Partner için normalmi?

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Sizce bu normalmi?

s6c3f.png

sizin partnerlik awesomeness mı öyleyse normal herkeste aynı.Bazıları bir şekilde 1k ya 4-5 dolar kazanıyorlar ama nasıl kazandıklarını söylemiyorlar

sizin partnerlik awesomeness mı öyleyse normal herkeste aynı.Bazıları bir şekilde 1k ya 4-5 dolar kazanıyorlar ama nasıl kazandıklarını söylemiyorlar

çünkü o taktiği söylemeleri kendilerinin kazançlarının düşmesi demek bunu da kimse istemez.

Aynı şekilde çok kazandıran kategoriler, verim alınan etiketler, uygulanan taktikleri de çoğu kişi söylemez kazancının düşmesini istemeyen. Bende istemem düşmesinin kazancımın. O yüzden hiç bir şey de kazancımı düşürecek paylaşmam.:eek: Bu kadar basit.

Bu bilgi cimriliği değil, aksine zekiciliktir.

Adamlar o taktiği deneye yanıla buluyorlar.

Senin gibilerde armut piş ağzıma düş diyor. Oldu başka bir şey ister misin :D Adsense hesaplarını da versinler istersen sana :D :D

Sanki biz farklı konularda yardımlar etmiyoruz bu sanal alemde.

Ayrıca adsense hesabına ihtiyacım yok kazancımda diğer kanallarımda gayet iyi. Ve yazdığınıza dikkat ederek yazın. İyi forumlar.

Sanki biz farklı konularda yardımlar etmiyoruz bu sanal alemde.

Ayrıca adsense hesabına ihtiyacım yok kazancımda diğer kanallarımda gayet iyi. Ve yazdığınıza dikkat ederek yazın. İyi forumlar.

hayırdır yazdıklarım da ne varmış :)

Sorduk mu kazancını ????

Banane kazancından :D

kaç günlük bu rapor o da önemli.ama uzun süreli raporsa düşük

çünkü o taktiği söylemeleri kendilerinin kazançlarının düşmesi demek bunu da kimse istemez.

Aynı şekilde çok kazandıran kategoriler, verim alınan etiketler, uygulanan taktikleri de çoğu kişi söylemez kazancının düşmesini istemeyen. Bende istemem düşmesinin kazancımın. O yüzden hiç bir şey de kazancımı düşürecek paylaşmam.:eek: Bu kadar basit.

Bu bilgi cimriliği değil, aksine zekiciliktir.

Kazancın düşer mi ? İyi misin sen bu söylediğinde ne mantık var ne de bilgi.Taktiği bilenler zaten şu e kitabı satarak alan onlarca kişyie açıklamış olucaklar.Milyonlarca üyeye sahip sitede 1000 kişi o taktiği bilse kazancın düşer mi sanıyorsun

Kazancın düşer mi ? İyi misin sen bu söylediğinde ne mantık var ne de bilgi.Taktiği bilenler zaten şu e kitabı satarak alan onlarca kişyie açıklamış olucaklar.Milyonlarca üyeye sahip sitede 1000 kişi o taktiği bilse kazancın düşer mi sanıyorsun

sen öyle sanmaya devam et dostum.

Benim mesajımı anlayan anlar ;)

sen öyle sanmaya devam et dostum.

Benim mesajımı anlayan anlar ;)

Ben gayet iyi biliyorum sen merak etme.Yazdığım gibi zaten o taktiği arkadaşlar e kitaba yazdılar yani millete veriyorlar kimsenin kazancının felan da düşeceği yok bilip bilmeden arkadaşı yanlış yönlendirme.Ne bu cool havalar göz kırpmalar felan :D :D

Ne taktiği arkadaş; kaliteli video, düzgün etiket ve açıklama, sosyal medya ile abone ve izlenim arttırma, güncel video yükleyerek gelir arttırılabilir.Başkaca hayalet taktikler aramaya gerek yok, iş kalitede biter. Ayrıca defalarca anlatmamıza rağmen hala 1k ya 4-5 usd alıyor deniliyor, arkadaşım o 1k video izlenim sayısı değil, Para kazandıran video izlenim sayısıdır.Yani analyticste şimdi 30k izlenim varsa 30*5=150 usd alınmıyor.Burada para kazandıran 20k gösterim olsa 20*5=100usd bu paranın da yarıya yakınını youtube kesiyor kalsın 60 usd.Yüzde otuzunu da partner alınca kalıyor 40-45 usd. Selametle.

Ne taktiği arkadaş; kaliteli video, düzgün etiket ve açıklama, sosyal medya ile abone ve izlenim arttırma, güncel video yükleyerek gelir arttırılabilir.Başkaca hayalet taktikler aramaya gerek yok, iş kalitede biter. Ayrıca defalarca anlatmamıza rağmen hala 1k ya 4-5 usd alıyor deniliyor, arkadaşım o 1k video izlenim sayısı değil, Para kazandıran video izlenim sayısıdır.Yani analyticste şimdi 30k izlenim varsa 30*5=150 usd alınmıyor.Burada para kazandıran 20k gösterim olsa 20*5=100usd bu paranın da yarıya yakınını youtube kesiyor kalsın 60 usd.Yüzde otuzunu da partner alınca kalıyor 40-45 usd. Selametle.

1kya 4 dolar dediğime zaten mobil izlenimler de dahil yani 1k izlenimin %30su mobilse geriye kalan %70lik dilimden 4 dolar kazanıyor bu işe başlamamı sağlayan arkadaş ve forumdan bir çok kişi 1k gösterime 6-7 dolar alıyor ben sslerine kar gördüm konuya post atanlarda zaten oldu.Şu e kitap çıkaran admin e kitabına bu taktiği eklemiş hocam 1kya 0,40 cent alan adam 6 dolara çıkarmış yani herşeyin bir püf noktası olduğu gibi bunun da var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri