Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bilen kisilerde soylemiyor ki
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] hocam, duydunuzmu bilmiyorum "Haber Global" aldi kendisine partner sirketi, 61,200 abone ve 20.993.810 görüntüleme nasil almislar anlamadim vallaha
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] hocam, duydunuzmu bilmiyorum "Haber Global" aldi kendisine partner sirketi, 61,200 abone ve 20.993.810 görüntüleme nasil almislar anlamadim vallaha
[MENTION=73199]BobMarley[/MENTION] abim, bizimde kanalimiz 266.000+ aboneli ve 53.000.000+ izlenmeli buyuk haber kanali, nasil ala biliriz ?
buyuk haber ajansiyiz, holdingiz
Çok kolay,bir tv kanalı açın yada alın
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...-borcsuz-25-yildir-yayindayiz-470865965/detay
[MENTION=73199]BobMarley[/MENTION] abim, bizimde kanalimiz 266.000+ aboneli ve 53.000.000+ izlenmeli buyuk haber kanali, nasil ala biliriz ?
Holdingmisin?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.