Partner için imacros kodu lazım.

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda onlarca konu var hepsini denedim yok işe yaramıyor hiç biri. Partner için olan daha bulamadım.

Bir tanesini deniyorum aynen şöyledir kodlar.

Kod:
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=0.6
'URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle
WAIT SECONDS=0.6
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=A ATTR=TXT:Para<SP>kazanma
TAG POS=4 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=5 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=6 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=10:00
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet
WAIT SECONDS=1.2
BACK

'ByEdGe

Bu kod çok iyi çalışıyor ama değişiklikleri kaydet butonu pasif kalıyor her daim. O yüzden kayıt edemeden çıkıyor program. Bu değişiklikleri kaydet butonunu nasıl aktif hale getirebilirim. Video ortası sayıları değişmesine rağmen pasif kalıyor çok ilginç.

Lütfen artık şu sorunu birisi çözsün. 1000'den fazla video bekliyor 30 tanesini 3-4 dakika da falan yapıyorum da eziyet resmen.

SORUN ÇÖZÜLDÜ. PARTNER İÇİN KODLAR

Kod:
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=2
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Para<SP>kazanma
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:long_ads_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:preroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT= 7:00,14:00,21:00,28:00
TAG POS=1 TYPE=LABEL FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=TXT:Gösterim<SP>sonrası<SP>reklamları<SP>göster
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:postroll_checkbox CONTENT=YES
WAIT SECONDS=2
BACK

Son düzenleme:
Ben bununla quiz partnerli kanala 150 videoya girdim 10 dk sürmedi.

Kod:
VERSION BUILD=10022823
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=0.6
WAIT SECONDS=0.6
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=7:40,14:12
TAG POS=3 TYPE=SPAN FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=CLASS:yt-uix-form-input-checkbox-container<SP>
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:postroll_checkbox CONTENT=YES
WAIT SECONDS=1.2
BACK

Ben bununla quiz partnerli kanala 150 videoya girdim 10 dk sürmedi.

Çok sağ ol hocam. Hemen deniyorum sonuçları paylaşırım.

Edit: Maalesef olmadı. Tek video denerken oldu ama loop u 3 yaptım. Yine değişiklikleri kaydet butonu pasif....:((

Acaba bende mi sorun var anlamıyorum. Değişiklikleri kaydet butonu neden pasif kalır ki ya.

Ustteki kodda degisiklerokaydet kisimlarini degisiklerikaydet olarak degistirin :)

Telefonla yazdim bagzi karakterler cikmadi pcye gecince duzenlerim

TAB T=1
TAG POS=7 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:yt-uix-form-input-checkbox-element&&TXT:
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:instream CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:long_ads_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:preroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=8:15,16:02,24:03,32:06,40:11,48:17,56:01
TAG POS=11 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:yt-uix-form-input-checkbox-element&&TXT:
TAG POS=6 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Küçük<SP>resim<SP>olarak<SP>ayarla
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet

bende bu kodlarla tek tek yapıyorum.video düzenlemeleri yeni sekmelerde açıp tek tek basıyorum.kodda resim değiştirmede ekli ondan fazla bir satır var.

başlangıcını gece deneyerek bulacağım umarım.kanal açıp deneme yapacağım.bulursam yazarım.

Çok sağ ol hocam. Hemen deniyorum sonuçları paylaşırım.

Edit: Maalesef olmadı. Tek video denerken oldu ama loop u 3 yaptım. Yine değişiklikleri kaydet butonu pasif....:((

Acaba bende mi sorun var anlamıyorum. Değişiklikleri kaydet butonu neden pasif kalır ki ya.

IE icin olan imacros ile benim kod sorunsuz. 150 videoya girdi hic hata yapmadi.

Ustteki kodda degisiklerokaydet kisimlarini degisiklerikaydet olarak degistirin :)

Telefonla yazdim bagzi karakterler cikmadi pcye gecince duzenlerim

Değiştirdim sonuç olumsuz. Hocam o butonu tıklıyor görüyorum ama o buton hep pasif kalıyor.

Ben elle düzenle derken o buton aktif olarak başlıyor ama imacros yapmaya çalışırken o aktiflik direk pasifleşiyor Hiç bir anlam veremedim.

IE icin olan imacros ile benim kod sorunsuz. 150 videoya girdi hic hata yapmadi.

IE'de deniyorum hemen.

Buton yine pasif. Yine olmadı (

bende bu kodlarla tek tek yapıyorum.video düzenlemeleri yeni sekmelerde açıp tek tek basıyorum.kodda resim değiştirmede ekli ondan fazla bir satır var.

başlangıcını gece deneyerek bulacağım umarım.kanal açıp deneme yapacağım.bulursam yazarım.

Hocam bizim bu kodlar öyle değil. Geliyorsun video yöneticisine otomatik olarak 30 tanesini kendi değiştiriyor o video düzenleme panelini de kendi açıyor. Senin koduna extra video düzenleme kodu ekleyim bakarsın olur :))

Son düzenleme:
[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] pm attım.. Yardımcı olmaya çalışayım.. Bazı yaşadığım şeyler yüzünden artık birşey paylaşasım gelmiyor bu forumda..

Hocam bizim bu kodlar öyle değil. Geliyorsun video yöneticisine otomatik olarak 30 tanesini kendi değiştiriyor o video düzenleme panelini de kendi açıyor. Senin koduna extra video düzenleme kodu ekleyim bakarsın olur :))
biliyorum.bende o kodu yaratamadıgımdan bununla idare ediyorum

Alın Benden size hediye olsun :)

TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=2
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=kendi reklam saatlerinizi girin buraya
TAG POS=1 TYPE=LABEL FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=TXT:Gösterim<SP>sonrası<SP>reklamları<SP>göster
WAIT SECONDS=2
BACK

YAPTIM ARKADAŞLAR YAPTIMMMMMM :))) DARALLL ARKADAŞIN VERDİĞİ KODLAR İLE ELİMDEKİ KODLARI BİRLEŞTİRDİM VE YAPTIM :))))))

Resimi değiştirme kodu ekledim fazladan böyle yapınca değişiklikleri kaydet butonu aktifleşti. Ama benim kendi özel resimlerim vardı :)) Bu yüzden bu da işime yaramadı ) Ama [MENTION=12033]daralll[/MENTION] isterse diye yazıyorum

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] abi sadece video yöneticisini aç ve play loop'u 30 (30 video için) yapıp keyfine bak..
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam simge çıkmış code içinde tekrar paylaşırım böyle kod hata verir.

Kod:
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=1.6
WAIT SECONDS=1.6
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=A ATTR=TXT:Para<SP>kazanma
TAG POS=4 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=5 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=6 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=49:00
WAIT SECONDS=1.2
TAG POS=6 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Küçük<SP>resim<SP>olarak<SP>ayarla
WAIT SECONDS=2.6
BACK

'ByEdGe

[MENTION=15160]Abmuhh[/MENTION] hocam deniyorum inşallah bu işimi görür ya :)

Son düzenleme:

Ya sonunda ya keşke kod yazma bilgim olsa. Benim kodun üstüne gösterim sonrası reklamları açmayı eklemişsin ve böylece butonun pasiflik hatasını geçmişsin. Benim aklımda da kategori değiştirme vardı ama kod yazamadım. Hocam süpersin. Allah razı olsun.

ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER. Ya hiç ümidim yoktu yardımıma koştunuz. Sağ olun var olun.

Birisinin 30 video düzenledikten sonra otomatik sayfa değiştirme kodunu yazm... Şaka şaka yeter bu :)

TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=2
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=kendi reklam saatlerinizi girin buraya
WAIT SECONDS=2
BACK

gülücük falan çıkmıs kod kısmında :) hata yapmayayım dıye kendım ellemedım kodu güzel verebilir misiniz ? partnerli kanalda çift reklam açmak için bir de kullanılıyor değil mi bu kod hatam yok ?

gülücük falan çıkmıs kod kısmında :) hata yapmayayım dıye kendım ellemedım kodu güzel verebilir misiniz ? partnerli kanalda çift reklam açmak için bir de kullanılıyor değil mi bu kod hatam yok ?

Kod:
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=2
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=5:30,11:00,16:30
WAIT SECONDS=2
BACK

Hocam kodlar video ortası reklam açmak ve değiştirmek için. Başka bir amaca hizmet etmiyor :) Ama en büyük amaca hizmet ediyor aslen =)

bu kodları yazmayı bilmeye gerek yok.ne yapmak istiyorsan rec-record yapıp sayfada işlemleri yapıyorsun.imacros her tıkını koda döküyor ve en son durdurup kaydediyorsun.kaydettiğine her tıkladığında aynısını yapıyor işte.

bu kodları yazmayı bilmeye gerek yok.ne yapmak istiyorsan rec-record yapıp sayfada işlemleri yapıyorsun.imacros her tıkını koda döküyor ve en son durdurup kaydediyorsun.kaydettiğine her tıkladığında aynısını yapıyor işte.

Hadi ya. Öyle mi ? Bende bir ton site araştırdım kod yazmak için ) Demek bu kadar basitti. Valla çok iyiymiş. Teşekkür ederim. Şuan tüm sorunlarım hallolduğu için gerek duymuyorum ama ileride çok işime yarar.

nasıl yapıldığını bana gösterecek var mı? kod dalan bilmiyorum napıyoruz?

nasıl yapıldığını bana gösterecek var mı? kod dalan bilmiyorum napıyoruz?
anlatıldı
Not: Kodu sağlıklı çalıştırabilmeniz için youtube dil ayarlarınızı Türkçe yapın lütfen..

Konuyla ilgli düzenlemeler

Makro kurulum ve kullanımı

iMacros'u kullanabilmeniz için öncelikle Firefox eklentisini adresinden indirip kurmanız gereklidir.Eklentiyi firefox tarayıcınıza kurduktan sonra tarayıcınızın sağ
üst köşesinden iMacros ikonuna tıklayıp eklentiyi çalıştırın.Ekletiyi açtıktan sonra " rec " tabına basarak " record " butonuna tıklayın ve basit bir makro yapın böylece eliniz alışmış olur( Örneğin sık kullandığınız bir gmail hesabınıza giriş çıkış yapabilirsiniz ) Makro yapma işleminiz bittiğinde " stop " tuşuna basın.Makronuzun " #Current.iim " şeklinde kaydedildiğini göreceksiniz.

Önemli Not: Arkadaşlar firefox'un diğer versiyonları için birşey diyemiyorum ben 23.0 versiyonunu stabil olarak kullanıyorum.. Lütfen bunada dikkat edin..

Şimdi gelelim benim yazdığım makroyu nasıl kullanacağınıza.. En basit yoluya " #Current.iim " şeklinde oluşan makro dosyasına sağ tıklayıp " edit " deyin ve aşağıda verdiğim kodu kopyalayıp yapıştırın ve kayededin..Bu işlem bittikten sonra youtube video yöneticisi kısmında gelin.. Daha sonra makronun " play " tabına basın " repeat macro " kısmını da 1 ile 30 aralığı yapın ve " play loop " tuşuna basın makro çalışmaya başlayacak ilk 30 videonuzu baştan aşağıya tarayarak video ortası reklamlarını basacaktır.. Elimden geldiğince kullanımını anlatmaya çalıştım kafanıza takılan soruları konuya yazabilirsiniz kolay gelsin arkadaşlar..

[/CODE]

[MENTION=18948]şıvanştayger[/MENTION] dalan kim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri