçe mi konuşucan adamla. bu arada benimde canımı yaktı bende alamadım ödememi

valla arayacam dedıysem bızzat değil elbet arkadaş ayarladım onu konuşturacam 9 u olmasını beklıyorum

---------- Mesaj saat 16:49:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:48:57 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar alacağınız ödemeler çok büyük meblalarsa geçmiş olsun üzüldüm gerçekten :( azsada üzülmeyin tekrar kazanırsınız bir dahada partnerlikle uğraşmazsınız.Bir kaç gün bekleyin bakalım elbet geri dönüş yaparlar.

Geçmiş olsun tekrardan.

benım 4 mılyar kaldı ıcerıde ıste kımıne gore cok kımıne gore az ne dersen artk

benimde bir kanalım vardı aweden spamdan kapanmıştı. kapanmadan önce 2-3 tane ödeme formu yollamıştım, kasım ayının 28 i gibi 300 dolar yatırdılar. ama bir kanal dada 60 dolar vardı onu ödemediler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri