Partner -Adsense ilişkisi hakkında bir soru

doganyldz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaşlar bnenim bnir sorum olucak. BNir kanalım vardı 70k izlenim aldı. Dolarları yanıktı. Hiçbir yere bağlı değildi. Ben onu bir partnere bağladım kazancına bakmak için. Adsense pinmim de yeni geldi malum ve bağlamak istiyorum oraya.
Öncelikle partnerden hemen çıkınca oraya bağlayabilir miyim?
2. olarak da önceki izlenmiş olan 70k lık izlenimin parası kanalda birikmiş midir? Adsenseye yansır mı?

adsenseye kanalı bağladığın andan itibaren paralar geçer.
2. olarak o video ve diğer videolar sanırım partnerden çıkınca ünleme düşer.

ünleme düşmez büyük ihtimal adsenseye baglarsan adsenseye baglı deilken dolar yanıyordu diyorsun

ünleme düşmez fakat o partnere baglamadan önceki 70k nın izlenim parası baya bi yüksek. onun parası adsense kesinleşir mi ?

arkadaşlar zaten cevabı vermiş o para partnerde kalır adsensede kesinleşmez adsenseye bagladıgın günden itibaren adsenseye yansır sadece

kanal 70k olduktan sonra partnere girdin ve 70k olana kadar ki kazançlar partnere mi gelir yoksa adsense bağlayınca adsense mi gelir?

sanırım doğru soru bu :)

arkadaşlar zaten cevabı vermiş o para partnerde kalır adsensede kesinleşmez adsenseye bagladıgın günden itibaren adsenseye yansır sadece

Hocam. videoyu attım doları yaktım. Hiç bnir yere bnaglamadım. 70k izlendi. Sonra partnere bagladım partnerdeyken 20k izlendi. dolar hala yanıyor. Ben partnerden çıkıp adsenseye baglarsam o 20k nın parası partnere gidicek bniliyorum. O 70k nın parası hani normalde kanalda biriken para adsenmseye baglayınca kesinleşiyor ya sonradanj onu soruyorum o para adsensede kesinleşir mi? ve sonradan zaten bnagladıgım günden itibaren kazandırcak kanal onu biliyorum bnana o 70k lık kısım lazım. Teşekkürler

Hocam. videoyu attım doları yaktım. Hiç bnir yere bnaglamadım. 70k izlendi. Sonra partnere bagladım partnerdeyken 20k izlendi. dolar hala yanıyor. Ben partnerden çıkıp adsenseye baglarsam o 20k nın parası partnere gidicek bniliyorum. O 70k nın parası hani normalde kanalda biriken para adsenmseye baglayınca kesinleşiyor ya sonradanj onu soruyorum o para adsensede kesinleşir mi? ve sonradan zaten bnagladıgım günden itibaren kazandırcak kanal onu biliyorum bnana o 70k lık kısım lazım. Teşekkürler

malesef adsense baglı deilken para sana gelmez boşa gitti onlar

malesef adsense baglı deilken para sana gelmez boşa gitti onlar

Hocam fakat normalde bu tür bir olayda mesela 70k izlenmiş bir kanalı adseseye bagladıktan sonra kesinleşmelerde o para yansıyor. Başıma çok kez geldi benim. Hiçbir yere baglı değilşken kazanmaz diye bişey yok yani. Biriken para en sonunda geliyor merak etmeyin.

Hocam fakat normalde bu tür bir olayda mesela 70k izlenmiş bir kanalı adseseye bagladıktan sonra kesinleşmelerde o para yansıyor. Başıma çok kez geldi benim. Hiçbir yere baglı değilşken kazanmaz diye bişey yok yani. Biriken para en sonunda geliyor merak etmeyin.

duyumlar aldım bu şekilde ama siz partnere baglamışsınız kanalı hiç baglamasaydınız partnere olabilirdi o yüzden yansımaz diyorum

Partnerden sonra başınıza gelip ödediyse tamamdır hocam teşekkür ediyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hayır kanalı partnere bağlamamıştım, kafanıza takmayın bağlayın adsenseye kesinleşirse alırsınız yoksa yapacak bişey yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri