Paribu mu, Btcturk mü ? & - Yabancı Borsa

alterreaz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Sizce paribuyu mu yoksa btcturk ümü tercih etmeliyim ?güvenlik ve stabilite olarak hangisi daha önde ?

Ya da herhangibir Türk borsasından alım yapıp, yabancı borsaya(cex.io) atmak ve orada bekletmek daha mantıklı olur mu ?

Türk borsaları sıkıntı.Tüm yükselişlerde paribu gidiyor btctürk desen eh işte.Alıp bekletecek al-sat yapmayacaksanız orası ayrı.O konuda bana göre borsalae güvenli ama en mantıklısı online ya da kağıt cüzdanlar.Çok yüksek btcniz varsa ledger nano s öneriyırlar.Türk borsalarının kuru al-sattı dalaveresi fiyaskosu bitmiyor

Son düzenleme:
Türk borsaları sıkıntı.Tüm yükselişlerde paribu gidiyor btctürk desen eh işte.Alıp bekletecek al-sat yapmayacaksanız orası ayrı.O konuda bana göre borsalae güvenli ama en mantıklısı online ya da kağıt cüzdanlar.Çok yüksek btcniz varsa ledger nano s öneriyırlar.Türk borsalarının kuru al-sattani dalaverelerş fiyasko

O zaman paribu dan alım yapıp daha sonra poloniex cüzdanımıza gönderim yaparak oradan alım satım yapabiliriz herhalde değil mi ?

Hocam komisyon oranı az olan hangisi şu anda paribu kullanıyorum diyelim 100 tl btc aldım satış yap diyorum 120 tl ye ama bakıyorum bakiye ye 120 tl gelmiyor nasıl hesaplanıyor bu komisyon oranı bilginiz var mı ?

paribudan alıp poloniexe gönderim orada işlem yapıyorum. çekeceğim zaman poloniexten paribuya çekip bozduruyorum. Yada bitcointalk veya r10 ilgili bölümlerinde bizzat birinden alabilirsin. komisyon vs vermedigin için daha karlı. kur olarak btcturk alınıyor genelde. preev kullananda var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri