Partner imza gelmeden önce...

keremoflu

Kayıtlı Üye
Bir kanala video yükleyecektim, sayfa yeniledim spamdan gitti :D

Başka bir kanal daha var boşta, ancak daha imzası gelmedi.

Bir video yüklemem lazım. Şimdi ben bir şeyler kazansam o kanaldan, imzalanmadığı için haneye eklenmez mi, yoksa eklenir mi?

Son düzenleme:
Bir kanal video yükleyecektim, sayfa yeniledim spamdan gitti :D

Başka bir kanal daha var boşta, ancak daha imzası gelmedi.

Bir video yüklemem lazım. Şimdi ben bir şeyler kazansam o kanaldan, imzalanmadığı için haneye eklenmez mi, yoksa eklenir mi?

Aynı durumdayım , konu takıp ...
Hatta ben vıdeoları yukledım de , sözlesme gelır ınsallah dıye beklıyorum ...

Sayfayı yenileyince spamdan gitmeside büyük acı keşke şu f5 tuşuna basmasaydım :D

paypal adresiniz sizin adresiniz ise ücret gelecektir...Anlasmanın gelmesi için dashboard'dan yardım isteyin anlasmayi istediğiniz posta adresini gönderin değiştiriceklerdir..Aynı'sını paypal adresinizin değiştirmek içinde kullanabilirsiniz burada önemli olan paypal adresini doğru girdiğinize emin olmanız gerek takıldığınız nokta olursa pm atın forumda olmassan skype:badem1453 ekleyin yardımcı olurum

paypal adresiniz sizin adresiniz ise ücret gelecektir...Anlasmanın gelmesi için dashboard'dan yardım isteyin anlasmayi istediğiniz posta adresini gönderin değiştiriceklerdir..Aynı'sını paypal adresinizin değiştirmek içinde kullanabilirsiniz burada önemli olan paypal adresini doğru girdiğinize emin olmanız gerek takıldığınız nokta olursa pm atın forumda olmassan skype:badem1453 ekleyin yardımcı olurum

Üye olurken paypal adresimi girdim zaten. Yani imzalamasam bile, şu an kazanacağım para imza sonrası paraya da ekleniyor, öyle mi?

Üye olurken paypal adresimi girdim zaten. Yani imzalamasam bile, şu an kazanacağım para imza sonrası paraya da ekleniyor, öyle mi?

evet paypalınız dogru olduguna göre paranız hesabınıza yatacaktır ancan siz anlasma isteyin yinede ilerde problem yaşamayın

Sözleşme gelene kadar geçen zamanda izlenim olmuşsa boşa gitmez fakat ödeme tarihine kadar sözleşme gelmesse parasını alamassın. Bu paypal ile ilgili bir durum değil. Sözleşmesi olmayan kanalın günü geldiğinde hala imzalanmmışsa parayı alamazsın.

Sorma ya, ama kanalın adını son 2 günde 3 defa değiştim. Resmen gaşındım :D

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:44 ----------

Nasıl yani hocam

3 gundur imza bekliyom cogu arkadasda ayni sekilde daha onceden hemen imza geliyodu

Kanalı partnere bağlantı kurarken iki seçenek belirtir bu kanalı mevcut paypal hesabınızamı baglayacaksınız? (yes) bu kanalı farklı paypal hesabınızamı baglıyacaksınız (No) ---Eğer no derseniz anlasma gerlir yes demişseniz zaten anlaşma 1 senede bekseniz gelmeyecektir no demişseniz zaten anlaşma otomatik gelir ben şimdiye kadar görmedim bana denk gelmedi anlaşmanın gelmediği şuana kadar 1000 kanal yaptım belkide ustu 1000de 1 bile olmadı ha bana gelmedi derseniz anlaşma isteyin dediğim gibi size yes no diye soruyor yes dediyseniz yani dashboardda special diye adlandırılı bu durum gerek yok anlasmaya no dediyseniz ve anlaşma gelmediyse isteyin 1-2 gune gonderirler

Aynı günde 2 kanalı quiz bağladım. Birinin imza 24 saat içinde geldi, diğeri hala gelemedi.

Bazen 30-1 Saat arası olurken bazen 24-48 Saat arasında gelebilmektedir...Burada onemlı olan kanalı baglarken YES NO seçeneği önemlidir yes dediğiniz zaman anlaşma gelmeyecektir bazen arkdaşlar unutuyor yada dalgınlıgına geliyor yes diyip anlaşma bekliyor 1 hafta :)

Bazen 30-1 Saat arası olurken bazen 24-48 Saat arasında gelebilmektedir...Burada onemlı olan kanalı baglarken YES NO seçeneği önemlidir yes dediğiniz zaman anlaşma gelmeyecektir bazen arkdaşlar unutuyor yada dalgınlıgına geliyor yes diyip anlaşma bekliyor 1 hafta :)

Hep no diyorum ona ben de :)

yes no derken hocam o ne oluyo ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri