Partner Arıyorum

• Kullanıcı asperger25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

asperger25

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Biliyorum forumda bu tarz birçok konu var ancak bilmeyen de konuşuyor bilen de. O yüzden ben okuduğum konulardan kesin kanıya varamadım. Koskoca bir bilgi kirliliğiyle karşılaştım.
Bir kanalım var, içerik spam, telif riski neredeyse %1. Çok eski sayılmaz ama açmıştım öyle bir köşede kalmış. Para kazanması açık hiçbir sıkıntısı yok. İçerik çizgi film ama dediğim gibi telif riski neredeyse yok. Aynı çizgi filmi 6-7 ay önce yükleyip hâlâ üzerinden para kazananları görüyorum. Dedim ki bu kanalı bir networke sokayım. Hem network için hem benim için tehlike arz edecek içerik bulunmamakta. İçeriklerin hepsini özenle seçtim inşallah bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Böyle bir kanal için hangi networkü önerirsiniz ? Yerli veya yabancı farketmez. Ödememi düzenli yapsın, ödeme günü gelince yan yattı çamura battı veya bunun gibi bahaneler uydurmasın yeter.

Zomin forela bunlarda iyidir sıkıntıya sokmadılar beni hiç

Herhangi bir networke girmeni tavsiye etmem yaygın inanışın aksine tecrübelerim bana partnerleri daha fazla kazandırmadığını gösterdi.. Awesomeness TV'ye bir girdim girmez olaydın 3 haftadır çıkmaya uğraşıyorum daha bugün yeni yırtabildim :) Yine de karar senin tabi ama girersende benden sana tavsiye Awesomeness TV'den uzak dur tek kelime ile REZALET.

Zomin forela bunlarda iyidir sıkıntıya sokmadılar beni hiç

Hocam zoomin spamları alıyor mu ?

Herhangi bir networke girmeni tavsiye etmem yaygın inanışın aksine tecrübelerim bana partnerleri daha fazla kazandırmadığını gösterdi.. Awesomeness TV'ye bir girdim girmez olaydın 3 haftadır çıkmaya uğraşıyorum daha bugün yeni yırtabildim :) Yine de karar senin tabi ama girersende benden sana tavsiye Awesomeness TV'den uzak dur tek kelime ile REZALET.

Durumu şöyle anlatayım elimde patlamalık videolar var ancak adsense adam gibi seo desteği sağlamadığı için istediğim hite ulaşamıyorum. Partnere girince direk ilk sayfada çıkıyorsun onun için bana partner lazım. Patlamalık videolar boş boş yatacağına hem ben kazanırım hem partner kazanır mantığı...

YTR den yanıt gelmedi konu güncel arkadaşlar ne önerirsiniz ?

ytr diyorlar ama bilmiyorum.quizgroup,zoomin,forela gibi partnerler ödeme kesin yapıyorlar.cnation ve awesomeness düşünme derim.

Life network nasıl arkadaşlar? fazladan konu açmak istemedim benimde kafam karışık hangi partnere soksam diye

Ben zoominle çalısıyorum zoomin bloke koymaya başladı haberin olsun benim spam kanallar 5 aydır açık kapanmadı ancak parama bloke koydular çok yüklü....

Konu Dışı: Hocam başlığa bakıyorum da başka forum sitelerinde olsaydı çok yanlış anlaşılacaktı :D :D

Life network nasıl arkadaşlar? fazladan konu açmak istemedim benimde kafam karışık hangi partnere soksam diye

yarı ytr yarı life birkaç tane de keyiflik freedom içine vine haber falan atmalık .d

içeriğinin düşük kalitede olduğu ve nispeten iyi partnerler bunlar..benim de hepsi bunlarla.

Bende çizgifilm çalışıyorum 3 aydır telif hakkı sorunu yok bu ay zoomin.tv'ye bağladım kazançlar süper son 3 gün günde 50 $ kazanıyorum 14-16 bin izlenime :)

Bende çizgifilm çalışıyorum 3 aydır telif hakkı sorunu yok bu ay zoomin.tv'ye bağladım kazançlar süper son 3 gün günde 50 $ kazanıyorum 14-16 bin izlenime :)

oba çok iyi
etiket falan dün açılan konu giibi ekstra bişeyler katıyo musun yoksa tamamen partnerle ilgili mi

oba çok iyi
etiket falan dün açılan konu giibi ekstra bişeyler katıyo musun yoksa tamamen partnerle ilgili mi

3-4 niche etiket katıyorum ama her videoma değil arada sırada katkısı var mı bilmem.
VUSIO Hubundan Başvurmanı Öneririm Beni 1,5 Saat İçinde Kabul Ettiler ; https://www.facebook.com/vusiotv
Belki gözden kaçmışımdır ama yinede denemekte fayda var %25 kesintileri var.

başlığı dışardan gelip gören siteyi başka bişey zannedecek :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri