Partner çalışan var mı? Güncel

• Kullanıcı Spor Servisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar quiz ve mn gibi partnerlere kanal bağlayan var mı? Şu an elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum. Siz neler yapıyorsunuz? İkinci bir adsense açtım ama risk alıp kanal sayımı çok arttıramıyorum.

hocam partnerler bitti gibi bir şey ya da ben beceremiyorum orasını bilemem. Bundan sonra az kanal çok adsense olacak gibi duruyor.

Mn ye bagladıgınım kanallar teker teker atılır quizinde hali ortada zaten bekliyoruz bakalım nereye kadar bekleyeceksek

Mn ye bagladıgınım kanallar teker teker atılır quizinde hali ortada zaten bekliyoruz bakalım nereye kadar bekleyeceksek

quiz kapanmayanı ödüyor mu hocam yoksa kanalları atıyor mu hala?

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------

hocam partnerler bitti gibi bir şey ya da ben beceremiyorum orasını bilemem. Bundan sonra az kanal çok adsense olacak gibi duruyor.

çoktan kasıt nedir hocam ?

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] Ben hala quizle çalışıyorum (dilimi ısırayım) yeni yaptığım hiç kanal atılmadı ağustos ayında.

Bu saatten sonra partnerlere güvenmek sıkıntı zaten spam kabul eden pek kalmadı alanların da sözüne pek güvenmemek lazım sonu quizdeki gibi bitebilir.

quiz kapanmayanı ödüyor mu hocam yoksa kanalları atıyor mu hala?

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------

çoktan kasıt nedir hocam ?

çoktan kasıt birden fazla adsenseye kanalları böl. Mesela 5 tane adsense olsun elinde hepsine 10 kanal bağlasan 50 kanal eder.

çok kanal basma devri partnerle bitti,artık az öz kanal ve adsenseyle devam..

şimdi yazan olur cevap olarak,yt daha yeni başlıyor diye-bitmediki başlasın :D

Arkadaşlar quiz ve mn gibi partnerlere kanal bağlayan var mı? Şu an elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum. Siz neler yapıyorsunuz? İkinci bir adsense açtım ama risk alıp kanal sayımı çok arttıramıyorum.

Hocam iki yılda atmadigim mesajı son iki ayda attım full bostayim su anda beklemedeyim
Konuyuda takip ediyorum inşallah duzelticez

hocam bende bomboş duruyorum piyasadaki tüm partnerlere kanal soktum 5 gün içinde bayası attı hatta mn ye kanal soktum mn beni 10 saniyede attı :D mn ile bidaha hayatta çalışman ..

Ne partner bitti ne adsense bence sadce biraz dha dikkatlı olucaz olay bu kadr anlayan anladı ;)

Partner attıktan sonra ödemedikten sonra nası partner çalışacağız?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bnm atılmadı ama cevremden atılan oldu bya nasıl calştklarını biliyrm herksn ne kdr kanalı oldgnu gunde kactane yptklrını temiz calışılırsa gercekten emek vererek bu iş yapılır

Ama tabi quız bse ypmıyo demiyorm tbiki yaptgı şeler var ama bi şekilde göze batmadan yine kazanılabilcgni biliyrm en azından %80 bnm elimde diye düşünüyrm bunu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri