Parayla ilgili söylenmiş 50 ilham veren söz

Para iyidir iyi. Para herşey olmasa bile o herşeyin en az %80'dir

9) “Sahip olan değil, bağışlayan zengindir.” Erich Fromm

Gerçektende öyle bu sözü tuttum zengin olan adam saçar parayı, bağışlar ;)

Para her şey değildir. Parayla sevgi satın alamazsınız. Birisinin sizi karsikliksiz sevdiğini anlayamazsiniz. Parayla dost satın alamazsınız.
Ve en önemlisi para ile sağlık alamazsınız.(istisnalar hariç)

Ne kadar çok paranız olursa olsun her zaman daha fazla para olsun istersiniz.

Hic bir zaman çok zengin olmak istememisimdir. Ortalama hayat her zaman daha iyidir. Parayı kafama takmayim ve ay sonu nasıl gelecek diye dusunmeyim bana yeter.

lan Yaralı yuzu unutmusuz

önce paran olacak, paran olunca çok paran olacak,
çok paran olunca gücün olacak,
gücün olunca bütün manitalar senin olacak... Scarface

Paraya ihtiyaci olmayan , paranin dibine vurmus kisilerin soyledigi zirvalar bunlar. (Kisiler degil , soyledikleri..)

Acaba birisi bile ceplerinde 1 kurus para yok iken bu soylediklerini soylemisler mi , dusunmusler mi ?

Para hersey degil fakat gunumuz dunyasinda onsuz HAYATI maalesef iyi yasama sansin yok. (Tercihlere gore bu da degisir - iyi ,kotu goreceli )

(Paranin icinde yuzen adama parayla dalga gecmek kolay)

Son düzenleme:
Konu sağlık olunca paradan önde gelir.

Bazı arkadaşlar kızımın durumunu biliyor, para çözemiyor. Benimde göğsümde büyük bir sıkıntı var ama doktorlar yani onuda para çözemiyor. Nerede kaldı bu paranın büyüklüğü? Zengin veya orta halli bir insan olduktan sonra paranın hiç bir önemi kalmıyor. Allah fakirlere yardımcı olsun. Onlara çalışabileceği işlerde yol göstersin.

Para her şey değildir. Parayla sevgi satın alamazsınız. Birisinin sizi karsikliksiz sevdiğini anlayamazsiniz. Parayla dost satın alamazsınız.
Ve en önemlisi para ile sağlık alamazsınız.(istisnalar hariç)

Ne kadar çok paranız olursa olsun her zaman daha fazla para olsun istersiniz.

Hic bir zaman çok zengin olmak istememisimdir. Ortalama hayat her zaman daha iyidir. Parayı kafama takmayim ve ay sonu nasıl gelecek diye dusunmeyim bana yeter.

Aga ortalama hayatta kişiye göre değişir. Mesela sana göre ortalama hayat nedir:D

“En iyisini bekle, en kötüsüne hazır ol ve kazandığını sermayeleştir.” Zig Ziglar

Üsttekini beğendim, güzel demiş Allah söyletmiş heralde..

Şu alttakide trajikomik. Hey Bro :D

”Param olduğunda herkes bana kardeşim derdi.” Polonya atasözü

Karartığım yer bizzat başıma gelmiştir. Fedailerim bile vardı :) Para bitti dostluk bitti ..

Parası olana konuşması kolay parası olmayana paranın önemini sorun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri