Partner ama para kazanma sekmesi var ???

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Y

YtPr

Guest
Arkadaşlar Kanalı Ocakta Açtım Ve Creative Partnerine 28 Ocakta Bağladım.

Ama Kanalda 25 Şubat 2013 Diyor

Benim Anlamadıgım şey Partnerde Para Kazanma Sekmem Var.
+ Kanal Ayarlarında 28 Ocakta Partnere Bağlandıgım Yaziyor
Ama Analytics Ve Kanalın Hakkında Sekmesinde 25 Şubat 2013 Diyor

24 Şubatta 1 Telif Yedim + 26 Şubattada Bi Telif Yedim

Beni Partnerdenmi Attılar ?
Ne Yaptılar Anlamıyorum.

Resimler Aşağıdadır.

İnş Mantıklı bi açıklaması vardır.

eyv3En.png

[MENTION=4779]RenkN[/MENTION]etwork [MENTION=3704]Graphic Designer[/MENTION] [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION]

KPArr8.png

Partnerden Atılmışsam Param Ödenirmi ?
Ödenicekse Ne Zamana Kadar Ödenir ?
(Partnerden Atıldıgım Güne Kadarmı ? Telif Yediğim Güne Kadarmı ? Telif Yediğim Gün Yansıyan Para Mı ? )

Dashboarda Girebiliyorum, Partnerden atılınca dashboarda giriliyormu ?

TEŞEKKÜRLER...

---------- Mesaj saat 12:33:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:21:53 civarında gönderildi. ----------

Kanalı 13 Ocakta Açmışım Cvp Veren Yokmu Dostlar Neler OLUYOR ??

telif gelenekadarki miktarınızı alırsınız 28 ocak dedıgınız tarıh ıse suanda bır ay gecmıs ustunden doğru tarıh yani sizin ikinci resimde gördügunuz katılma tarıhı kanalınızın youtubede olustugu tahir sanırım!!!

telif gelenekadarki miktarınızı alırsınız 28 ocak dedıgınız tarıh ıse suanda bır ay gecmıs ustunden doğru tarıh yani sizin ikinci resimde gördügunuz katılma tarıhı kanalınızın youtubede olustugu tahir sanırım!!!

Nasıl Yani Hocam Anlamadım ?

Telif Gelene Kadarki Parayı Alıcağımdan Eminmisiniz ??

Mesela 24 Şubatta Telif Geldi Ama o Gün Analyticse Yansıan Para 140 Dolar dı

Ama yansımayan ve 24 şubata kadar kazandıgım para 550 dolar

550 mi alıcam ? 140 mı ?

Nasıl Yani Hocam Anlamadım ?

Telif Gelene Kadarki Parayı Alıcağımdan Eminmisiniz ??

Mesela 24 Şubatta Telif Geldi Ama o Gün Analyticse Yansıan Para 140 Dolar dı

Ama yansımayan ve 24 şubata kadar kazandıgım para 550 dolar

550 mi alıcam ? 140 mı ?

kanalınızın ağ dışı kalanakadarki sorunsuz videolarınızın gelirlerinizi ödüyo partneriniz ama çelişkili oluyo daha önce boyle durumlarla karsılastık mesela telif geldiği gün ağ dışı kalan kanalın örnegın 140 doları var onu alıyor evet. ancak bazılarında telıf gelıyor ve kanalında 140 dolar var diyelim 3 gun sonra ağ dışı kalıyor o uc gunluk kazancını bazen oduyor bazen odemıyor daha once karsılastıgımız bır durum bu sız 140 doları kesın alıcaksınız onu net söyleye bilirim zamanı hakkında yorum yapamam ancak. geri kalan mıktarı ise partnerın ne yapıcagını bılemıyorum dedıgım gıbı bazen odedıgını gordum.

kanalınızın ağ dışı kalanakadarki sorunsuz videolarınızın gelirlerinizi ödüyo partneriniz ama çelişkili oluyo daha önce boyle durumlarla karsılastık mesela telif geldiği gün ağ dışı kalan kanalın örnegın 140 doları var onu alıyor evet. ancak bazılarında telıf gelıyor ve kanalında 140 dolar var diyelim 3 gun sonra ağ dışı kalıyor o uc gunluk kazancını bazen oduyor bazen odemıyor daha once karsılastıgımız bır durum bu sız 140 doları kesın alıcaksınız onu net söyleye bilirim zamanı hakkında yorum yapamam ancak. geri kalan mıktarı ise partnerın ne yapıcagını bılemıyorum dedıgım gıbı bazen odedıgını gordum.

anladım hocam teşekkürler.
peki resimlere baktıgımızda ağ dışı oldugum mu görünüyor ?

herhangi bir mail almadım ve dün de bu para kazanma sekmesi yoktu...

şuan ağdasınız ancak buyuk ıhtımal atılıcaksınız.

Şuan Ağda İsem 550 alıcam demek oluyormu hocam ?
benim 140 ve 550 den kastım şu hocam telif geldiği gün yansıyan para 19-20 şubata kadar yansımıstı ama 24 şubata kadar kazandıgım para 550 dolar.
tekrar bi gözden geçirsek :) Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri