Parasını faize koyan varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karınca

Yasaklanmış
Merhaba baylar bayanlar bir miktar param var

enpara.com bakıyorum 1aylık 5bin tlye 45tl faiz veriyor

Yapıkredi ve diğer bankalara bakıyorum 1aylık 5bin tl ye 18tl gibi bişey veriyor :D

Enparanın yuksek faiz vermesi şubesi yok personel çışan yok doğal olarak gıder yok dıye sanırım pekı parasını enparaya yanı faize yatıran varmı ?

&Lütfen faiz haram vb şeyler yazmayın :)

enpara candır, şu anda benim bildiğim en iyi oranı veren enpara, ben her ay gelen parayı enparaya koyuyorum 32 günlük faize

enpara candır, şu anda benim bildiğim en iyi oranı veren enpara, ben her ay gelen parayı enparaya koyuyorum 32 günlük faize

Hocam 1aylık yapsak sanırım iyi ara gelıyor ben bi paramı çekıp enparaya yatırayım ozaman :D

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

Enparada gunluk faizde tutuyorum ...

Hocam şimid baktım ornek dıyelım 5bin tl var gunluk 5tl verıyorsa ay sonu 50tl oluyor ama 1ay koydukmu 70tl oluyor yanı 1aylık daha kaarlı ama anlık para ıhtıyacı ıcın aslında gunlukte onemlı :D

helali haram yapmaya gerek yok o parayı artırmak istiyorsan iş yap emeğinle kazanmanı öneririm

Faiz haramdır, bereketi olmaz.
Bu yüzden paramı faize koymam asla.

Bkz: BAKARA-275 için 39 meâl bulundu. Bekir Sadak(2/BAKARA-275: Faiz yiyenler mahserde ancak seytanin carptigi kimsenin kalktigi gibi kalkarlar. Bu, onlarin, «Zaten alisveris de faiz gibidir» demelerindendir. Oysa Allah alis verisi helal, faizi haram kildi. Kime Rabb'inden bir ogut gelir de faizcilikten geri durursa, gecmisi kendisinedir, onun isi Allah'a aittir. Kim faizcilige donerse, iste onlar cehennemliktir, onlar orada temelli kalacaklardir.)

İnancını bilemem ama bu yüzden uzak dururum, kar payı cart curt da bu işin lacivertidir.

Hocam 1aylık yapsak sanırım iyi ara gelıyor ben bi paramı çekıp enparaya yatırayım ozaman :D

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

Hocam şimid baktım ornek dıyelım 5bin tl var gunluk 5tl verıyorsa ay sonu 50tl oluyor ama 1ay koydukmu 70tl oluyor yanı 1aylık daha kaarlı ama anlık para ıhtıyacı ıcın aslında gunlukte onemlı :D

Walla hocam miktar kucuktu gunluk alsin biriksin dedim simdi bende bi bakicam ayligina :)
Artik fark eder gibi :)

Spam haram,faiz de haram.Haram olan parayı 2 katı haram yapıyorsun.
yanacaks%C4%B1n.jpg

:)

Ne kadar nakit var. fth bankta faizler yüksek. :) fth banka yatır paranı 1 ay sonra %10 faizle geri al. Geri kalanı alırım haberin olsun.

Çocuk iyi ki not düşmüş "faiz haramdır" yazmayın diye..Kendinize saklayın kardeşim haramı helali..Sorduğu soruya cevap verecekseniz verin yoksa kimse müftülük taslamasın.

Bu konuyu paralar yatsaydı düşünürdükde şuan para olmadığı için koyamıyoruz :)

Cebteteb'e bak birde fazileri yüksek diye biliyorum.

Şu an için en yüksek oranı veren enparadır. Haram diyenler önce spam yani özünde kul hakkını düşünsünler...

Merhaba baylar bayanlar bir miktar param var

enpara.com bakıyorum 1aylık 5bin tlye 45tl faiz veriyor

Yapıkredi ve diğer bankalara bakıyorum 1aylık 5bin tl ye 18tl gibi bişey veriyor :D

Enparanın yuksek faiz vermesi şubesi yok personel çışan yok doğal olarak gıder yok dıye sanırım pekı parasını enparaya yanı faize yatıran varmı ?

&Lütfen faiz haram vb şeyler yazmayın :)

..edit

Son düzenleme:
Arkadaşlar dinimizde nasihat vardır.Bu nedenle burdaki arkadaşlar günahtan sakınmanız için iyiliğinize konuşuyor.Yani bulaşmayın diye.He siz yinede bırak kardeşim seni ilgilendirmez bak işine diyorsanız o zaman benden sonra mesaj yazıcak arkadaşlar din ile alakalı bişe demesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri