Partner - Adsense Görüşlerim !

Forum günlerdir yeni Quiz konularıyla doldu..Onlarda sıkıntı yokta bu mu dert oldu..Adam güzel bir şekilde görüşlerini açıklamış..Eline de sağlık kimseyi kırmadan yol gösterici güzel yorumlamış..

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Konuları bu şekilde çöpe çevirmeye çalışanlar yt yede yapıyorsa bu sıkıntılar hep ondan artmıştır zaten ama başaramıyorlar işte :D

Adsense hakkında tecrübeli bilgi verebilcek bi arkadaş varmı yardımcı olabilecek ?

Hocam güzel yazmışsında şuan adsense çalışmak akıl karı değil.1 kanal yüzünden adsense komple çöp oluyor.

Hocam güzel yazmışsında şuan adsense çalışmak akıl karı değil.1 kanal yüzünden adsense komple çöp oluyor.

Tabiki hocam oda var ama bi düşünürsek bu işi yapan milyonlar var tek kanal yüzünden giden kaç kişi var ve güzel bi takip ile bence buda kısıtlanabilir.

Adsense hakkında birazcık soru yağmuruna tuttum özelden sağolsun cevap verdi hepsine :D yedek olarak adsenseden devam edeceğiz sanırsam.

hiçkimseye sizin izlemek istemediğiniz şeyi izletemezsiniz bu hepimiz için geçerli , ben youtubede video alırken yada kanal çekerken öyle kanallar videolar olurduki , onu kopyalamaya utanırdım ! Şimdi benim kendim dahil tavsiyem kanalı açtıgınızda izlenebilicek videolar yaratın ve atın eger gerçekden başarılı olursak ozaman bizi adsensede kabul eder partnerde. biz bir sınavdan geçiyoruz , çok ciddi kayıplar verdik blakis ben aldıgım yaptığım yüzlerce kanalı 1 haftadır siliyorum geri alıyorum ve partnere bağlıyorum , her kanala girişimde bazı kanallarım için kendime , adamlar ne yapsalar yeridir diyip siliyorum şu anda sadece 200 e yakın partner kanalım var ve kanal takipden bakarken kendimle övünüyorum inşallahda hepimiz bu yolda gideriz iyi geceler hepinize.

Her kanala cakin 1 film yine acin gunde 100 kanal baglayin adsenseye tek teliften bisey olmuo nasilsa ;)

Nerden biliyorsun bir güncelleme daha gelmeyeceğini, yakındır tek telifden, tek eşleşendem, dünya engelinden adsense uçurmaları.Yine partner diyorum ben.Ha çok içerik çalışmazsan sabit bulduğun artık ne zaman telif gelecek bildiğin bir içerik bulup çalışırsan kazanırsın.Yani kısacası eskisi gibi ne bulduysanı atamazsın.Eskide kaldı 100,200,300 kanal basayım kırayım paraları durumları.

Bundan sonrada işi bilen,azmi olan kazanır.Çok kişi eminim bu işi bırakacaktır.

Mobil olarak gönderildi.

1 er ay aralıklarla 3 adsensede gümleyince kimse adsensenin keyfini felan almaz adsense kendini düzeltene kadar pişmanlıktır :)

doğansın da var bu işin sıfırlanmak onun için karamsarlıkla bu iş yürüüüümeezzzzz
önce düşünce de rahatlatın kendinizi ondan sonra devam..

Adsenseyi kullanmayı bilene hayat güzel bir tek adsense çalışıyorum. 100 tane kanal var paşa paşa yapıyo ödemeleri :D

adsense de toplu para kazanma gitmesi teliflemi oluyor kanallardan biri kapanıncamı arkadaşlar

bu iş çoluk çocuktan temizlenirse her şey eski si gibi olmasada yinede emek veren herkezi geçindirir bundan sonra herkes bi kanala 500-1000 video atmayıda bırakır kaliteli içerik oluşturmaya bakar ki youtubede buna göz yumar diye düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri