Partner hakkinda

• Kullanıcı baysihir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

baysihir

Yasaklanmış
Doğru yerdeki bilmiyorum ama bir iki soru soracağım

1.mn sokmayı düşünüyorum, kanalları adsense kabul etmiyor başvurumu :D mn hoş geldi bana boş kanal alıyor demi alması ne kadar sürüyor?

2. Her kanal için farklı paypal adresi vericem demi ?

3. Mn genelde film paylaşım yapcam sıkıntı olurmu ?

Yeniyim ve forumdakileri okudum her kafadan başka ses çıkmış ortak karara varmadan. Cevap verin sorulara devam etcem

1-)en geç yarın yollar.
2-)Hayır tek paypal yeterli
3-)mnye güven olmaz öderde ödemeyebilirde

Boş kanal alan başka neler var ? Her kanal için aynı e postayı gircem sorun olmazmi

---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 16:54 ----------

Cevap verseniz kanal sokcam :(

Boş kanal alan başka neler var ? Her kanal için aynı e postayı gircem sorun olmazmi

---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 16:54 ----------

Cevap verseniz kanal sokcam :(

her kanal için aynı paypal adresini girmeniz sıkıntı çıkarmaz hocam

boş kanal alan bir sürü konu var partner konularına bakarsanız hepsini görebilirsiniz

boş kanal alan bir sürü konu var partner konularına bakarsanız hepsini görebilirsiniz

mn önerildi işte fakat şimdide ödemez deniyor her kafadan başka ses yani. sizin önericeginiz boş alan varmı peki

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

yokmu cevap yahu

1-)en geç yarın yollar.
2-)Hayır tek paypal yeterli
3-)mnye güven olmaz öderde ödemeyebilirde

benimde partner konusunda bir sorum var hocam cevaplarsanız sevinirim simdi ornek veriyorum adsensede 5 kanalı 1 adsenseye bağlıyorduk tüm izlenim, tıklar ve kazanclar birleşiyordu partnerde bunu sağlayabiliyor muyuz ? bende yeni MN geçiş yaptım da bu konuda bilgi bulamadım quizde aynı dashboarda bağlanıyor sanırım boyle bir konu okudum MN da boyle bır sey söz konusu mu?

mn önerildi işte fakat şimdide ödemez deniyor her kafadan başka ses yani. sizin önericeginiz boş alan varmı peki

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

yokmu cevap yahu

önericeğim partner quiz ve life hocam şuan benim en sağlamı onlar duruyo onlarda boş kanalı almıyo ama

önericeğim partner quiz ve life hocam şuan benim en sağlamı onlar duruyo onlarda boş kanalı almıyo ama

Sağlam diye diye 2 ayda 15k abonesi oldu quizin ödeme günleri karın ağrısı yaşıyoruz. :) Herkese quiz demeyin artık lütfen ya. Zaten işi bilen adam gelip hangi partner diye konu acmaz. Eşşşek kadar partner bölümü var forumda acsın baksın tek tek biz öyle yaptık en azından. İşi bilmeyen kullanıcılar sayesinde bir çok partner gözünü actı blokeydi kanalları atmaydı artık sıkıldık anlayacagınız.

Sağlam diye diye 2 ayda 15k abonesi oldu quizin ödeme günleri karın ağrısı yaşıyoruz. :) Herkese quiz demeyin artık lütfen ya.

bunu Quiz düşünsün hocam :) Büyümeyi kaldıramayacaklarsa suç onların :) ben doğru bilgiyi paylaşmaya çalışıyorum . bilmeyen kişilere doğru bilgi vermek bana keyif veriyor kendi araştırdığım sorularımın cevaplarını aradıgım zamanlar geliyo aklıma :)

bunu Quiz düşünsün hocam :) Büyümeyi kaldıramayacaklarsa suç onların :) ben doğru bilgiyi paylaşmaya çalışıyorum . bilmeyen kişilere doğru bilgi vermek bana keyif veriyor kendi araştırdığım sorularımın cevaplarını aradıgım zamanlar geliyo aklıma :)

Hocam biz o quiz'lere gelene kadar çok badereler atlattık yalnız bunu kacırıyorsun. :) Ödemelerimize blokeler kondu kanallarımız atıldı nihayetinde dogru yere aracı parkettik bu defa da 10 bin arac kapasiteli yere 50 bin arac sokmaya calısıyoruz. Yani aslında bazen bırakacaksınız bireyi kendi halini o çıkacak işin içinden. Senin yaptıgın dogru ya da yalnış sorun değil. Sen o adama dogru bir şey yaptıgını sanıyorken belki de bize kötülük ediyorsundur kim bilir. Saygılar..

Bos kanal diyorsan freedom oneririm 2k yaparim diyorsan life tek gecerim gozumde en saglami o bircok kez odeme aldim

Hocam biz o quiz'lere gelene kadar çok badereler atlattık yalnız bunu kacırıyorsun. :) Ödemelerimize blokeler kondu kanallarımız atıldı nihayetinde dogru yere aracı parkettik bu defa da 10 bin arac kapasiteli yere 50 bin arac sokmaya calısıyoruz. Yani aslında bazen bırakacaksınız bireyi kendi halini o çıkacak işin içinden. Senin yaptıgın dogru ya da yalnış sorun değil. Sen o adama dogru bir şey yaptıgını sanıyorken belki de bize kötülük ediyorsundur kim bilir. Saygılar..

işte sizinde söylediğiniz gibi emekleriniz boşa gitmiş yanlış seçimler yzünden . bende insanların emekleri boşa gitmesin emeklerinin karşılığını alsın diye bilgim dahilinde doğru yere yönlendiriyorum. :) ayrıca quiz bir otopark ise araç kapasitesi sayısını hiçbirimiz tahmin edemeyiz ama sıkışabildiğimiz kadar sıkışırız hocam . doğru bir bilgi verirken belki yaptığım şey başkalarına zarar verebilir kısmı bakış açısı siz öyle düşünüyor olabilirsiniz. saygılar

Sağlam diye diye 2 ayda 15k abonesi oldu quizin ödeme günleri karın ağrısı yaşıyoruz. :) Herkese quiz demeyin artık lütfen ya. Zaten işi bilen adam gelip hangi partner diye konu acmaz. Eşşşek kadar partner bölümü var forumda acsın baksın tek tek biz öyle yaptık en azından. İşi bilmeyen kullanıcılar sayesinde bir çok partner gözünü actı blokeydi kanalları atmaydı artık sıkıldık anlayacagınız.

Konuyu baştan sona okumadan işi bilmeyen muamelesi çekme bana. Forumda bu bölümün amacı ne soru sormak demi cevabın yoksa soruya gelipte post kasma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri