Partner Çalışırken parayı sorunsuz alabilmenin yolu

• Kullanıcı laincest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Arkadaşlar partner calışıyorum benim sormak isdegim şu actıgım her kanal ilk yükleme yaptıgım gün 60-70 dolar getiriyor sonraki günler artıyor

Telifli videolarda çalışıyorum bir kanalı en fazla 3 gün tutmak istiyorum 3 gün sonra kanalı silip yeni kanallar acıp aynı şekilde onuda 3 gün sonra silmek istiyorum şimdi sormak istedigim bu kanalları bu videoları silsem kanalı kapatsam sorunsuz ödeme alırmıyım yoksa videoları lisde dışı yapıp ödeme alana kadar kanalları bekletsem mi ödemeyi sorunsuz alırım yorumlarınız için teşekkürler

Arkadaşlar partner calışıyorum benim sormak isdegim şu actıgım her kanal ilk yükleme yaptıgım gün 60-70 dolar getiriyor sonraki günler artıyor

Telifli videolarda çalışıyorum bir kanalı en fazla 3 gün tutmak istiyorum 3 gün sonra kanalı silip yeni kanallar acıp aynı şekilde onuda 3 gün sonra silmek istiyorum şimdi sormak istedigim bu kanalları bu videoları silsem kanalı kapatsam sorunsuz ödeme alırmıyım yoksa videoları lisde dışı yapıp ödeme alana kadar kanalları bekletsem mi ödemeyi sorunsuz alırım yorumlarınız için teşekkürler

bunu bende merak ettim ? bilen varmı

Bende merak ettim aynen ?

Videoları silerseniz kazancı alırsınız liste dışı falan yapmayın riske atmayın parayı direk silin videoları.

Kanalı neden siliyorsunuz onu anlamadım bırakın kapanana kadar dursun ne getirirse kârdır. Kanalınız kapanmadan yedeğini açın böyle bir sirkülasyon şeklinde devam edebilirsiniz. Ben teliften ve spamdan kapanan kanallarımın ödemesini Life'dan alıyorum diğerlerini bilmiyorum. Kendinizin kapatmanızın mantığı nedir onu anlamıyorum.

Kanalı neden siliyorsunuz onu anlamadım bırakın kapanana kadar dursun ne getirirse kârdır. Kanalınız kapanmadan yedeğini açın böyle bir sirkülasyon şeklinde devam edebilirsiniz. Ben teliften ve spamdan kapanan kanallarımın ödemesini Life'dan alıyorum diğerlerini bilmiyorum. Kendinizin kapatmanızın mantığı nedir onu anlamıyorum.

Kanalın teliften kapanması ve parayı alamama korkusu olabilir mi?

Aynen öyle kapatmadan önce yeni kanalı zaten en başa getiriyorum bunu yapabilmek varken riske atmanın anlamı yok diye düşünüyorum birde nations la bulaşmışdım bu işe 1000 üzerine ödeme yapmıyorlarmıs gördügüm kadarıyla 1000 üzerinde ödeme alamayanlar varken 1 ay boyunca tutup 5 haneli ödeme beklemek biraz sacma olur sanırım bu yüzden gecmemek sınırda kalmak iyidir ha garantimi o parayı bile alabilecekmiyim ondan da emin degilim deneme yanılma yöntemi diyelim o güne geldigimizde görecegiz

Valla ben gmaili silmiştim yine de ödeme yaptılar paypala 33 dolar

Bana ödeme yapacaklarsa pc yi bile silmeye razıyım bırak kanalı :)

Son düzenleme:
Aynen öyle kapatmadan önce yeni kanalı zaten en başa getiriyorum bunu yapabilmek varken riske atmanın anlamı yok diye düşünüyorum birde nations la bulaşmışdım bu işe 1000 üzerine ödeme yapmıyorlarmıs gördügüm kadarıyla 1000 üzerinde ödeme alamayanlar varken 1 ay boyunca tutup 5 haneli ödeme beklemek biraz sacma olur sanırım bu yüzden gecmemek sınırda kalmak iyidir ha garantimi o parayı bile alabilecekmiyim ondan da emin degilim deneme yanılma yöntemi diyelim o güne geldigimizde görecegiz

Hocam 1 ay da beş hane yapabiliyorsan adsensede yapsana ne uğraşıyosun partnerle 1 adsenseye 1 kanal bağla para kazanma gidene kadar yada kanal kapanana kadar devam et.

Life ve Quiz teliften, spamdan kapansa bile normalde ödeme yapıyor

hocam yeni başladım bu işe senelerce gecmişim yok malasef hangi partner saglam degil bilmiyordum 2 ay önce başladım film ile teliflerden sıkıldım bırakdım gittim bir lira kazanmadan 2 hafta önce tekrar geldim bakdım her tarafda nations konuları nations ile başladım başlamaz olaydım

Spam çalışıyorsan parayı sorunsuz alabilme gibi bir durumun olmaz.

Gelsin farketmez ki yeni kanal açıp devam edersin 3 4 adsense olsa elinde bence çok rahat yeter.

Adsensede alınan telifler adsense hesabını etkilemiyormu hocam ? çünü adsense calışmadıgım için bilmiyorum önceki mesajımda da belirttigim gibi youtubeyle uzun bir gecmişim yok

Spam çalışıyorsan parayı sorunsuz alabilme gibi bir durumun olmaz.

Bu forumda kac kişi özgün çalışıyorki spam çalışıpda parasını takır takır alan eminimki cok kişi vardır riski en aza indirebilmekdir amacım zaten sorun yaşayacagımı bende biliyorum malasef

Son düzenleme:
Adsensede alınan telifler adsense hesabını etkilemiyormu hocam ? çünü adsense calışmadıgım için bilmiyorum önceki mesajımda da belirttigim gibi youtubeyle uzun bir gecmişim yok

Bu forumda kac kişi özgün çalışıyorki spam çalışıpda parasını takır takır alana eminimki cok kişi vardır riski en aza indirebilmekdir amacım zaten sorun yaşayacagımı bende biliyorum malasef

Yok hocam sorun olmaz istediği kadar telif gelsin şuana kadar sorun olmadı ilerde olur mu bilinmez.

Bu forumda kac kişi özgün çalışıyorki spam çalışıpda parasını takır takır alana eminimki cok kişi vardır riski en aza indirebilmekdir amacım zaten sorun yaşayacagımı bende biliyorum malasef

abi o alanlarda emin ol neden alabildiğini bilmiyor, şanstan alıyor başka bir şey değil.

Hiç bir şey den anlamayan adam senden daha çok kazanabiliyor videoları atıyor öylesine tutuyor vs. falan filan

Bu işlerde şans çok önemli abi.

abi o alanlarda emin ol neden alabildiğini bilmiyor, şanstan alıyor başka bir şey değil.

Hiç bir şey den anlamayan adam senden daha çok kazanabiliyor videoları atıyor öylesine tutuyor vs. falan filan

Bu işlerde şans çok önemli abi.

Şans payı vardır hocam dogru ama zanletmiyorumki sade şans deneme yanılma yöntemidir adamlar yöntemini gayet güzel bir şekilde bulmuştur ve alıyordur şansda bir yere kadar cünkü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri