Parfüm Önerisi İstiyorum?

grcn37

Kayıtlı Üye
Yaz geldi malum kendime yaz kokusu olarak ve kalıcılığı ile dikkat çekmesini istediğim parfüm almak istiyorum.Önerileriniz nelerdir ? Yaşım 21 bu arada bu yaşa gidebilecek bir parfüm :)

dior homme intense almanı öneririm. İçinde EDP var. Güzel bir ses tonun ve bu parfümün varsa avlayamayacağın hatun yok.

20 yaşımdan beri 212 kullanıyorum her türlü tavsiye ederim

Aklımda şimdilik bu var kokusunu hiç bilmiyorum ama bunu çok öneren oldu.Teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 15:32 ---------- Önceki Mesaj 15:31 ----------

dior homme intense almanı öneririm. İçinde EDP var. Güzel bir ses tonun ve bu parfümün varsa avlayamayacağın hatun yok.

Hocam 390 tl bu parfümün fiyatı bu parfüm için baya güzel şeyler duydumda bana biraz tuzlu :(

david beckham classic. çok güzeldir. babalar günü geliyor, indirime girmesini bekliyorum bende geçen yıl 10 tane almıştım (fiyatı 80di) tam 1 sene götürdü beni. şuanda 120 tl.

Hocam paran varsa terre d'hermes yoldan çevirip kokunun ismini soran var.

Avon Essence Vardır. Onu bulamazssın kolay kolay. ama bulursan 10 kutu al 9unu ben alıcam :) çok sağlam parfümdür.

bvlgari çok güzel, baygın kokusu yok. Kaliteli duruyor

Aklımda şimdilik bu var kokusunu hiç bilmiyorum ama bunu çok öneren oldu.Teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 15:32 ---------- Önceki Mesaj 15:31 ----------

Hocam 390 tl bu parfümün fiyatı bu parfüm için baya güzel şeyler duydumda bana biraz tuzlu :(

Kampanya, kuponlar vs. hepsine iyice bir bak derim. Ben 229 tlye indirimdeyken almıştım. Bir kere sıkmak yetiyor :DD

hugo bass matara
tom ford black orchid ( çok ağırdır dikkat )

Yazlık tatlı koku seviyorsan hem hafif hem hoş.
Lacoste Red
Çok iyidir kesinlikle kokla.

Dior un bütün ürünleri desem abartı olurmuki :)

Dikkat edilecek husus şu bana göre:
Edp parfümler içeriğinde %20 parfüm özü olan parfümler diye tanımlanıyor. Genelde sonbahar ve kış aylarında önerilir. Kokuları yoğun olmakla birlikte sıkıldığı yerde kalıcı olmaları ile bilinirler. Birde daha çok gece kullanımları için uygundur. Nasıl desem takım elbise üzerine veya klasik giyim üzerine daha çok yakışıyor :) Kot pantolan giyip alta spor ayakkabı üstte kısa kollu tşört üstüne çok yakışmıyorlar :) Tabi bu kişiye göre değişir :)

Edt parfümler ise içeriğinde %10 parfüm özü olan parfümler diye tanımlanıyor. Genelde ilkbahar yaz aylarında önerilir. Koku yoğunluğu yine vardır ancak insanı baymazlar. Bu yüzden yaz aylarına daha uygundurlar. Kalıcılık hususunda kullanıma göre değişkenlik gösterir. Spor giyimlere daha çok uygun olan parfüm şekli...

Ancak, (dior marka) orta üst segmentte muhteşem kokuları ile meşhurdur :) Ve kesinlikle önerilir.

Son düzenleme:
BLADE STRONGER hem ucuz hem hafif kokusu var. Set halinde alırsan daha iyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri